Satelis 15955 Napisano April 13, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, krzal je napisao: Сателис, јел може код тебе замена гума. Dabom, moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano April 14, 2020 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Преправку седишта сам платио 100 евра. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, krzal said: Преправку седишта сам платио 100 евра. Ok hvala Krzal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano April 15, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2020 at 10:46 PM, krzal said: На седишту нисам ништа додавао, хтео сам да задржи исту линију, једино ако будеш радио седиште можеш да додаш једно 2 цм код дела седишта које се завршава код оставе за кациге. Материјал је за пресвлачење чамаца, мало је рапав и отпоран на сва УВ зрачења. Момак је тапетар и његов тел је Бошко 063/249-296. Hvala za informacije Cim prodje ovaj belaj s koronom, ganjacu da nesto rjesim po tom pitanju. Glavni cilj mi je podici sjediste. Cini mi se da se definitivno moze dodati 2-3 cm, mozda i vise na postojecu visinu sjedista... Jedno pitanje za sve forumase: Jeste li imali priliku voziti hondu crosstourer 1200, kakav je u poredjenju sa NC-om sto se tice udobnosti, visine sjedista, razmaka izmedju sjedista i nogara.... na africi twin sam sjedio i ona je, sto se toga tice, san snova za krakatu osobu kao sto sam ja, ali mi se vise svidja crosstourer (mada sam ga vidio samo na slikama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano April 15, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, r_faruk je napisao: Glavni cilj mi je podici sjediste. Cini mi se da se definitivno moze dodati 2-3 cm, mozda i vise na postojecu visinu sjedista... Mozes dodati bez problema toliko, mozda i vise. Kod sedista je*e nagib koji ima u drugoj polovini.... mozda krajem sezone, skinem i odnesem kod Srdjana na prepravku jer Ivica nije odradio valjano. Crosstourer vozi Dragance iz okoline PA Dobar, mocan, tezak, trosi fino (7,8L/100km), lepo ide, nema zezanja sa njim kao na NC-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2576 Napisano April 16, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se ponovio... jutros preuzeo u Delti 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13002 Napisano April 16, 2020 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano April 16, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lep, čestitke Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 16, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Odlično izgleda crni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 16, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se navozas koliko si god zamislio i uzivas u svakom km! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano April 16, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kolega...čestitam i puno bezbednih kilometara ti želim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano April 16, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ooo bravo, nema lepšeg osećaja nego kad novo isteraš iz salona....nek je sa srećom! Sad dok je ganc nov, digni prasinare i zaštiti ispod. Skini točkove i naulji osovine, bolcne jer to garant da su na suvo sklopili....ako te ne mrzi, malo cima al će dosta značiti za kasnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2576 Napisano April 16, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Satelis je napisao: Ooo bravo, nema lepšeg osećaja nego kad novo isteraš iz salona....nek je sa srećom! Sad dok je ganc nov, digni prasinare i zaštiti ispod. Skini točkove i naulji osovine, bolcne jer to garant da su na suvo sklopili....ako te ne mrzi, malo cima al će dosta značiti za kasnije. Hvala na savetu, uradiću to, ionako se čeka registracija. Šta si mislio pod tim da zaštitim ispod prašunara? Koje bolcne, tj šta je to? I jel može da se namaže tovatnom mašću osovine? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano April 16, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prašinari prednjih amortizera pa ispod njih, videćes zicu u vidu osigurača, semering. Tu se zna nakupiti korozije, hrđe kao što se zna nakupiti između tela amortizera i trougla tj rupe kud prolazi. Bolcne ili ti distanceri su ti kod točkova napred-nazad, zaštiti ležajeve, macni dampere i miran si ohhhooo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2576 Napisano April 16, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, znam kako je ispod prašinara, ali kako da zaštitim. Mislio si i tu da stavim mast? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano April 16, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 4/15/2020 at 11:36 PM, Satelis said: Mozes dodati bez problema toliko, mozda i vise. Kod sedista je*e nagib koji ima u drugoj polovini.... mozda krajem sezone, skinem i odnesem kod Srdjana na prepravku jer Ivica nije odradio valjano. Crosstourer vozi Dragance iz okoline PA Dobar, mocan, tezak, trosi fino (7,8L/100km), lepo ide, nema zezanja sa njim kao na NC-u. Koliko je udobniji od nc-a? Vrijedi li ga uzeti samo zbog udobnosti. Sa NC-om sam prezadovoljan sto se tice mašine, sasvim dovoljno snage za moje vjestine. Sto se tice udobnosti, moglo bi se malo poraditi na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano April 16, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Yanco said: Danas se ponovio... jutros preuzeo u Delti Lijep lijep, kod mene je takodjer crni, s tim sto mi je sve mat crno. Vidim da je kod tebe ona sjajna plastika na poklopcu. Uzivaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano April 16, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Yanco je napisao: Ok, znam kako je ispod prašinara, ali kako da zaštitim. Mislio si i tu da stavim mast? Ja, bas takoj. pre 21 minuta, r_faruk je napisao: Koliko je udobniji od nc-a? Vrijedi li ga uzeti samo zbog udobnosti. Sa NC-om sam prezadovoljan sto se tice mašine, sasvim dovoljno snage za moje vjestine. Sto se tice udobnosti, moglo bi se malo poraditi na tome Udibniji jeste a to dal vredi il ne vredi uzimati nije na meni da iznesem. Svako uzima sebi spram mogucnosti, zelje i potreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano April 17, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan naleteh na jednu sliku, ovaj stitnik agregata mi se bas svidja ako se nekad negde pojavi u slobodnoj prodaji uz razumne novce.... kupujem juce mi stize Sonax gel za mackanje plastika Nikad nicim do sada nisam mackao crne mat plastike al bas nikad. Sad ce 55.000km druma i svega onog sto nosi sa njim. Red bi bio da jedared dobije tretman, sliku nemam, sad je salonsko stanje Dalje, prebacio bi se na temu udobnosti tj onog sto vecinu najčešće je*e u zdrav mozak. ne znam kolegu al znam ko je radio Ako se dobro pogleda visina tj debljina, ugao prednjeg do zadnjeg kraja (sto ravnije to bolje), verujem da je pun pogodak sto se udobnosti tice. Krajem sezone saljem Srdjanu sediste na modifikaciju. porucicu dodatak viziru Motorcycle windshield extension bracket Adjustable Clip On Spoiler Windscreen Air Deflector For BMW Honda Suzuki Yamaha Kawasaki|Windscreens & Wind Deflectors| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com kao i prosirenje fuzastera For Honda NC700X NC700S 2012 2014 NC750X NC750S 2014 2018 CNC Aluminum Motorbike Foot Pegs Footpegs Footrests|Covers & Ornamental Mouldings| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Nadam se da cu ovog puta imati vise srece sa paketima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 17, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao i mnogi i ja sam uradio modifikaciju i podigao prednji kraj sedišta. Definitivno je udobnije ali samo na kraćim relacijama. Primetio sam tek na dužem putu da me boli kičma i imao sam osećaj kao da ne mogu da se ispravim. E to je bio taj ugao pod kojim je sedište. Nakon što sam vratio u fabričko stanje nisam više imao problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano April 17, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, da li ovo Nemanjin NC? Mislim da udobnost ne j..e u mozak vec drugde...baš zna da smeta...moram i ja to da rešavam... Svaka cast sto poručuješ iz Kine, meni ni svetla ni nosači jos nisu stigli. Poludeo sam... Ja cu do Rume da vidim onaj dodatak za vizir sa KP, jeste skuplji ali ..... Ako si porucio koji komad vise, javi Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj, moje sedište je lepše nego udobnije @SatelisDare, jel ti taj sonax sredio ogrebotinice na crnim plastikama? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @MFgrehota da ga platiš 5 soma 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam onaj moj dodatak na Puig, ludilo, bukvalno 160 bez cepova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...