Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Nemanja Stojanović, 1368 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT
On 11/28/2023 at 7:10 PM, Yanco said:

Poklanjam pravljene nosače navigacije za NC750 2021

20231128_185229.thumb.jpg.0636b843d631c9d3e332427f8916cf10.jpg

Ovako je igledalo na motoru:

Screenshot_20231128_202810_Photos.thumb.jpg.f21b99bcc7473c1a20bce9f16d4ee182.jpg

Rado ću kupiti, ili ti uzeti odelo za dedamrazijadu na primer :) 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Slow rider, 936 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987
Pre 2 sati, Skittles je napisao:

Rado ću kupiti, ili ti uzeti odelo za dedamrazijadu na primer :) 

Ne treba da kupuješ, poklanjam. Možda imam još neki, ako nadjem u garaži. Ali pošto ja sutra putujem, videću nekako da ti neko pošalje, ili ako ti nije kasno posle 22. decembra, tad se vraćam kući, pa ću ti ja poslati

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Honda NC750 DCT 2021

Pozdrav ljudi, treba mi vase misljenje/savet oko sledeceg:

Centralni stender na mojoj NC 2021 je GP Kompozit, ne znam sta da kazem, meni je to mnogo tesko za podizanje. Pre Honde sam vozio Kymco DT i islo je lako. Znam, NC je 50 mozda i 60 kila tezi, ali ne bi trebalo da ide bas tako tesko i nekako mi deluje da je tocak mnogo u vis. @Jedan_dva kaze da ima SW Motech i da ga penje lako, kao skuter. Gledam taj stender na njihovom sajtu 260E, (skupo bogami) Hondin original 100E. @Satelis Kaze ne preporucuje Hondin, njegov je SW Motech ali ga isto tesko dize ako je motor i malo ka nizbrdici. Preparkiravao sam Hondu i Kymca u garazi, dizem prvo Hondu na centralni, muka, zapinjem, posle nje Kumco umalo ne napravih kolut unazad sa centralnim koliko lako ide. Dva, tri puta mi se desilo da me  strecne u ledjima, umalo se ne usinuh sa Hondom. Ne dao Bog da to pokusam sa starkama koje imaju mekan djon. Mislio sam da mozda ja gresim, tehnika losa, gledam neke YT video, ma jok, ljudi dizu Gold Wing da ne trepnu. Nemam 60 kila takodje pa da krivim to, 80 kila mi je tezina. Neznam.

Drugo: Gledam ove maglenke, sta mislite, ne deluje lose za te novce, sa 15% kodom za popust dodju oko 100 evra, jedino mi se taj prekidac ne svidja, mislim da je ovo vise za auto nego motor https://auxbeam.com/products/zd000713?variant=41669282234573

Ovaj na YT ih stavio na Afriku: https://youtu.be/6GcuVKpzn1k?si=SD3qSntJdLPtrNbF

Hvala unapred

• Ne silazi, 7331 postova
  • Motocikl: TDM 900

Auxbeam je solidan kinez. Treba samo videti kolika je realna potrošnja. Nema NC nešto višak struje da tera neke ozbiljne potrošače.

Za cetralni, ne bi trebalo da bude cimanja. Ne vozim NC ali oslonim štender, nagazim na polugu celom težinom i to ide.

• Drug član, 1640 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Imam Hondin centralni, ok izgleda, dizanje ide lako, dizao sam u obicnim letnjim patikama bez problema, osloni se na podlogu, malo zadnji kraj zadigne i na normalan pritisak noge se podize.

Vrati se koji post nazad i baci pogled na moj motor koje maglenke ima, nesto jeftino bilo i ok sijaju, prekidac sam porucio original, evo klip kako sve to sija kod mene. 

https://youtube.com/shorts/EUnT6XTSbW4?si=efjp74jlJPSsx1L2

• Hvala 1

• Integrisan, 9289 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Ne znam oklen info da sam rekao tj napisao da ne preporučujem oem stender :stabre: (toga se ne mogu setiti, ako je neko pročitao nek zakači).

Ima razlike u stenderima, Integra se najlakše podiže. Razlog tome su kraće "nogice", jednostavno pogođeno je kako treba za razliku od ostalih.

Moja gospodja takodje teško ide na stender.

Moram gadjati ravnu podlogu ili uzbrdicu jer na blagom padu nema trika podići na c stender.

Copa je takodje retardirano uradjena kod nekih, ne kod svih.

Resenje je jedno i drugo skratiti za malo i biće bolje (samo što mene mrzi da to odradim).

Secnes, varis i ako je Ok dalje ide na peskarenje, plastifikacija, montaža i gotovo.

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

I ja imam GP Kompozit centralni. Isto 2021 model. I isto ide teško. (Teže ide nego prethodni motori, koji su bili teži)

Ali opet, nije toliko teško da ne mogu da ga podignem. Tako da... Šta je tu je, neka ga.
Ako mi nekad bude dosadno, prepravicu. Imam sav potreban alat i znam da ga koristim, ali nemam viška vremena da se bakćem sa štenderom.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Hvala 1

Pre 2 sati, Satelis je napisao:

Ne znam oklen info da sam rekao tj napisao da ne preporučujem oem stender :stabre: (toga se ne mogu setiti, ako je neko pročitao nek zakači).

Ima razlike u stenderima, Integra se najlakše podiže. Razlog tome su kraće "nogice", jednostavno pogođeno je kako treba za razliku od ostalih.

Moja gospodja takodje teško ide na stender.

Moram gadjati ravnu podlogu ili uzbrdicu jer na blagom padu nema trika podići na c stender.

Copa je takodje retardirano uradjena kod nekih, ne kod svih.

Resenje je jedno i drugo skratiti za malo i biće bolje (samo što mene mrzi da to odradim).

Secnes, varis i ako je Ok dalje ide na peskarenje, plastifikacija, montaža i gotovo.

Ne bih se usudio @Satelis da izmisljam, ja sam ovu tvoju recenicu tako tazumeo, da se i fabricki dize tesko.

Kad bih znao da se OEM dize lakse uzeo bih ga, ovaj GP prodao upola cene i zavrsio poso.

Da dizem svoju telesnu tezinu mi se takodje ne isplati, onda moram da kupujem novu odecu tako da dodje na isto 😂

Satelis.jpg

Promenio član ZeleniZub

• Drug član, 1640 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Provozas se nekad do Bg-a pa testiras, bas sam skoro i rekao kolegi da se teze podize, reko mozda nisam lepo nesto uradio, isto on ima GP. 

• Hvala 1

• Integrisan, 9289 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Ukrivo si me razumeo Zelini, zato mi bi čudno da sam igde napisao da ne preporučujem oem stender.

Dobro, korisno je imati bilo kakav iz vise razloga.

Od Integre treba staviti stender, zadnju viljušku i milina. :)

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Honda NC 750X

Moj centralni je kupljen na webbike japan.

Njegova cijena ca 50eur i dostava 50. Mislim da je bilo nesto 110eur sve zajedno do Mostara. I brzo stigao za nekih 2 sedmice.

Dosao fin paket, pismen.

Dizanje motora potpuna normala. Nisam cak ni razmisljao o tome dok ne procitah ove muke nekih od nas.

Promenio član Limeni67
  • Hvala 1

• Slow rider, 936 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987
On 9. 12. 2023. at 19:12, ZeleniZub je napisao:

Centralni stender na mojoj NC 2021 je GP Kompozit, ne znam sta da kazem, meni je to mnogo tesko za podizanje.

Da li si kupio stender za godiste 2021? Jer fabricki stender za starije od 2021 je duzi od onoga za 2021 i kasnije?

• Svrati ponekad, 411 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA

Drugar nema nalog pa me zamolio da objavim ako vam ne smeta 

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Honda NC 750 XD, 2021. godište, Touring, vozilo prešlo 19000 km, Beograd. Cena 7.800 € - Motori - Polovni Automobili

Objavljeno isto i u rubrici Prodajem

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X
On 10. 12. 2023. at 18:37, ZeleniZub je napisao:

Pa nista, kupujem OEM, nadam se da ce ici lakse. 

Ja imam OEM centralni i ide lako. Moraš kupiti za 2021. godište jer je novi model spušten 2-3 cm pa samim tim i štender ide kraći. Verovatno je tvoj od starog tipa (duži) pa ide teško.

• Zainteresovan, 375 postova
  • Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750
Ja imam OEM centralni i ide lako. Moraš kupiti za 2021. godište jer je novi model spušten 2-3 cm pa samim tim i štender ide kraći. Verovatno je tvoj od starog tipa (duži) pa ide teško.
Stvarno nezna više čovek šta da misli, dali je bolje ili nije da imaš duži ;)
  • Haha 8

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X
Pre 20 sati, godovic je napisao:

Stvarno nezna više čovek šta da misli, dali je bolje ili nije da imaš duži ;)

Kaže Goca Tržan da nije bitna dužina ako znaš kako se upotrebljava!

Zna li se zvanicna cena onih plasticnih kopci koje idu u frank i drze ostale plastike? Poslao sam upit Delti preko online forme niko mi nije nista odgovorio. AKo je neko kupovao neka napise.

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Honda NC 750X

I ja sam onomad izgubio jednu. Ispade sa poklopca akumulatora nikad je nisam nasao.

Mora biti kod zvanicnog dilera da ti dadnu 2-3 iz servisa ne treba da kupujes. Meni je tada  Honda Odisej iz Tuzle poslao desetak komada

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: 2022 NT1100 DCT
On 9. 12. 2023. at 19:12, ZeleniZub je napisao:

.... gledam neke YT video, ma jok, ljudi dizu Gold Wing da ne trepnu. Nemam 60 kila takodje pa da krivim to, 80 kila mi je tezina. Neznam.

Ima nesto u teKnici...dohvati desnom rukom za levi rukodrzac suvozaca, nagazi stender, nagni motor malo ka sebi tako da ta nogara koja je tebi bliza bude na zemlji a druga ne, i popni se desnom nogom svom tezinom na stender. Trebalo bi da krene nazad i pre nego celu tezinu prebacis na desnu nogu. Sve to ide kao jedan tecni pokret, tj koristis masu motora koja legne na jednu nogaru i dosta ti pomogne u celom procesu. Malo vezbe i ici se lagano.

No, cekaj dok predjes na NT1100 pa ces da vidis sta je radjanje mecke kad si na meksoj povrsini i pokusavas da ga dignes na centralni...

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja