milomir22 3598 Napisano Mart 26, 2019 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Za 140 evra je, po meni, pametnije ugraditi scotoiler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 26, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledaću da posle ugradim Pro-Oiler jer je manje problematičan i hoće svakakvog ulja ali to sada nije tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 26, 2019 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Plasticna vezica na rucici prednje kocnice, parce stapa ispod viljuske i 140 eura za pivo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 26, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, GuMi5 je napisao: Danas htjedoh da malo osvježim lanac, pa dok sam ja sprejom a nemam centralni štender, iznervirah se najgrđe... Ko je sve, gdje i po kojoj cijeni kupovao centralni štender? Hajde, pucnjava... Sad na sajmu u Burnout-u, SW-Motech štender za tričavih 21000. Cena je zapravo kao na sajtu, ali sigurno može da se ispregovara popust (ja sam katastrofa u tome pa sam platio skoro punu cenu) Rugged centerstand for Honda NC700X NC750X. SW-MOTECH.COM Centerstand for Honda NC700X NC750X. Many years of experience means high-class and stable centerstands at easy jacking up. Specially developed... a sa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 26, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh upravo na www.japan-webike.ch sa poštom u CH za nekih 110€. Kapiram da bi to mogla biti ok opcija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16109 Napisano Mart 26, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sekula mi je doneo iz Luisa, 180eur platih onomad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 27, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 3/23/2019 at 12:30 AM, Satelis said: Gledam sada tek ove slike na velikom monitoru, pa mi nije jasno kako je pločica mogla UKRIVO da se potroši po dužini pločice ??? Ispada, kada se okrene kao što je stajalo na disku, da je sa gornje strane jedna bila više a druga manje potrošena, a sa donje strane obrnuto, kao da su klješta ukrivo nalegala na disk ... I ova mrežica što je bila na originalnim, na poleđini, čemu služi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 27, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako su se trosile zbog hidrostatickog pritiska jer je previse bio napunjen sistem, nije nelogicno. Takodje, mozda je poslednji klip bio najmanje zaribao pa je najlakse potpadao pod uticaj tog pritiska. Dodatno, kako se ceo sistem greje u toku voznje zbog toga sto plocica sve vreme ima jace trenje uz disk, zbog povratne sprege raste pritisak u sistemu. Posto su kljesta plivajuca, ako donji klip pritiska jace od gornjeg, onda ce se plocica sa druge strane gde nema klipova trositi vise pri vrhu. Kljesta stoje potpuno paralelno uz disk ukoliko je jednak pritisak, kao sto je to slucaj kada pritisnes kocnicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 27, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da, ima logike, tako izgleda, ako je desna pločica sa fotografije zaista i bila sa desne strane diska gde su klipovi, a leva, levo sa unutrašnje strane gde nije klip... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13116 Napisano Mart 27, 2019 Ne silazi, 7456 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je Sargeras rekao, imate plivajuće čeljusti, u tvom slučaju neispravne. Jedan od klipova ti je zaribao ili klizač. Vidiš i sam na šta ti liči. Ako ti nije jasno, za par dana biće tekst na sajtu o kočnicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 28, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan On 3/23/2019 at 6:10 PM, ozn said: Rezultati su sledeci: Ako sam dobro razumeo cicu sa blagajne ovo su cene sa 20% popusta ?!?! Ovo je zaista haos, ja cu priznati da Kawasaki jeste losiji brend u odnosu na Hondu s obzirom da se zna ko je tata mata u svetu motockila, ali meni za isto ovo naplate 6000dinara u ovlascenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Mart 28, 2019 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulja je sada cak i niza, ranije kada sam radio prvi servis pre jedno 3 godine, litar Honda ulja je bio skoro 2100 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16109 Napisano Mart 28, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam negde sliku, ne mogu naci...... 2016-te prvi servis ili ti onaj na 1.000km sto se radi je kostao nesto sitno preko 15.000din. (platio Kuzma za NC-a, platio Matori za CTX-a) tako da ova "usteda" u neku ruku dobro dodje, imas bar za skoro 2 puna rezervoara goriva. @filipfg Ove iz Kawasakia tj Motoring-a ne bi da komentarisem, kako su ti isporucili motor i kako rade..... dzaba i tih 6 crvenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 28, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Realno da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Mart 28, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: Imao sam negde sliku, ne mogu naci...... 2016-te prvi servis ili ti onaj na 1.000km sto se radi je kostao nesto sitno preko 15.000din. (platio Kuzma za NC-a, platio Matori za CTX-a) tako da ova "usteda" u neku ruku dobro dodje, imas bar za skoro 2 puna rezervoara goriva. @filipfg Ove iz Kawasakia tj Motoring-a ne bi da komentarisem, kako su ti isporucili motor i kako rade..... dzaba i tih 6 crvenih. Ozbiljno sam zagrejan da u Motoringu kupim malog Versys-a, jel mozete da me uputite kakva ste to neprijatna iskustva imali kod isporuke novog motora? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3598 Napisano Mart 28, 2019 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti copy-paste sa jednog drugog foruma u rubrici Sta vas je danas izbacilo iz takta, inace na sajmu u Bgu za kawasaki izlaze motoring: Nije danas, vec juce, na vecini motocikala na sajmu pise da nije dozvoljeno sedenje, medjutim, zeleo sam da vidim kakva je ergonomija na hondi at, tracer 09 i kawi z 900, na ova dva sam vec sedeo, ali me ljudi pustise uz molbu da ne ostetim motore rajsfeslusom i sl., reko' da probam sta je s kawom. Odemo na njihov stand, tamo 2 zivopisna lika u kawa crnim majicama, jedan ima 40 kila s majicom i mokrom kosom, izgleda kao da je juce dosao s rehabilitacije od heroina, drugi dezmekasti prosedi cmaronja, prekaljen bajker s 250 km u tockovima predjenim mahom tu do usca, eventualno ade. Pricaju nesto ozbiljno njih dvojica ne jebu nikog oko sebe. Na motociklima stoji nelepnica da se ne seda bez dozvole osoblja. Ja kulturno pridjem i zamolim da sednem na z 900, ovaj debeli cmaronja, sav nadrkan, bez pogleda ka meni se razdere "NE MOZE!!!" i nastavlja pricu s ovim mrsavim, bez da me je udostojio pogleda.Isto vece sam poslao mail kawasakijevom ogranku u Srbiji s iskrenom zeljom da prodaju .l. s takvim osobljem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3598 Napisano Mart 28, 2019 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da je versys 650 los motor, ali me zivo zanima koji je kriterijum za zaposljavanje u motoringu? U toj firmi sve skripi, od marketinga, preko prodaje i servisa, pa redom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 28, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se taj stariji na motoringu zalomio sa sve osmehom fin do bola, ali generalni utisak sa sajma je da su svi ljuti, ja sam takvu situaciju imao na maxmomentu, za jedne patike sam pitao da li su to Jupiter, a odgovor je bio " nisu" i čovek okrene glavu kao od govneta, a ja u cizmama od goratexa koje sam kupio kod njih, šou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Mart 28, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milomir22 je napisao: Evo ti copy-paste sa jednog drugog foruma u rubrici Sta vas je danas izbacilo iz takta, inace na sajmu u Bgu za kawasaki izlaze motoring: Nije danas, vec juce, na vecini motocikala na sajmu pise da nije dozvoljeno sedenje, medjutim, zeleo sam da vidim kakva je ergonomija na hondi at, tracer 09 i kawi z 900, na ova dva sam vec sedeo, ali me ljudi pustise uz molbu da ne ostetim motore rajsfeslusom i sl., reko' da probam sta je s kawom. Odemo na njihov stand, tamo 2 zivopisna lika u kawa crnim majicama, jedan ima 40 kila s majicom i mokrom kosom, izgleda kao da je juce dosao s rehabilitacije od heroina, drugi dezmekasti prosedi cmaronja, prekaljen bajker s 250 km u tockovima predjenim mahom tu do usca, eventualno ade. Pricaju nesto ozbiljno njih dvojica ne jebu nikog oko sebe. Na motociklima stoji nelepnica da se ne seda bez dozvole osoblja. Ja kulturno pridjem i zamolim da sednem na z 900, ovaj debeli cmaronja, sav nadrkan, bez pogleda ka meni se razdere "NE MOZE!!!" i nastavlja pricu s ovim mrsavim, bez da me je udostojio pogleda.Isto vece sam poslao mail kawasakijevom ogranku u Srbiji s iskrenom zeljom da prodaju .l. s takvim osobljem. Eto vidis, a meni je taj mrsavi bas posvetio vremena, dao mi da sedim na motoru, pricali da gazda ima isti itd. Pozitivna prica skroz sa tog standa za mene, zato sam i zagrizao... Dok su me ovi iz CF Moto odjebali lagano... jedan kao nisam ja za prodaju, riba neka riba i polira, a taj koji strucni prodavac na telefonu i kao, sta vam treba?... ja malo o motoru, servisu i iskustvima, on covek promrlja dve tri i ode... momentalno bacim brosuru i cao sabani. Znaci CF u drugom životu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 28, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, VukMar je napisao: Eto vidis, a meni je taj mrsavi bas posvetio vremena, dao mi da sedim na motoru, pricali da gazda ima isti itd. Pozitivna prica skroz sa tog standa za mene, zato sam i zagrizao... Dok su me ovi iz CF Moto odjebali lagano... jedan kao nisam ja za prodaju, riba neka riba i polira, a taj koji strucni prodavac na telefonu i kao, sta vam treba?... ja malo o motoru, servisu i iskustvima, on covek promrlja dve tri i ode... momentalno bacim brosuru i cao sabani. Znaci CF u drugom životu Ali nije baš da možeš da biraš prodavca ako želiš npr. baš CF. Malo smo tržište, nemaš privilegiju da biraš i oni to znaju... Ja sam doživeo slično pre 2 godine kada sam došao na sajam da pazarim NC-a kog sam (mislio da sam) poručio u januaru. Dolazio sam 2 dana, ostavljao poruke hostesama da mi jave kad se prodavac pojavi, ali pošto nije, nisam se vraćao trećeg dana. Otišao sam u NS i kupio motor od prodavca koji kupuje od Delte, a za cenu koja je bila niža nego u Delti. 3-4 dana nakon završetka sajma me zove taj iz Delte i nudi mi nekog plavog NC-a iako sam naručio crnog, i sve ga lepo saslušam i na kraju mu se zahvalim i kažem da sam pazario motor na drugom mestu. Treba razumeti i te ljude tamo što rade jer oni moraju ceo dan da bleje i odgovaraju na milion smislenih i besmislenih pitanja, a uz to većina ljudi koji pitanja postavljaju neće ništa kupovati, pa entuzijazam splasne... Nije to kao da su u prodavnici, pa ko uđe ušao je s nekom namerom, ovde ljudi šetaju i ubijaju vreme idući od štanda do štanda, a pritom je i ona gužva potpuno nesnosna. Skidam im kapu, mene je uhvatila panika kad nisam mogao da nađem izlaz iz Motolandovog štanda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Mart 28, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Uh.. Prvo ovaj lik sto je pricao o mrsavom decku i sve sto je naveo za njega i njegovog kolegu, stvarno je nenormalna nekultura i bezobrazluk. Sta god i da je stvarno tako bilo, a nismo bili tamo pored njega pa da vidimo da li je stvarno tako, opet nazvati ljude takvim pogrdnim imenima je bezobrazluk. Posto pretpostavljam da su to bili Nemanja i Zoran, za njih dvojicu kao ljude i likove imam samo reci hvale a poznajem ih sada vec godinu dana. Ako cemo uopste na tu temu nasih prodavaca, na ovom nasem usranom trzistu motora i opreme, situacija je strasna. Za mene posle svega prozivljenog, jedinu firmu i a specificno coveka koji radi kod njih kao prodavac da postujem je Motoland. Zaboravih coveku ime, nizeg rasta, krupniji, ali taj covek je svakoj individui koja se ikad usetala u njihovu radnju, popricao sa njom/posavetovao i nikad nije bio nekulturan. Momku treba dati platu 1000evra bez trunke razmisljanja. @VukMar Ovako, krenucu od pozitivnog a to je Versys 650. To je motor koji je vec toliko godina prisutan i ispeglan da ispeglaniji ne moze biti. Sledece godine kad ga budu promenili to ce vec biti druga prica, ali zelim da ti kazem da sa aspekta motora kao motora nemas nikakve brige jer meni posle 20 000km motor nije stucnuo. Jedino sto se desilo zimus nisam ga vozio 10 dana pa se akum. ispraznio, ali to je standardno sada svuda stavljaju neke krsine, napunio ga i sve je okej. Mislim da strom i 750nc imaju kvalitetniju zavrsnu obradu, ali Versys ima neki zarazni agregat koji te sigurno nece brzo smoriti, a isto tako opusteno se putuje sa njim 130-140 auto put 5000 obrtaja, ali pravi dozivljaj je kao udaris po krivinama uz neku planinu. Sve to ti pricam da znas da kupujes proverenu stvar, i da je ekstremno mala verovatnoca da ce ti nesto u te 2 godine zafaliti, posto se svi tripujemo zbog te garancije. Moj savet kad preuzmes motor proveris da li je sve dobro zasrafljeno(da ne pricam moju pricu...), da nista nije ogrebano, i da motor odrzavas sam, i nece te boleti glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 28, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, filipfg said: Uh.. Prvo ovaj lik sto je pricao o mrsavom decku i sve sto je naveo za njega i njegovog kolegu, stvarno je nenormalna nekultura i bezobrazluk. Sta god i da je stvarno tako bilo, a nismo bili tamo pored njega pa da vidimo da li je stvarno tako, opet nazvati ljude takvim pogrdnim imenima je bezobrazluk. Posto pretpostavljam da su to bili Nemanja i Zoran, za njih dvojicu kao ljude i likove imam samo reci hvale a poznajem ih sada vec godinu dana. Ako cemo uopste na tu temu nasih prodavaca, na ovom nasem usranom trzistu motora i opreme, situacija je strasna. Za mene posle svega prozivljenog, jedinu firmu i a specificno coveka koji radi kod njih kao prodavac da postujem je Motoland. Zaboravih coveku ime, nizeg rasta, krupniji, ali taj covek je svakoj individui koja se ikad usetala u njihovu radnju, popricao sa njom/posavetovao i nikad nije bio nekulturan. Momku treba dati platu 1000evra bez trunke razmisljanja. @VukMar Ovako, krenucu od pozitivnog a to je Versys 650. To je motor koji je vec toliko godina prisutan i ispeglan da ispeglaniji ne moze biti. Sledece godine kad ga budu promenili to ce vec biti druga prica, ali zelim da ti kazem da sa aspekta motora kao motora nemas nikakve brige jer meni posle 20 000km motor nije stucnuo. Jedino sto se desilo zimus nisam ga vozio 10 dana pa se akum. ispraznio, ali to je standardno sada svuda stavljaju neke krsine, napunio ga i sve je okej. Mislim da strom i 750nc imaju kvalitetniju zavrsnu obradu, ali Versys ima neki zarazni agregat koji te sigurno nece brzo smoriti, a isto tako opusteno se putuje sa njim 130-140 auto put 5000 obrtaja, ali pravi dozivljaj je kao udaris po krivinama uz neku planinu. Sve to ti pricam da znas da kupujes proverenu stvar, i da je ekstremno mala verovatnoca da ce ti nesto u te 2 godine zafaliti, posto se svi tripujemo zbog te garancije. Moj savet kad preuzmes motor proveris da li je sve dobro zasrafljeno(da ne pricam moju pricu...) i da motor odrzavas sam, i nece te boleti glava. Podržavam priču za decka iz motolenda, tim pristupom mi je prodao jaknu koju nisam planirao da kupim, a dok sam plaćao baš sam im rekao da je pristojnost kod njih najveća! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 28, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ček da ne budem nefer, i dečko koji radi u moto mania čista desetka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3598 Napisano Mart 28, 2019 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lepo kada te neko, umesto kao coveka, gleda kao vrecu novca, kod nas je problem sto se niko i ne trudi to da sakrije. U inostranstvu nije nista bolje, ALI tamo to mnogo finije uviju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16109 Napisano Mart 28, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imao bi da napisem podosta za prodavce kao i za kupce al stvarno ne zelim jer bi tema otisla u nekom skroz drugom pravcu. Jedino sta bi mogao reci ukratko tj samu srz svega...... narod je pre svega nekulturan pa se ta nekultura ogleda u svim pravcima na svim poljima, jednostavno se uzajamno postovanje izgubilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...