mAkInJo 112 Napisano Jul 21, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi razmisljao da skines ovaj fabricki plasticni nosac tablice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 21, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, jesam razmisljao ali japanci nisu mislili o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 21, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ja mozda preterujem, ali volim da sve bude "cakum-pakum", posto kriziram i ne vozim motor vec par dana jer nemam ni auspuh ni granu na njemu, iskorisio sam slobodno vreme da i ovo ucinim da izgleda kao novo, i ako je preslo nesto vise od 10.000km..Prvo rasturanje poklopca prednjeg lancanika sajle i poluge menjaca, pa onda odmascivanje svega benzinom pa wd-sprejom, pa susenje i tek onda najlaksi deo.. silkolene sprej koji najtoplije preporucujem, jedino sto mi se ne svidja sto stvarno treba dosta vremena da se stegne, na uputstvu pise najbolje da prenoci.. sto meni nije tesko palo jer i onao ne mogu da vozim.. ujedno i namontirao uticnicu 12v i nosac navigacije/telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 21, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, lanac samo wd, lancanike i oko lancanika sam benzinom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Jul 21, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio nosac za telefon i koliko para? Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 21, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 22, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Odlican zvuk, mnoooogo drugaciji uzivo, ne znam na snimku zasto zvuci ovako plitko.. zvuk je jako dubok i prodoran, prezadovoljan sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 24, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jul 24, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan E BRAVO! Kao višnjica na tortu. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Jul 24, 2016 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra se cuje i lepo je cucnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 26, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, prestelovao karbove, nalio gorivo i testirao, potrosnja je za nijansu niza, zvuk neuporedivo bolji.. primera radi, prosecna brzina 100-120 - 4.5L, 120-130 - 5L 140-160 - 5.5L.. Ovim se definitivno odjavljujem do zime sto se lickanja tice, pozdrav i vidimo se na drumu video: http://sendvid.com/ftz87qeq Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 21, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezimo temu malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Kao iz fabrike , samo lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 5, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih bio ja da ne cackam nesto.. Nije mi bilo dovoljno glasan niti "obojen" zvuk kako sam ja hteo, pa sam se poigrao malo sa topom, i gle cuda, ispade mnogo lepsi estetski, a tek zvuuuuk... Postavicu i snimak ako nekog zanima... Sad je sto bi britanci rekli "stubby" i rezhe opasno dobro ☺ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 6, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je ljut sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 6, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitaš fali mu još malo dubine... ali siguran sam svakako da je bolje nego ranije...Robert uradio dobar posao... Koliko si platio dimnjak i je li pravio ili je osakatio već postojeći? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 6, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nista osakatio vec odradio po mom ukusu kad vec robert nije hteo/mogao.. Da onaj koji sam uzeo od njega sam preradio Zvuk je veoma dubok i prodoran samo sto se to na snimku ne moze doziveti kao uzivo, ali opet zvuci odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Octobar 6, 2016 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk je super ali estetski si mu yebo kevu, de upropasti onaj lep auspuh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 7, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala ruzan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 7, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda dimnjak do jaja, nema tu šta...Evo jedan pozdrav od brata kratkog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 7, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda dimnjak do jaja, nema tu šta... Evo jedan pozdrav od brata kratkog... Uf, lepota... Ja trazih po netu dimenzije za ove kratke "stubby" dimnjake, i nadjoh samo za deklevic specifikacije, sve mere se maltene podudaraju kao na mom, jedino sto nisam smeo da kratim na 20cm kompletnu duzinu lonca kao sto je kod deklevic-a (inace je na deklevic lonac fi 90 a kod mene fi 100), tako da je ostalo na 24cm, mada mozda bih mogao i tih 4cm da fiknem Jel ti nije problem da premeris duzinu tvog lonca? bez cucle i bez slip on nastavka? Ali kontam da je 20cm isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 7, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ga upropasio izgledom, mada, ja bih skratio cevku, i spakovao top odmah tu ispod desnog fuzastera. Izgledalo bi vrhunski probao sam, meni licno se ne svidja, nekako strci bezveze bocno.. hvala na predlogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 7, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izmjerio bih ti rado da sam u mogućnosti... Mogu da pitam sadašnjeg vlasnika pa možda mu ne bude mrsko... Ako ti nešto znači, imam ovu fotku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Octobar 7, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan O Izmjerio bih ti rado da sam u mogućnosti... Mogu da pitam sadašnjeg vlasnika pa možda mu ne bude mrsko... Ako ti nešto znači, imam ovu fotku... Aaaa ok, 20cm je poprilicno sam siguran uporedjujuci slike sa tvojim i sa drugim markama kratkog dimnjaka sa slikama sa neta uslikanim slicno kao moj Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 28, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo zapoceto, prvi sledeci korak puig wave vizir, meni se licno na oko jako dopao, funkcionise prilicno dobro s obzirom da nije nesto bas visok ali mu je oblik takav da stvarno sto se vetra u grudi tice osetna je razlika, gotovo da ga nema (usmerava vetar na stranu u skladu sa oblikom). Inace ne volim komercijalne stvari i isfurane, sto bi se u ovom slucaju odnosilo na onaj klasican N vizir puigov, nemam nista protiv i ne kazem da je ruzan i da ne radi posao bolje od ovog, ali jednostavno volim da bude drugacije... U planu za na dalje su mi kratke crvene/crne rucice kvacila i kocnice, retrovizori rizoma crveno/crni, silikonske rucke za korman, stiv design sediste i jos par detalja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...