Satelis 15872 Napisano April 24, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam blizu, mogu premeriti širinu i dužinu motora pa da vidiš može li il ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 24, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na ponudi, ali znam ga u milimetar :-) Vozio takodje. Specificno je kao sto rekoh i ne moze merenjem da se vidi. Zato i trazim neko sa motorom da proba da udje u garazu. Adam se da ima neko ko je iz kraja ili u prolazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Ferty_ je napisao: Hvala ti na ponudi, ali znam ga u milimetar :-) Vozio takodje. Specificno je kao sto rekoh i ne moze merenjem da se vidi. Zato i trazim neko sa motorom da proba da udje u garazu. Adam se da ima neko ko je iz kraja ili u prolazu. Pošalji mi broj tel., ja možda sutra budem prolazio tuda, a svakako me ima svuda, što ne bih banuo i do Altine jedno popodne. Inače, danas sam ga registrovao... svega 25034 dinara, doduše sa zelenim kartonom koji je 2000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 24, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno :-) Hvala unapred na dobroj volji. Poslao sam ti tel u inbox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 25, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, .milke. said: Inače, danas sam ga registrovao... svega 25034 dinara, doduše sa zelenim kartonom koji je 2000. Kako tako malo ? Meni je samo 1000din jeftinije, a dosta je stariji ... verovatno zbog osiguranja ? Koliko ti je osiguranje izašlo ? Meni je 12360, 4. premijski stepen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, X8 Vračar je napisao: Kako tako malo ? Meni je samo 1000din jeftinije, a dosta je stariji ... verovatno zbog osiguranja ? Koliko ti je osiguranje izašlo ? Meni je 12360, 4. premijski stepen... E pa to je, meni je 3. premijski, 11 hiljada i nešto, nemam sad uplatnicu da ti tačno kažem. A zašto si 4? Imao si udes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 25, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne, kakav udes. Registrujem prvi put na sebe taj motor, a nisam znao za foru. Stari skuter sa još uvek važećom polisom na mene ima premijski stepen 1! Pisao sam i u onoj temi za osiguranje, da ne trolujem i ovde. To je bonus malus. Ti si imao 4 prošle godine kada si ga kupio, a sada 3 jer nisi imao udes. Ko ima udes, verovatno astronomski rastu cifre.Uglavnom, pljačka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 26, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je da se stara uticnica 12V zameni novom, stigao paketic sa Alia tako da sam se odmah bacio u proveru stanja da li sve radi kako treba. srafici dobro stegnuti prekidac on/off sa zadnje strane osigurac na + vodu oba USB porta rade odstupanje u odnosu na unimer 12.7 vs 12.6 sto nije strasno Gabaritno je manja od stare koja je na motoru, jos samo da nadjem vremena da zamenim i ispratim koliko ce biti ostupanje V pri punjenju i to je toj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 27, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlična stvar za zamenu ulja u kočnicama, skoro da ne može ništa da se pogreši.Ulje koje sam izvadio nije toliko očajno kao što je moglo da se vidi na nekim yt snimcima: vadili su blato iz rezervoara na upravljaču i potpuno belo ulje sa kočionih klješta (valjda proključa). Malo je samo tamnije od novog ulja.Razmišljam da ovu pumpicu iskoristim da u nekom trenutku tokom sezone izvučem 0,5l motornog ulja kroz rupu za merač i zamenim sa onih 0,5 koliko mi je ostalo od zamene. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 28, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drug .milke je stvarno ispao drug :-) I javno da se zahvalim za ucinjenu uslugu i sto se iscimao do mene radi pomoci oko ulaska u NC ekipu. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 28, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel paše u garažu? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 28, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odo sutra da protegnem tockovi, taman da vidim kako ce se gume ponasati i uticnicu sam stigao da zamenim. u odnosu na unimer, laze za nekih 0.2-0.3V .....nije strasno inace punjenje varira od 14.47V do 14.53V, zavisno od potrosaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano April 28, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, X8 Vračar je napisao: Jel paše u garažu? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Za malo... Ali ništa neće sorečiti ferty da postane član našeg NC klana, pa čak ni malo građevinskih radova na proširenju garaže Inače... Pozdrav iz Orašja. Uzeo nove opanke, pa skrenuo na moto skup neplanirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 29, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, X8 Vračar said: Jel paše u garažu? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Ulaz u garazu je tesan tako da cu morati da stavljam dupla vrata. Malo ce macola da radi pa kad to obavim pravac soping Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 29, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Super, sta uzimas, polovno, novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 30, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Satelis said: Super, sta uzimas, polovno, novo? Koliko primetih ne postoje polovni osim jednog crnog manuelnog trenutno. Prilicno je nov model pa tako i neisplativo kupiti polovan jer drze cenu i retki su u oglasima. Bice top polovnjak tamo negde za 5godina. Za malu razliku u ceni dobija se nov. Crveni DCT jer je brzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 30, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kakao nema, ima, ako ti nisu stara godišta.Mislim da sam prošle godine gledao onaj što prodaje Technodrom, piše uvoz iz CH i ima originalne kofere. Tada nije bio u firmi nego u nekoj kući u slepoj ulici na kraju Mirijeva (kuća levo, gomila automobila desno), ali sam ga tada povezao sa tim placem. Bile su loše gume, prazan akumulator i davao je zadnje pločice uz motor. Ne sećam se kilometraže ni tačne cene. Za 5 nije hteo da proda, ali videćeš u ovoj temi da niko nije jeftino platio originalne kofere.Eventualno vidi kakva su iskustva sa tim Technodromom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano April 30, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novo je novo. Svako ko moze sebi da priusti nov motor ili auto, ne treba puno da razmislja vredi li. U tom slucaju podrazumevam da ce ga voziti bar 5 godina, i u tom periodu sipa i ne misli. p.s. U stvari sam hteo da kazem da sto vise km prelazim sve sam zadovoljniji izborom motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 30, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pozzz iz V. Banje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom da ti kazem, alal' su ti legle ove trakice na feluge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano April 30, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, X8 Vračar said: Kakao nema, ima, ako ti nisu stara godišta. Pricamo o novom redizajniranom modelu sa novim tehnoloskim opcijama. Prvi model me ne zanima. Zvao sam salon u NS-u i cena otisla gore za 100e... 8.290. Malo ga preterase kad se uzme konkurencija tipa Tracer 700 i jos veca konkurencija V-strom koji trenutno kosta 7200-7400 zavisi u kom salonu. Razlika je samo u dct i sto svi drugi imaju zivahnije motore, pogotovo strom dosta bolje sediste, i zastitu od vetra. Covek da se zapita zasto onda NC?? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 30, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan To je bila cena i na sajmu. Imaš iznad moj post od pre mesec dana. Ne znam kada je vladala ta jeftinoća, mada ako ima novih tehnoloških opcija, onda je opravdano DCT povećava cenu, tako da su onda cene iste sa manuelnim menjačem. Razlog i jeste DCT i to što leti volim da vozim u papučama, a BMW skuter je još skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 30, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Funky je napisao: Jos jednom da ti kazem, alal' su ti legle ove trakice na feluge Fala Petre, ne volim da je mnogo upadljivo, sareno a opet ne volim ni one koje su pun krug. Radio sam nekoliko kombinacija, svaka stoji nesto preko 10eur, da bi na kraju izabrao ovu koja je na felgama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zbog planiranog dužeg puta,Leo Vince koji je bio na motoru kada sam ga kupio je zamenjen fabričkim izduvomkoji sam dobio u kutiji uz motor. Mislim da je Leo barem 1,5kg lakši od fabričkog oluka, ali pošto sam izgubio prigušivač nema potrebe da stalno vozim chopper Ovaj Leov držač koji izgleda kao da je od karbona zaista jeste od karbona i neverovatno je lagan. Nadam se da nisam pretego šrafove i nešto iskrivio pa ću opet sutra proveriti i eventualno dotegnuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Maj 3, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jedno pitanje. Je li neko skorije radio zamjenu ulja i filtera ulja i vazduha u ovlascenom servisu? I ako jeste, koliko je to kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...