DaliborBP 1234 Napisano Septembar 5, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pisao vec,ali nije tesko da ponovim. 75e delimicni kasko (isto kao full samo od samog sebe te ne stiti), stavio sam 6000km godisnje,neki dan za 8e doplatio jos 2000km i 55e porez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas tj u SRB imas osnovno koje mozes da iskoristis samo ako te neko udari i to cekas i do god dana da te isplate i to u vecini sluicajeva nije dovoljno pa se sudis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Brat placa 93e svake dve godine plus polukasko mesecno 13,5e za 12000km predjenih godisnje.Basic je 8e. Polukasko je dobar,ako mu drpe motor bas ga briga. Motor je Honda NC 750 mislim... Promenio Septembar 5, 2023 član Bojan82 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan kontam da je do 10000km ok za god dana, ne znam jel se kod nas veze kasko za kilometrazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Septembar 5, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82 kradja,vandalizam na ulici,pozar,vremenske nepogode... to sve spada.... i moj je leti na ulici. Znas kad mi zna navlaka iz louisa stajati po 7 dana niko je nece pipnuti,tj.ukrasti. Promenio Septembar 5, 2023 član DaliborBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i kod tebe Honda NC750 nemacka...Nisi mi brat slucajno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Septembar 6, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mjerio ti jacinu zvuka na auspuhu? Jesi siguran? Meni to nikad ne rade ni na autima ni na motorima, a i prilicno sam siguran da se to dodatno naplacuje kod njih i radi samo po zelji klijenta. Da ti nije mjerio ispusne plinove sa onom sondom koja se gurne u auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Septembar 6, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Onda je to... gurao je nesto u auspuh i onda nabio obrtaje. Ja sam stajao dalje pa nisam siguran sta je tacno,a opet nisam pitao. Ali bice da su izduvni gasovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14483 Napisano Septembar 6, 2023 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Merene su vrednosti CO ( na 3k rpm 0,3%...) nego mi nesto zapalo za oko, pise da temp. motora mora biti veca od 60c a kod nas (doduse ne na motorima) mora biti minimum 80c sto je oko radne i tesko se postize pa se ljudima besomucno turiraju vozila jer ostaje pisani trag tj mogucnost da se popase kazna ako uradis na manjoj, licno probao na manjim temp i nema neke razlike u rezultatima. Ovo me malo iznerviralo pa prastajte na OFF-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Septembar 6, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekog vremena, eto i mene da se javim sa svojevrsnim jubilejem - 110k km na satu, vlasnik malecke od maja 2017. godine. Nikakvih problema sa samim motorom do sada, redovni servisi na 10k km i zamena potrošnih delova by the book i malecka klizi. Pre 15ak dana se vratio sa putovanja sa saputnicom, propatila je na neudobnom sedištu tako da je to sledeće na listi za upgrade. NC bez problema izdržava i serpentine preko Prokletija, putem SH20 kao i moto/auto put preko Fiera i Prizrena, ali ipak treba uzeti u obzir značajno slabije performanse natovarenog motora, pogotovo kod preticanja autobusa i kamiona. I za kraj, jedna od neizbežnih situacija kada motor koristite kao primarno prevozno sredstvo: Bulevar oslobođenja, gospodin je radio polukružno i udario me. "Video sam te ali sam mislio da ćeš brze proći", a ja sam usporio jer sam video da se on kreće iako ja nailazim... Rezultat - nekoliko modrica i ogrebotina, ogrebotine na retrovizoru, bočnoj plastici i delu auspuha. Torbica (sa Alija) na crash baru je preuzela dobar deo kinetičke energije, u noj je iskrivljen pribor za krpljenje guma, ali to je praktično dž. Popunili evropski zapisnik, gospodin je napisao da je kriv, srećan što je sve prošlo bez povreda i ozb. oštećenja (skidam kapu za to, prethodni je pobegao sa lica mesta iako sam ga snimao, uz to bio povređen). Kad sam se dotakao oštećenja, Sebin kreš bar je i u ovoj situaciji odradio vrhunski posao (videh da se nekoliko stranica ranije povela diskusija oko estetike Sebinih barova za NC). Pošto do kamping mesta teram malecku po off-u, obarao sam je... više puta. Nikada bočna plastika ili moji donji ekstremiteti nisu dovedeni u pitanje, eventualno naravno ako vas neko direktno ne udari u te delove. Crash bars i nosači kofera su u poslednih šest godina gradske vožnje bili spas. @Aleksandar NS i ja smo radili custom barove kod Sebe, izgledaju otpr. ovako (spajaju se ispod kljuna pa se kinetička sila raspoređuje i na onu drugu stranu, ne samo na ram, uz to pružaju obilje mounting points-a): Za ovih 6 godina i 110k km su vrhunski odrađivali posao u brojnim obaranjima, tako da ih preporučujem (čini mi se da baš fino idu uz crtu plastike, možda malo lepše nego ono što se pokazivalo u julu). Promenio Septembar 6, 2023 član .milke. 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Septembar 7, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlicna km za tako mali period. Sto se tice sedista,ja sam kontaktirao firmu iz Zrenjanina. Za 150e uradi se fina reparacija. Jos jednom,bravo za 110 000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Septembar 7, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke @.milke. na kilometraži i neka se nastavi samo sa redovnim servisima. Izgleda da bi trebalo i rol-barove oko nogu da pravimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Septembar 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim onu kilometrazu sramota me Promenio Septembar 10, 2023 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koliki su troskovi uvoza NC? Da li je neko radio to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvozio prosle godine.Negde izmedju 600-700€ izaslo.Послато са SM-A336B помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Septembar 12, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kursulla je napisao: Drugari, koliki su troskovi uvoza NC? Da li je neko radio to? Vracas se za Srb Evo jedna pre najavljene kise. Promenio Septembar 12, 2023 član DaliborBP 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki996 19 Napisano Septembar 12, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Holandija Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ove godine sam postao vlasnik Honde NC750X 2023. Hteo bih da odradim visoki touring vizir kod Ivana, ali zivim u Holandiji, a Ivanu je potreban motor zbog izrade. Da li bi neko ko ima isti model motora zeleo da mi pomogne i svrati kod Ivana? Naravno da cu posteno castiti i nadoknaditi svu muku i vreme. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, DaliborBP said: Vracas se za Srb Haha, ne jos :). Planiram da predjem na Teansalp ili Afriku za koji mesec, pa razmislljam o opcijama za mog dorata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, ducans said: Ja sam uvozio prosle godine.Negde izmedju 600-700€ izaslo. Послато са SM-A336B помоћу Тапатока Hvala! Znači na ovo jos i prevoz... nije malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Septembar 13, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma na prolece zgazi to do Srb. Zovi mene,pravicu ti drustvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki996 19 Napisano Septembar 13, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Holandija Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, laki996 je napisao: Pozdrav svima. Ove godine sam postao vlasnik Honde NC750X 2023. Hteo bih da odradim visoki touring vizir kod Ivana, ali zivim u Holandiji, a Ivanu je potreban motor zbog izrade. Da li bi neko ko ima isti model motora zeleo da mi pomogne i svrati kod Ivana? Naravno da cu posteno castiti i nadoknaditi svu muku i vreme. Pozdrav Samo da javim da je reseno. Hvala @Skittles i @Kadezi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2891 Napisano Septembar 13, 2023 Drug član, 1703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam ti prodam moj Skittles i ja imamo isti, njegov providan a moj crni, meni se ne svidja sta radi vetar i hocu neki drugi da uzmem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, DaliborBP said: Ma na prolece zgazi to do Srb. Zovi mene,pravicu ti drustvo. Ako ga budem prodao u Srbiji (sto bih bas voleo), novi vlasnik ce ga mozda gaziti do dole 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 17, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko rešenje: DCT kad se zagreje menja cas u manju cas u vecu i cakće. Radjena kalibraza, li duze je radi kad je vruc. Motor ima 40000. Promenio Septembar 17, 2023 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Septembar 17, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Proveri akumulator i njegove spojeve.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...