.milke. 424 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Alekre je napisao: Čistio ga ne čistio on zvekne na oko 25000. Ili na 2 x 25000, ako je verovati ovom čikici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 16, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo neki oiler i mirna glava... opereš mlazom i voziš dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 271 Napisano April 16, 2019 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Joj šta mi radite sa tim što kažete da NC nije za više od 185,ubijate me. Ostaje mi da se nadam da ću se za nekoliko godina dok uštedim za NC smanjiti tih 5 cm jer kad stariš navodno se smanjuješ P.S. Ili možda da naprave Versys sa DCT mjenjačem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9336 Napisano April 16, 2019 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Joj šta mi radite sa tim što kažete da NC nije za više od 185,ubijate me. Ostaje mi da se nadam da ću se za nekoliko godina dok uštedim za NC smanjiti tih 5 cm jer kad stariš navodno se smanjuješ P.S. Ili možda da naprave Versys sa DCT mjenjačem... Zamisli taj horor kad ga prebacujes iz N u D, i čuješ Kawasaki TAK , pa taj DCT bi se raspao sa ovim njihovim menjacima do sedme trafike.. Di Stefane pa ono sam umereno vizo, navukao neki strah od silnih isecanja koja sam imao u skorije vreme pa nisam bas opusten. Planiraj Vlasinu u skorije vreme pa da begamo Ma ne mislim na tempo vožnje, nego na neka preticanja ili izlaske iz krivina, gde se videlo da NC ubrzava baš lepo. Da otopli jos malo i idemo, zna gore da bude fina razlika u temperaturi.. i ja jedva čekam.. brrmm Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16076 Napisano April 16, 2019 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki lancic zameni na 32K, novi pratim, podmazivac je na 5-ci..... vidcemo koliko ce dogurti. @X8 Vračar Deki, ako me secanje sluzi, imao si LeoVince izduv na tvojoj Integri koji si skunuo i vratio fabricki? Ako ga i daje imas, voleo bi da probam kako se cuje na mom atu, cisto da uporedim sa sadasnjim izduvom. Milketova makina se krcka stanje na satu za pocetak ispustiti nesto sto se kao zove antifriz vise gasa u lampu nije bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano April 17, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, ProMaster said: Zamisli taj horor kad ga prebacujes iz N u D, i čuješ Kawasaki TAK , pa taj DCT bi se raspao sa ovim njihovim menjacima do sedme trafike.. Kawasaki i menjaci... ja sam prvo iskreno mislio da ja ne znam da menjam brzine, dok nisam provozao onu cbf 1000, onda sam shvatio neke stvari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 17, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt Milke jaše ne silazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 17, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, GuMi5 said: Jbt Milke jaše ne silazi... Kao da je taxista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigla još jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ih to skupljas I jel ima razlike osim u boji felni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dosadila mi crna pa reko da zamenim Od drugara a on nije mogao da preuzme pa sam išao ja, koliko sam video nema druge razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 17, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sviđaju mi se crne felne. A i zatamnjene stranice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja namestam nagib da probam oce li biti bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel se nagib radi samo po kiši:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako pisalo u uputstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je bukvalno samo sa ce ili stvar prihvati moj OCD I ful Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gumene odstojnike imaš i pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde pozadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14905 Napisano April 17, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ovo podmetaci za stolice da ne grebu parket moram ta razocarati, raspasce se, probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, samo za prvo vreme dok ne ne nadjem gumene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stoje na sasiji motora i na njih se naslanja sediste, vide se kad ga skineš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14905 Napisano April 17, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nemanja NC750XD je napisao: Znam, samo za prvo vreme dok ne ne nadjem gumene Pogledaj po otpadima odstojnike prednje haube auta, kod njih i visinu podesavas uvrtanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...