Alekre 12744 Napisano April 19, 2021 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost. Sedište sam prošli put radio kod Bobana. Izgleda da ću i za TDM opet kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano April 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Treba biti covek.... to je nekad za neke mnogo..... Mislim da sam vec negde pisao o situaciji kad je majstor popravljao coveku kola koja je posle druge neuspele popravke kupio.... Kriminalac, mafijas, robijas, nazovi kako hoces ali taj, na kraju, budala nije ispao....... Promenio April 19, 2021 član lestra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 19, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Savamalac tako je. Dugo ne radi, ali mi je ucinio tj prikupio snage da mi napravi jos jedan. Nezaboravan dan u njegovoj radionici i zahvalnost do neba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano April 19, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na potvrdi. Ima li takav majstor dostojnu zamenu, neka preporuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1963 Napisano April 19, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je drugar ovde u Ivanjici radio 2-3 sedista od skutera za 3000-4000 din. Ako ne vezete ona sranja, a sedita kostaju po 80+ evra za mene je to sisanje klasicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano April 19, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam nove fuzastere, sjajan komad opreme. Ovako kompletni malo spuštaju nogu, možda jedan cm. Dobio bi dodatna dva ako skinem gumu koja je masivna i debela, ali mi to nije to za sada. Ako bude trebalo skinuću u nekom momentu. Ali, osećaj kad stavim nogu i pogotovo kad pritiskam zadnju kočnicu, neprocenjivo. Jesu skupi kao otrov, ali vrede. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 19, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio se i ja. Tacnije nadogradio. Munja nebeska! Bukvalno gledas kako kazaljka pici i za oko 10-15s digne za jedan podeok tj. 0.20bar-a. Nije najmanji na svetu, ali je pristojno mali kompresor. Nema potrebe, ali iz zezanja mozda nesto izmajmunisem pa ga rasturim i ostavim samo osnovne komponente bez kucista Preporuka od mene 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4719 Napisano April 19, 2021 Drug član, 1480 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis - auh buraz , nisam ispratio teme sa sedistem i auspuhom , ali tebe bas hoce ja znam jednog majstora , radio mi svojevremeno ECU na nekom motoru , tacnije resavao pizdarije sa zicama... taj moped se i danas tera , kako da ne naletis na nekog takvog jbm misa ...hhaha.. salu na stranu , na prstima jedne ruke mozes prebrojati majstore koji su ok... svakako , ovo im je losa reklama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano April 21, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC 750 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 750 S, 2016. godište, Naked, vozilo... Jeste 750 S, ali reko da postavim ipak jer znam čoveka, iz mog kluba je. Čovek je pedantan, pazi na motor, a prodaje jer bi uzeo X. Promenio April 21, 2021 član Justicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano April 21, 2021 (promenjeno) Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se čini ovaj nosač navigacije za NC model 2016+ Promenio April 21, 2021 član Yanco 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano April 21, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja gledam takav, eno ga na KP za 50€, a u Motolendu 3.800 rsd...samo ne znam da li ima za NCa...@Ferty_ gde bi ga ti uzeo?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano April 21, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Yanco je napisao: Kako vam se čini ovaj nosač navigacije za NC model 2016+ Jesi ga već uzeo ili tek razmišljaš pa pitaš za mišljenje? Meni je to sve isto, malo se razlikuju u detaljima, ali realno, svi se kače na šrafove vizira i lepo se uklapaju iznad displeja, a nadasve čine posao. Ja imam ovaj, ali nema tu neke razlike. For Honda NC750X 2016 2019 2018 2017 NC750 X NC 750X Motorcycle Stand Holder Phone Mobile Phone GPS Navigation Plate Bracket|Covers & Ornamental Mouldings| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano April 21, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupio, napravio sam prvi primerak. Pa vas pitam ko je zainteresovan za ovakav? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 21, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Reci ti nama @Yanco posto je zadovoljstvo? Sigurno ima zainteresovanih. Alu ili neki drugi metal? Od cega je cevka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano April 21, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Yanco je napisao: Nisam kupio, napravio sam prvi primerak. Pa vas pitam ko je zainteresovan za ovakav? Kapa dole, lep rad. Čini mi se precizno isavijan flah, kao iz alata. Pretpostavljam da radiš ručno, da nisi pravio alat jer i da svi u regionu kupe od tebe, bojim se da nije dovoljno da se opravda ulaganje u alate. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano April 21, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Crni lim, a šipka je plastična. Prvi primerak je izašao preko 2000din, ali kontam da na nekoliko komada ispadne jeftinije. Ovaj prvi sam u jednom primerku laserski rezao i plastificirao, zato je izašlo skuplje. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 16 Napisano April 23, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo nosač za Integru, ako budeš pravio i ako bude zainteresovanih... Mislim da promer rupa na viziru nije isti, pa ako ti nije cimanje, računaj jedan za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano April 23, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Mirko015 je napisao: Ja bih uzeo nosač za Integru, ako budeš pravio i ako bude zainteresovanih... Mislim da promer rupa na viziru nije isti, pa ako ti nije cimanje, računaj jedan za mene... Nije to baš tako prosto... prvo mi treba motor da bih napravio model od kartona. Onda to nacrtam u Corelu. Onda šaljem na lasersko sečenje. I ne ispadne iz prve dobro, mora da se doradi nešto, malo promeni. Onda opet šaljem na sečenje. Tek da može da bude ok. Ali je problem što ja ne znam nikog iz KG ko ima Integru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano April 24, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupio, napravio sam prvi primerak. Pa vas pitam ko je zainteresovan za ovakav?Ja sam zainteresovan, hteo sam iz motolenda ali nemaju na stanjuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano April 24, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano April 24, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan @MF @dojcha Dvoje za sad. Aj da sacekamo ako bude hteo još neko, jer kao što rekoh, da ne idem za samo dva komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano April 24, 2021 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Yanco je napisao: @MF @dojcha Dvoje za sad. Aj da sacekamo ako bude hteo još neko, jer kao što rekoh, da ne idem za samo dva komada Računaj i mene, više bi mi odgovarala navigacija iznad table da manje skrećem pogled sa puta ispred sebe. Mada je, sa druge strane, meni korisnije kada je telefon u vertikalnom položaju jer mi je potrebno da mi prikaže što više puta na koji nailazim, a ne levo i desno od mene. Ali bezbednost na prvom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano April 25, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, .milke. je napisao: Računaj i mene, više bi mi odgovarala navigacija iznad table da manje skrećem pogled sa puta ispred sebe. Mada je, sa druge strane, meni korisnije kada je telefon u vertikalnom položaju jer mi je potrebno da mi prikaže što više puta na koji nailazim, a ne levo i desno od mene. Ali bezbednost na prvom mestu. I ja volim da telefon stoji uspravno i pokazuje "dubinu" puta preda mnom pa sam ga montirao na levu stranu nosača. Na levoj strani su manje bitne info na displeju, bord kompjuter, a i to bez problema vidiš ako malo pomeriš glavu u desno što ja baš retko činim. Tu mi je najvažnija info koliko je preostalo kad se uđe rezervu, a to baš i ne dozvoljavam, tako da je bezbednost maksimalna. Na fotografiji sam jako prišao nosaču da bolje snimim pa se možda dobija utisak da je pokriveno pola displeja. Nije tako u stvarnosti. Promenio April 25, 2021 član Justicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 25, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco dodaj i mene na racunaljku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano April 26, 2021 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pitanje - sta vam se pokazalo ok i sta predlazete da uzmem za mazanje/zastitu plastike i gume na rucicama i na centralnoj konzoli..npr Ima zilion proizvoda,pa me zanima vase misljenje. Thnx !Sent from my SM-G973F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...