muljaz 1877 Napisano Februar 1 (promenjeno) Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se desi da je nesto zabrljao zbog slabe struje kod verglanja. Svakako nije dobro da se tako pali motor. Aku je taj relativno mlad, ali obzirom da je koriscen, ali nije redovno i nije dopunjavan verovatno je oslabio Promenio Februar 1 član muljaz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Februar 1 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Isti slucaj sam imao sa proleca. Kupio motor u martu,lose vreme i stajao do polovine maja. Vozio ,pa posle par dana stajao ,odmah check... Zvao doktora Satelisa i kaze da NC ne trpi slabu struju. Posle sam ucestalo vozio i baterija se dopunila ,lampica se ugasila sama od sebe. Za ovu sezonu,kupio sam vec novu. Necu da rizikujem. Promenio Februar 1 član DaliborBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! Lakse mi je spavat veceras, a baterija nova ce ici ove godine svakako planiram zadnju sedmicu juna da vozim alpe/dolomite, pa mi nije rizikovat da ostanem daleko juzno bez baterije Usput, vrijeme je i novim gumama, ne mogu da odlucim koje da stavim, vozim iskljucivo asfalt (eventualno neki zemljani puteljak, off-road sigurno ne), treba mi nesto sto dobro drzi na mokrom.. Michelin 6 ili pak metzeler roadtec 01 se? Da li je neko probao dunlop mutant-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3975 Napisano Februar 1 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I moj XADV pre kupovine stajao mesecima, znao je da upali check lampicu i nekad da teže ubaci u brzinu. Zamenio aku i sve kako treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Februar 1 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Kola je napisao: Michelin 6 ili pak metzeler roadtec 01 se? Da li je neko probao dunlop mutant-a? Moj je dosao sa nekim Dunlop gumama koje po meni nikako ne drze, razmatram sa kolegom sta uzeti i odlucili smo se za Miselin 6, dosta njih hvali i Metzeler, drugar koji ima servis za motore i vozi dugo kune se u Mutant, jedan kolega rece da ce uzeti Mutant pa ce bas da vidimo razliku. Inace ima tema koje gume uzeti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Moj je dosao sa nekim Dunlop gumama koje po meni nikako ne drze, razmatram sa kolegom sta uzeti i odlucili smo se za Miselin 6, dosta njih hvali i Metzeler, drugar koji ima servis za motore i vozi dugo kune se u Mutant, jedan kolega rece da ce uzeti Mutant pa ce bas da vidimo razliku. Inace ima tema koje gume uzeti. Prelistat cu temu, hvala! Moj je dosao sa dunlop trailmax d609, par situacija je bilo da mi zadnji tocak podje bjezati ( spasen sa traction control) a nakon evo 13k km, zadnja guma je bas losa, prednja i nekako moze jos.. Hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan I moj XADV pre kupovine stajao mesecima, znao je da upali check lampicu i nekad da teže ubaci u brzinu. Zamenio aku i sve kako treba. Hvala! Pretpostavljam sa je kod tebe dct? Moj je manuelac, ide u brzinu bez problema Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Februar 2 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Kola je napisao: Prelistat cu temu, hvala! Moj je dosao sa dunlop trailmax d609, par situacija je bilo da mi zadnji tocak podje bjezati ( spasen sa traction control) a nakon evo 13k km, zadnja guma je bas losa, prednja i nekako moze jos.. Hvala jos jednom! Eto posle ja lud ovo ono jos se ucis, nisi prvi koji se zali na tu gumu, moja je ista ta, tako da leti u kantu prvom prilikom sad pred pocetak sezone. Meni je na 4k prednja ispucala, presao sam 6k km i bukvalno su mi gume blokada i uvek u glavi gume, gume, sednem ne neki drugi motor i veci i jaci ma lagano sve. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Februar 2 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je brigstone,ali putna varijanta. Vrh mi se pokazala i sto je bitno,imao sam 2000km autoputa uopste se nije 'skockala.' @cola Javi se kad budes pored Stutgarta u junu. Za kafe pauzu... Zanemari dimenziju,slika je bitna. Promenio Februar 2 član DaliborBP 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan razmislit cu i o ovoj opciji Hvala za preporuku! nazalost, necu prolaziti kroz Stuttgart, idemo vozom za Innsbruck, pa odatle po planinama, onda iduci vikend vozom nazad (Innsbruck - Hamburg), a volio bih kafu inace! Bice prilike valjda neki drugi put! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Pitanej za @Satelis, da li se gumeni damperi mijenjaju obavezno kada se mijenja guma? Ne znam hoce li to uraditi u nekom shopu kada budem mijenjao gume, cak nisam siguran ni za hondin servis da ce to uraditi. Nakon gledanja kako pedantno i kvalitetno radis servise, ne verujem nikom drugom cak ni Hondi Iako planiram raditi zamjenu guma u Hondi zbogradi kojekakvih glupih stvari koje vrijede samo ovdje (tipa, nece neko da ugradi gumu koju ja donesem, kazu ne garanatuju za kvalitet..) tako da planiram ici u hondu, reci koje gume zelim i da mi se zamijene kada bude i servis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Februar 2 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neko nepisano pravilo je da se damperi menjaju na svaku drugu zamenu guma ili ti ne pre 30Kkm do 40Kkm. Ako ti je prva zamena guma ne bi trebao imati problema sa damperima. Hvala za stečeno misljenje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 3 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za odgovor! I nema na cemu, steta je jedino sto si predaleko, inace bi moja honda bila kod tebe redovan klijent. Strasno volim i cijenim kada neko zna da radi i radi kako treba, pogotovo jos kad imam priliku da taj trud i rad vidim (makar ovako preko slika i foruma)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Februar 3 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja ostavim film sa John Travoltom kad vidim da je Satelis okacio novu pricu. Poslastica! 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Februar 4 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danas resio da gospodju izvedem malo na vitamin D. Taman da se podsetimo sta i kako pre voznje posto ima ko nece da cita il nece da slusa i eto problema bez potrebe! Od Decembra nije paljena, dve dopune baterije je imala do danas. Nakacio na punjac dok sam se majao sa pritiscima u opanci, isti je pao za 0.3-0.4b sto se i te kako osetilo na rukama. Napravio krug oko gospodje, zagledao oko agregata sa obe strane, hladnjaka, amorta, pozadi kod viljuske, izduva, lanac, prevrteo zadnji tocak.... sve Ok. Punjac je brzo iskljucio punjenje sto znaci da je aku u dobroj kondiciji i ako ulazimo u 6 rundu. Dat kontakt, zvuk pumpe normalan, sve od lampica odradjuje kako treba, svi uslovi ispunjeni..... kres na 1, prede gospodja, LeoVince mami osmeh, nisam odoleo. Pojas, jakna, kaciga, rukavice i neke raspale cipelke.... odo napraviti krug 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 130 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Naidjoh na ovo na ovom forumu NC700 Forum.com a sajt je Iron-skill.com deluje interesantno ako nemas crash bar. Poslao mejl, odgovorili da je dostava 22$ sto ukupno izadje 62$. Evo i nekih slika kako izgleda, sa polozajem nogu. Ko zna nekog majstora moze i napraviti ja bih rekao, ne izgeda komplikovano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Februar 7 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imas u temi....slicno je imao Srecko na Švabici, Dragan mislim da je takodje imao a i ja udenu davno. Dobra stvar da se ispruze noge, lakše bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Februar 7 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...ovako beše na Švabici... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 7 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam one za roll bar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Februar 7 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan To meni tako naruzi motor...Ali bas. 1000km sam mogao na autoputu bez toga ,mogu i kratke voznje po 200km. To sam odmah skinuo,kao i spustene fuzastere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 7 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 196. Meni su najlepši na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Februar 9 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Momci moj NC je dobio novi vlasnik.Novi vlasnik mi se sad javio da se zahvali, a u pozadini čujem neke trube, neki jazz. Dopao mi se novi lik, i mislim da je NC otišao pravim rukama.Ostajem ovde, pošto se iskreno nadam da ću za nekih desetak godina da se vratim - ako Bog da Novi je XL750.Nadam se da nije problem da ostanem u ovo lepo društvo. 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 130 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 2. 2024. at 2:55, godovic je napisao: Momci moj NC je dobio novi vlasnik. Novi vlasnik mi se sad javio da se zahvali, a u pozadini čujem neke trube, neki jazz. Dopao mi se novi lik, i mislim da je NC otišao pravim rukama. Ostajem ovde, pošto se iskreno nadam da ću za nekih desetak godina da se vratim - ako Bog da Novi je XL750. Nadam se da nije problem da ostanem u ovo lepo društvo. Neka je sa srecom za novi i da te sluzi isto i bolje nego prethodni! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 11 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2024 at 7:55 AM, godovic said: Momci moj NC je dobio novi vlasnik. Novi vlasnik mi se sad javio da se zahvali, a u pozadini čujem neke trube, neki jazz. Dopao mi se novi lik, i mislim da je NC otišao pravim rukama. Ostajem ovde, pošto se iskreno nadam da ću za nekih desetak godina da se vratim - ako Bog da Novi je XL750. Nadam se da nije problem da ostanem u ovo lepo društvo. Neka je sa srecom! Da te sluzi i pazi kao i prosli! Uzivaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Februar 12 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 10.8.2023. at 18:38, DaliborBP je napisao: Moje GIVI bisage ce na drugi NC put BGa. Nije losa opcija ni sa njima ,medjutim mana je sto kacenje ide preko suvozackog sedista a to zahteva da se svako tankanje moraju raskaciti. Evo Daliborovih bisiga kod mene - i dokaz da se mogu montirati tako da ne ometaju točenje goriva Promenio Februar 12 član Lucky George 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...