sargeras 529 Napisano Februar 11, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao relej koji pase? Ja sam uzeo u Hondi, odrase me, jos ne moze lepo da se zatvori kutija sa osiguracima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Februar 12, 2017 (promenjeno) Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rele sam nasao u fioci, ostao mi pitaj Boga odakle, vecih tj duzi je nego sto treba pa i kod mene je problem da se vrati poklopac. Ostavio sam to tako za sada, pogledacu po autoradnjama da nema neki tih dimenzija koje odgovaraju jer Delata sisa po usima. sraf je pravljen kod strugara jer se taj korak navoja ne moze naci u slob. prodaji obisao nekoliko radnji i mrka kapa, no strugar to odradi ocas posla jednako na obe strane svaka maglenka ima svoj dzek prekidac je ipak dosao na korman,najjednostavnije mi je bilo tu staviti gotovo Kad se prolepsa vreme, bice slika kako rade pos'o...sad nisam imao volje nit zelje da vozam po ovoj ladnoci. Promenio Decembar 28, 2018 član Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Dare, reci mi jel prekidac za maglenke ima 2+ i 2 -? Jedan ide sa relea a drugi sa prekidaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 12, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je to motor nema kvačila? Nego, genijalno bi bilo da sve prekidače koje imaš dodatno, recimo i onaj za grijanje ručki namećeš tuJ... Onda korman sam izgleda malo "čistije"... kome je to važno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Februar 12, 2017 (promenjeno) Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 12.2.2017. at 16:23, Funky je napisao: Dare, reci mi jel prekidac za maglenke ima 2+ i 2 -? Jedan ide sa relea a drugi sa prekidaca? Prekidac ima 3 zice, 1 zica ima + ...2 zica dobija + kad se ukljuce maglenci i 3 zica je masa ili ti -12V. inace akumulator je oznake YTZ14S 12V 11.2Ah, levi plus ako neko pita Promenio Decembar 28, 2018 član Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan To mu dodje ovakav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Februar 12, 2017 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas taj sa 3 zice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo sam zaboravio da posavim onaj drugi posto je ovaj predvidjen za 1 maglenku, ali ima i za 2 komada... porucio sam ovaj pa kad stigne javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Februar 12, 2017 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima i sa dva izlaza kao sto je kod mene, samo detaljnije treba pretraziti ali ni to nije problem sto imas jedan izlaz......dodaj jos dve zice i eto ga jos jedan izlaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma reko nisam postavio fotku na forum sa 2 izlaza, inace ja sam porucio istu ovakvu ali sa 2 tako da nema brige Treba samo obratiti paznju kad se porucuje, 250 cm je ova sa jednim, 200 cm je sa 2 izlaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Februar 18, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba za NC, CB originalni prikljucak koji je Darko pokazao da postoji ispod sedista, ima na aliexpress-u, kinezi su ih vec iskopirali ali ja nisam znao kako se zovu. Slucajno sam pronasao pa eto ako nekom zatreba nek samo kuca "Sumitomo HM" a evo i LINK. Mozda nekom bude od koristi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Mart 5, 2017 (promenjeno) Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan nova sezona, novo ulje, resih probati Motul pa to crveno pa mirise na pafem.... ma idi trenutna kilometraza jacina antifriza nekad bila sada za 10C' niza usput je stigao i tank pad Nisam jos stigao da podesim maglenke, nikako da ufatim vremena, svetle odlicno tj primetio sam da sam dosta uocljiviji u saobracaju sto i jeste cilj (bice slika). Sledeca stanica je Darko (Maglic) radi zamene lonca, malko da brundamo Promenio Decembar 28, 2018 član Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Eneos nije valjalo pa prelazis na Motul ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Mart 6, 2017 (promenjeno) Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da Eneos nije valjao, sta vise vraticu se na taj brend samo da se strucnjaci dogovore i napisu koje ulje ide za RC90 posto ga nema u pretrazi, mozda je CityMax, mozda MaxPreformance a mozda i neko trece. Promenio Decembar 28, 2018 član Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Mart 6, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Za moj model kazu CityMax (na zvanicnom sajtu Eneos), baci pogled mislim da je za tvoj identicno: LINK Znaci zadovoljan si Eneos uljima, nego znam da si prvu zamenu radio sa Eneos pa reko mozda oces da probas sad Motul... Inace tank pad je legao odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 10, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti mali filter ulja za DCT modele, konkretno za Hondu Integru 750, isto je i za NC750 DCT.... Ne mogu nigde da ga nađem Hiflofiltro HF117.... Onaj drugi veći filter Hiflofiltro HF204 nije problem, ali ovog malog nema?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano April 1, 2017 (promenjeno) Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan doslo vreme da se zameni cunak Par reci o majstor Darku iz Maglica, u najjkracim crtama....dobar majstor, lak za saradnju, ispostovan dogovor.....preporuka sa moje strane svakako. Odmah besmo usluzeni, stigla kafa, sok i kolaci a za to se pobrinula Darkova supruga Kristina dok mi pijuckamo taman da se malo ladne neko mora i da radi zameniti uloge korak po korak, polako napreduje jer se mora krivina uklopiti i gotovo, sve je leglo kako treba blago je zakrivljen z. kraj na gore u odnosu na fabricki Izgledom i zvukom sam zadovoljan, taman kako treba, ma da moze biti malo glasnije. Sve pohvale.....sto bi reko Cola "nista ja tu ne bi diro" Razmisljam dal da uradim lasersku gravuru, turim nalepnicu ili ostavim ovako kako jeste...pojma nemam. Promenio Decembar 28, 2018 član Satelis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 1, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Па не знам ја би га оставио овако "clean" са тим карбон завршетком. А иначе сам од оних типова који не вапе толико за марком. И овако изгледа одлично Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 632 Napisano April 2, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi By Darko sa akrapovim fontom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 632 Napisano April 2, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda Dare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 3, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako stignes baci neki klip kako zvuci Jes da nije kao u stvarnosti al cisto da steknem utisak otprilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 986 Napisano April 3, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Мени лепши фабрички. На старој верзији и није био нешто али на новој је баш леп ауспух. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano April 4, 2017 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jest fabrički lep ali tih, poenta je ako me vec ne vidi bar da me čuje. Petre svrati kad god hoces, znas gde sam pa ćeš čuti uživo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se jedan dan kad izadjem iz guzve pa cu da svrnem da oslusnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano April 27, 2017 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan dodjoh do 10K photos upload valja proveriti, bogme i dotegnuti selne rashladnog sistema photos upload photos upload photos upload photos upload da se ne bi desilo da procuri photos upload usput je stigao paketic sa Alia photos upload strob modul za stop svelo photos upload photos upload vrlo jednostavno za povezivanje photos upload od alata potrebno (fali lemilica na slici) photos upload dzek od stop svetla photos upload crna zica je stop svetlo, plavo-crna pozicija i zelono-crna masa (-) photos upload 10-15min posla, kad se zavrsi lemljenje, izoliranje izgleda ovako photos upload funkcionise isto kao na klipu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...