.milke. 424 Napisano Avgust 2, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ProMaster je napisao: Razlika je samo zbog kalupa, verovatno usled drugacijeg tipa masine na kojoj proizveden jedan, odnosno drugi primerak.. Mozes poslati i njima upit, bas da vidis sta ce biti zvanican odgovor, ali skoro sigurno je ovo sto sam rekao.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Da, tako nešto rekoše i na FB grupi i zvuči vrlo realno: Citiraj It is just the pattern of the bladder used when curing them during production. The tyre is placed in a hot mould and a bladder inflated inside it to force it into the mould, different makes of bladder can have different pattern on the outside, which transfers into the inside of the tyre when curing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12976 Napisano Avgust 2, 2019 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tako, je. Zavisi od alata. Proces je isti, nemoj da te brine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 2, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neko na novijim NC-ima, koji nisu Integre, sretao ovakve zadnje viljuške?U principu na novije Integre su samo ovakve stavljali (posle 2014. ili 2016. ima crne, ima sive) ali na NC nisam video. Ovo je sa polovnih automobila ali isto vidim i na stranim sajtovima koje sam do sada pregledao. Kod vas i kod svih onih što je Darko slikao je ista kutijasta viljuška kao kod mene. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 2, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Prvo..... Honda NC750X DCT je po meni najbolji motor trenutno.....tj najbolje bi ispunjavao moje potrebe..... Moze li jedno pitanje ali se nadam da mi necete zameriti.....koja je razlika izmedju NC750 DCT i recimo Yamaha TMAX ili onog Hondinog skutera.... Oba imaju automatski menjac, ozbiljna ogibljenja, solidno snage i mesta za kacigu bez nosenja kofera.... Ali ipak razlika je znacajna: Meni recimo TMAX deluje nekako nedorečen, skup je za grad, greje, mnogo trosi a sa druge strane nije ni motor za neka putovanja (ok na put mozes i Tomosom, ali mi je nekako za put motor a ne skuter).... NC mi se recimo cini kao da je uzeo najbolje iz oba sveta....DCT je super za gradske guzve i realno osim ako nisi hard core nemas nikakav razlog da saltas brzine, dok ipak izgleda kao motor i verujem da se na putu ponasa bolje od TMAX Da li sam barem malo u pravu, s obzirom da nisam vozio ni jedan ni drugi..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12976 Napisano Avgust 2, 2019 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni jedan ozbiljna ogibljenja TMAX je klasa sam za sebe. Stariji modeli su bili baš pedantno urađeni. Sa novim 530 nisam imao kontakta. Ima specifična rešenja za skuter, tj. više je motocikl u funkciji skutera. Ako ga poredimo sa srednjom klasom motocikala, ozbiljan je konkurent. Za komfor, kako kome, to je relativno. Činjenica je da od 2000. pa na ovamo ni jedan skuter nije uspeo da istera TMAX sa prve pozicije. Integra ti je bukvalno motocikl konvertovan u skuter. Nije loša stvar, mada, nema mesta za prtljag kao skuter. Nemam ni jedan razlog da je pikiram pre NC750X. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano Avgust 2, 2019 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan T max koristi varijator za prenos snage, dok je na nc-u automatski menjac sa stepenima prenosa. Licno mi se kao koncept vise dopada nc od ta dva motora, ali ne bih razmisljao ni o jednom od ta dva. Meni se doima nesto kao mt 09 tracer ili bmw s 1000 xr ili gsx 1250 fa i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 2, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Navedeni imaju duplo ili više nego duplo snage nego NC i duplo su skuplji. Ne znam šta porediš... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Avgust 2, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan danas krivinario otisao do Cacka Za gume sta reci, super drze i ako izdrze 15 il jos lepsih 20K, pritom cena ostane ista.... ne da ih menjam, uzecu opet Mitas TF. nasao se sa Bobanom, kafa na kratko, preuzeo cunak i gasss nazad isplatilo se cekati, Leo je kao nov Sad samo jos da navatam Roberta da mi napravi cevku od grane do lonca i pesma. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Spremni za planinarenje i osvajanje novih predela. Posle kratkog testiranja postao je mala Afrika kako cupa 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Avgust 3, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opanci bas mocno izgledaju, uzdravlju ih poderao.... kaci slike s'terena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 3, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Spremni za planinarenje i osvajanje novih predela. Posle kratkog testiranja postao je mala Afrika kako cupa Samo malo... Ti si one 2 iste gume stavio napred i pozadi? Jesi podešavao amortizere ili bilo šta? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha ne. Druga guma je za drugi motor. Nisam bas toliko lizao farbu Guma je br manja 150/70-17. Nikakva podesavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 3, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan A kakva ti je guma napred? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Satelis said: Opanci bas mocno izgledaju, uzdravlju ih poderao.... kaci slike s'terena Hvala. Bice prvi pravi utisci posle prve vioend voznje. Za sad svega 20ak km uglavnom klizanja na sfaltu za malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, X8 Vračar said: A kakva ti je guma napred? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Napred je jos uvek fabricka dok ne dodje Conti TKC80 u fabrickoj dimenziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Avgust 4, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, X8 Vračar je napisao: Samo malo... Ti si one 2 iste gume stavio napred i pozadi? Jesi podešavao amortizere ili bilo šta? Druga je moja, reših da i ja probam neku malo više off gumu. Imam običaj da na vožnjama dnevno prođem 20-50km svakakvog terenena. Ja sam ranije jurio Shinko 705, ali njih kod nas nema. Proizvođač mi nudi slanje iz Belgije, a set bi tada izašao oko 275€, a onda Shinko gubi glavni adut - odličan odnos cene i kvaliteta. Druga opcija su mi bile Mitas E-08, ali kako sam pročitao samo reči hvale za E-07, evo meni u spavaćoj sobi jedne da je probam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 4, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da nisi toliko lud da stvarno spavas sa gumom! Eto cija je druga guma no nije na meni da otkrivam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Avgust 4, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Da sumiram današnju vožnju: 280km sa 9.34l (od čepa do čepa) .... 3.3l /100 km .... konstatujem da Švabica troši tek malo više od zipo upaljača 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Avgust 4, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 3.8.2019. at 0:23, Satelis je napisao: Sad samo jos da navatam Roberta da mi napravi cevku od grane do lonca i pesma. Ovo tebe ceka? Motocikli | Oprema i delovi : NC 750 prikljucna grana Fi 51 mm 03.08.2019 - ID 81582016 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prodajem prikljucnu granu za NC 750 modele. Slip-on cev fi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Avgust 4, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Nece da moze za malo, ovde je Fi 51mm a mene mi treba 54mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9077 Napisano Avgust 5, 2019 Drug član, 1911 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan [mention=24684]bdada[/mention] Nece da moze za malo, ovde je Fi 51mm a mene mi treba 54mm.Ima Darko onaj sto radi auspuhe, mozes kod njega da zavrsis to... .. samo kazem .. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Avgust 6, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Op cvrc al mi ga zavuce.... neka neka, mora i ja dodjem nekad na tapetu Dogovorio se sve sa Robertom, treba nesto malo merim, premerim i moz mi napravi na daljinu sto me bas raduje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 9, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zalepio sam rukav kisnog odela na izduvnu granu. Neki predlog koji radi, kako da skinem flekaču? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2554 Napisano Avgust 9, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao kad čistiš peglu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 9, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Haaha a kako cistis peglu? Isto kao i ringlu? Nisam bas vican peglama pa ne znam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...