Satelis 15872 Napisano Februar 28, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan - podizač kormana od 5cm da ide u vis...prijaće rukama - prerada sedišta da bude višlje i šire.... prijaće guzzci - fuzasteri drugi koji su niži...prijaće nogama - dogovi kraći da bi se podigao bajk....super za klirens - podizačač vizira+puig vizir+dodatak na vrhu....prijaće glavi Ovo su neke od nadogradnji, poboljšanja za visoke. Finansiski gledano sve ovo navedeno ^ završavaš za nekih do 300€ što i nije neki izdatak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đ.b 6 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Tivat/Podgorica Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je tako, to onda i nije neki izdatak. Nesto sam mislio da bi to izaslo mnogo vise. A sve ovo mislis da se naruci kao dodatna oprema uz motor ili ? Nekako mi nerealno djeluje da bi sve to koštalo cca 300evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko da mi kaže kako se otvara sajla za gas. Jel samo ovaj mali šraf na kućištu sajle ili ima još nešto? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 28, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, đ.b je napisao: Pa ako je tako, to onda i nije neki izdatak. Nesto sam mislio da bi to izaslo mnogo vise. A sve ovo mislis da se naruci kao dodatna oprema uz motor ili ? Nekako mi nerealno djeluje da bi sve to koštalo cca 300evra. Citiracu samog sebe zbog cena delova..... Pre sat vremena, Satelis je napisao: - podizač kormana od 5cm da ide u vis........................................... 15e - prerada sedišta da bude višlje i šire....................................... 80-120e - fuzasteri drugi koji su niži.......................................................... 15-30e - dogovi kraći da bi se podigao bajk ................................................ 30e - podizačač vizira+puig vizir+dodatak na vrhu.... 10e + 80-100e + 25e Kad uzmes digitron i kucas skuplju varijantu.... dodjes do racunice od 300e a moze i jeftinije od toga. Recimo Ivan da ti napravi vizir ustedeces 40-50e, ako neces da menjas materijal sedista vec samo ispunu/prosirenje ustedeces nekih 20-30e. Tako da sve zbirno nije mnogo a puno ce znaciti za bolju udobnost. Podizac kormana, pod. vizira, dodatak viziru, spustene fuzastere imas na Aliu, dogove ti moze strugar napraviti kao sto sam je meni onomad i to pojacane, jbg samo mi skupljaju prasinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 28, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, dojcha je napisao: Jel može neko da mi kaže kako se otvara sajla za gas. sa zadnje strane 2 srafica razdvojis prekidac i videces sajle Ovako sajle mozes samo raskaciti ako je to cilj, ako pak stavljas fabricke grejace rucica ondak moras svuci posojace sa kormana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 28, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, uporedjujem slike prekidaca i vidim da nisu isti...moguce je da trebas samo odviti taj sraf u rupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke kyoto grejače. Imaju svoj mehanizam za sajle. Definitvno nije isto. Meni sajle dodju sa strane ručice kočnice, kod tebe su sa donje strane. Hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đ.b 6 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Tivat/Podgorica Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Satelis je napisao: Citiracu samog sebe zbog cena delova..... Kad uzmes digitron i kucas skuplju varijantu.... dodjes do racunice od 300e a moze i jeftinije od toga. Recimo Ivan da ti napravi vizir ustedeces 40-50e, ako neces da menjas materijal sedista vec samo ispunu/prosirenje ustedeces nekih 20-30e. Tako da sve zbirno nije mnogo a puno ce znaciti za bolju udobnost. Podizac kormana, pod. vizira, dodatak viziru, spustene fuzastere imas na Aliu, dogove ti moze strugar napraviti kao sto sam je meni onomad i to pojacane, jbg samo mi skupljaju prasinu. Hvala Satelis na pomoci. Dragocijene su mi ove informacije. Zivio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Februar 28, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/16/2021 at 5:09 PM, Ferty_ said: Skoro pa registracija Takodje trazim centralni i podizace kormana. Od Alije nema vajde On 1/16/2021 at 5:12 PM, MF said: Trazim i ja, poslao sam @godovic poruku ako opet bude moglo da se doveze iz Makedonije... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока @Ferty_ Shta si uradio za shtender? Jel ti odgovara ovaj Makedonski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 28, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara. Nikako ne moze kod mene, a da ne secem skid plate od 200e. Ako nekad bude model sa pomerenom centralnom preckicom kao na SW Motech to bi odgovaralo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko neki link za podizace kormana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Kola je napisao: Jel ima neko neki link za podizace kormana? Ovo je malo ozbiljnija priča bilder/intern/shoplogo/voigt_moto_technik_logo.png Honda Honda NC 750 X VOIGT-MT.DE riser, handlebar and accessories for Honda NC 750 X from Voigt MT Na aliu ih imaš koliko hoćeš. CNC Motorcycle Riser Lifting Handlebar Clamp for Honda NC700X NC700S NC750X NC750S CB500F CB500 motocicleta Handlebar Riser Kit|Handlebar| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je malo ozbiljnija pričabilder/intern/shoplogo/voigt_moto_technik_logo.png Honda Honda NC 750 X VOIGT-MT.DE riser, handlebar and accessories for Honda NC 750 X from Voigt MT Na aliu ih imaš koliko hoćeš. CNC Motorcycle Riser Lifting Handlebar Clamp for Honda NC700X NC700S NC750X NC750S CB500F CB500 motocicleta Handlebar Riser Kit|Handlebar| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Hvala puno! Buduci da je sezona pocela, uzeo bih ove od 30mm sa pomjeranjem unazad. (Prvi link). http:// Handlebar risers 30mm with offset 21mm for Honda NC 750 S & NC 750 X , 69,95 € VOIGT-MT.DE Handlebar risers with offset CNC milled Honda NC 750 S & NC 750 X Modelle ✅ engineered in Germany ➠ fast shipping ✅ TÜV approved (Jeste skuplje ali je brza dostava)Da li je izvodljivo i jednostavno za uraditi? Trebam li kablove ili sajle mijenjat? Za crijevo kocnice sam upratio na ovom thread-u da se treba malo spustiti, pa me zanima da li treba jos nesto?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Mart 2, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Kola je napisao: Da li je izvodljivo i jednostavno za uraditi? Trebam li kablove ili sajle mijenjat? Za crijevo kocnice sam upratio na ovom thread-u da se treba malo spustiti, pa me zanima da li treba jos nesto? Za ta pitanja je nadležan Dare @Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Mart 2, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da postavim i ovde oglas...Na prodaju centralni štender za NCaNikada montiran, CENA 70€. KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 2, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 1.3.2021. at 18:40, Kola je napisao: Da li je izvodljivo i jednostavno za uraditi? Trebam li kablove ili sajle mijenjat? Za crijevo kocnice sam upratio na ovom thread-u da se treba malo spustiti, pa me zanima da li treba jos nesto? Izvodjivo jeste, nije tesko i ne menjas nista, sve detaljno imas na nekoj od predhodnih strana kad sam kod mene radio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Mart 3, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Izvodjivo jeste, nije tesko i ne menjas nista, sve detaljno imas na nekoj od predhodnih strana kad sam kod mene radio.Hvala, zarovit cu se u prethodne postove Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3/2/2021 at 5:42 PM, MF said: Evo da postavim i ovde oglas... Na prodaju centralni štender za NCa Nikada montiran, CENA 70€. KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Stender isproban. Nikad lakse podignut motor. Odlicno radi posao. Kome treba, preporucujem ga 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Mart 4, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan NC750x 2016-2017 Service manual + catalog part list Ako nekome treba: https://1drv.ms/u/s!AnTwxmE-Uk9q5kG9I2XiCBauo6xs?e=NCpZJl 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 9, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nešto gledao ali nije hteo da mi otvori. Nadjoh ovaj katalog delova: https://www.hondapartshouse.com/oemparts/a/hon/56d602a487a8660a444db851/handlebar-top-bridge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 9, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Chika Jimi Gledam sliku sto ste mi juce poslali za podizac kormana.... dodjoh do zakljucka da ste kontra montirali ili nam nisu isti podizaci sto ne bi rekao. ovako treba bit ako se zeli ispraviti kicma... vislje a blize Ostavi ako ti odgovara taj polozaj kako sta stavili, ako ne odgovara samo zarotiraj podizace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 9, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ja sam glasao za takvo stanje, cak se opkladismo u pivce. Na zalost jedan sraf je pukao ali sva sreca u riseru. Tako da porucih jutros u Hondi 2 kom (komad 450din)Riser je isti kao tvoj al ide na djubre.Provericu stanje i cene na Aliju opet.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 9, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, ne bacaj nista! Sta je puklo, gde? Meni treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 9, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pukao je jedan od 4 ukrasna srafa koja drze korman. Riser je trenutno kod kolege u prostoriji precizne mehanike da se proba izvaditi slomljeno parce bez ostecenja alu risera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...