Loshmi82 364 Napisano April 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Satelis je napisao: Amorti rade besprekorno od onda, suvi, nema curenja. U to nemam sumnje... Rekoh...citam redom...ali nekako sam morao nakon ovog posta da pitam.. Slazem se...nema razloga ne poveriti nekome u koga imas poverenja da nesto uradi... Samo mi je bilo cudno...zasto ti..koji inace to radis...i to jako pedantno kao i sve ostalo vezano za motore.. Pomislio sam prvo da je to neki komplikovanio zahvat u odnosu na skutere...ali razmisljam...ne deluje da ima razlike osim u velicini... Bilo kako bilo...nastavljam sa temom.. Tebi i ostalima srecna nova sezona i brdo sigurnih kilometara.. P.S. za sediste i auspuh sve jasno... Nije tvoj fah...pa ne cudi da je povereno nekom drugom.. Promenio April 18, 2023 član Loshmi82 Dodatak sadrzaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 194 Napisano April 20, 2023 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se dotakli teme sedista pa da prokomentarisem.. Ja sam moje odradio kod Srdjana (Nbg ako se ne varam), i generalno sam zadovoljan, udobnije je, lepse, samo ponekad ume malo da skripi (nisam skontao do cega zavisi). Tada za 120e odlicno, sada sam cuo da je oko 170e.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5126 Napisano April 20, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo jutros proširenje za ćopavu iz kine. A popodne sam završio vizir kod Ivana, 55€. Skraćivanje je dž, kaže vozi ga par dana, probaj, pa onda samo vrati stari i tada ćeš skapirati razliku. Može sve kako god ko želi, on već ima neke šablone pa se da prilagoditi visini itd. Za sada sam generalno zadovoljan, probaću ga ovih dana malo i na autoputu. Inače ne bih primetio da mi nije pokazao, ceo "kokpit" i fabrički nosači za vizir nisu simetrični (na ovom modelu 21+). Edit: Bio sam juče u black glass-u, da pitam za one providne zaštitne folije. Reko napred šta može zbog kamenčića - mogu samo ovi paneli koji su u boji gde je logotip Honda - 50€ obe strane. Pitao i za one panele gde idu kolena, i to isto 50€. Odustao za sada od toga. Promenio April 20, 2023 član Skittles 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 698 Napisano April 20, 2023 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pisi utiske kad budes testirao i ubaci jos neku fotku, na ovoj se nista ne vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za akumulator- Kakva su iskustva s litijum baterijama? Skyrich košta 180 USD! YTZ12S Lithium Ion Battery | SkyrichBattery.com WWW.SKYRICHBATTERY.COM Originala je bio Yuasa, na 25.000 km sam opet kupio Yuasu, a sada na 48.000 km , samo prvi puta, u izboru između Yuase (130 eura) i Unibata, kupio Unibat - CTZ14S-FA koju sam platio 67 eura, (iako sada vidim da se ta baterija može dobiti i za 43 eura). Batteria Unibat CTZ14S-FA WWW.CARPIMOTO.IT Ako mi netko može napisati, da li se isplati za Hobdu Nc 750 x 2018 g isplati kupiti ta Skyruch litijum baterija i što se osim što je cca. 1/3 lakša od originala dobije s njom? Promenio April 23, 2023 član redonaldo edit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Uh...procitah napokon celu temu... Jako poucno i zanimljivo štivo... Kupih ja uz vas nekoliko NC-a...opremio ih...servisirao...obisao pola evrope..prijalo je bas..masta je cudo... Ko zna...mozda nekad i bude prilike za kupovinu.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se dosta ponavljaju pitanja koja su vec detaljno obradjena u predhodnim godinama... Mahom od nekoliko novih vlasnika.. Savet za sve vas..procitajte temu od pocetka..necete pogresiti.. Ako je meni koji sam na ovom motoru napravio mozda nepun kilometar bilo jako zanimljivo..verujem da ce vama koji posedujete NC biti mnogo interesantnije...ali pre svega poucno.. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3622 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tema je za 2016 a nekako otislo i na nov model pa tako se nesto i ponovi, nesto je drugacije pa se pita i zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan On 8.4.2023. at 10:56, PrleUE je napisao: Integra i napred i pozadi nosi 17". Koliko znam oba motora su konstrukcijski identična, izuzev plastika. To vazi za starije modele... Ova viljuska je od novog modela...koji se btw sada zove Forza 750..i ona nosi pozadi 15" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za Sarajevo @Kola Kao i za Mostar @Limeni67 Uvek im se rado vracam... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3622 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi obici malo, nisam bio 6 god u Sarajevu a mozda cak 8 u Mostaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 597 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za Sarajevo @Kola Kao i za Mostar @Limeni67 Uvek im se rado vracam...Pozdrav druze veliki! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1415 Napisano April 23, 2023 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Danas jedno 200 km. Visoko kvačilo, nervira me u pm a ručice nikako da stignu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Mora da moze da se podesi visina... Verovatno tu kod rucice ima neki patent za stelovanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3622 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nervira i mene visina gde hvata, ok je polozaj, dohvatam prstima al visoko hvata, videcu sledeci vikend da odem do servisa da mi pomere, ima stelovanje na rucici i dole kod menjaca pa nek malo spuste, neko je negde napisao da i mora neki hod da ima da se ne bi lamele ostetile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Razumeo sam na sta mislis... Malo se popusti sajla...da rucica dobije veci prazan hod...i samim tim kvacilo pre odvaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i videa... Ja sam na bivsem motoru stelovao samo na gornjem delu...ali ako ke potrebno mozes i dole... Nije nista komplikovano.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3622 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Necu pipam nista sam, svratim u servis, hteo sam i juce al zakasnio, napravih 300 km i jos se nisam navikao na kretanje, kada se malo turnira kao da pre ukopca pa pre uhvati, nikako ga ne mogu uhvatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 312 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, RankoBg87 said: Necu pipam nista sam, svratim u servis, hteo sam i juce al zakasnio, napravih 300 km i jos se nisam navikao na kretanje, kada se malo turnira kao da pre ukopca pa pre uhvati, nikako ga ne mogu uhvatiti. Meni je trebalo par hiljada kilometara i vishe od pola prve sezone da se prikopčam na motor. Ljudi nemojte žuriti dajte prvo malo vremena Predmetna ručica kvacila mi je takodjer na pocetku bila neobicna. Malo sam je popustio na gornjem stelovanju i ubrzo zaboravio na nju Strpljenja malo mishko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3622 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve razumem ali stvarno hvata visoko, probao neki dan drugi i kod njega hvata pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1415 Napisano April 23, 2023 Zainteresovan, 310 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da se našteluje na sajli a ne sme ni mnogo praznog hoda da ima. Ja sam naručio štelujuće ručice da približim rukohvatu odvajanje kvačila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3622 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki link? Da li su ok one sa Alia ili mora nesto ozbiljne? Svratim u servis pa ako ne moze onda cu porucim nesto drugo, kocnica mi je ok, ima dobro stelovanje, ne znam sto nisu stavili i na kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan To stelovanje koje imas na rucici, sa podeocima od 1 do 4/5/6...kako vec.. Sluzi da odalji ili priblizi samu polugu rukohvatima... Kako bi udaljenost poluge bila odgovarajuca velicini tvoje šake... Nece promeniti to gde kvacilo odvaja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3622 Napisano April 23, 2023 Drug član, 2084 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svratim u servis pa sta bude, ako ne moze sta da se radi, na sve se covek navikne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 364 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Ma sredice..bez brige.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...