Jump to content

Moto Zajednica

transformacija bandita iz S u N

Recommended Posts

• V-Twin torque, 877 postova
  • Motocikl: BMW S1000R

Ja mozda preterujem, ali volim da sve bude "cakum-pakum", posto kriziram i ne vozim motor vec par dana jer nemam ni auspuh ni granu na njemu, iskorisio sam slobodno vreme da i ovo ucinim da izgleda kao novo, i ako je preslo nesto vise od 10.000km..Prvo rasturanje poklopca prednjeg lancanika sajle i poluge menjaca, pa onda odmascivanje svega benzinom pa wd-sprejom, pa susenje i tek onda najlaksi deo.. silkolene sprej koji najtoplije preporucujem, jedino sto mi se ne svidja sto stvarno treba dosta vremena da se stegne, na uputstvu pise najbolje da prenoci.. sto meni nije tesko palo jer i onao ne mogu da vozim.. ujedno i namontirao uticnicu 12v i nosac navigacije/telefona...

13754299_10210062165209892_5019505886203

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Odlican zvuk, mnoooogo drugaciji uzivo, ne znam na snimku zasto zvuci ovako plitko.. zvuk je jako dubok i prodoran, prezadovoljan sam!

WP_20160722_13_29_35_Rich.jpg

WP_20160722_14_32_03_Pro.jpg

Hvala, prestelovao karbove, nalio gorivo i testirao, potrosnja je za nijansu niza, zvuk neuporedivo bolji.. primera radi, prosecna brzina 100-120 - 4.5L, 120-130 - 5L 140-160 - 5.5L.. Ovim se definitivno odjavljujem do zime sto se lickanja tice, pozdrav i vidimo se na drumu :)

video: http://sendvid.com/ftz87qeq

WP_20160726_16_42_58_Pro.jpg

Ja ne bih bio ja da ne cackam nesto..

Nije mi bilo dovoljno glasan niti "obojen" zvuk kako sam ja hteo, pa sam se poigrao malo sa topom, i gle cuda, ispade mnogo lepsi estetski, a tek zvuuuuk... Postavicu i snimak ako nekog zanima... Sad je sto bi britanci rekli "stubby" i rezhe opasno dobro ☺

10_D6_BCF4_05_F6_4791_937_A_BB3_BAB0_A46

• Podržavam 1

• Јахач змајева, 1537 postova

Ako mene pitaš fali mu još malo dubine... ali siguran sam svakako da je bolje nego ranije...

Robert uradio dobar posao... Koliko si platio dimnjak i je li pravio ili je osakatio već postojeći?

Nisam nista osakatio vec odradio po mom ukusu kad vec robert nije hteo/mogao.. Da onaj koji sam uzeo od njega sam preradio :)

Zvuk je veoma dubok i prodoran samo sto se to na snimku ne moze doziveti kao uzivo, ali opet zvuci odlicno :)

Izgleda dimnjak do jaja, nema tu šta...

Evo jedan pozdrav od brata kratkog...   ;)

Uf, lepota... Ja trazih po netu dimenzije za ove kratke "stubby" dimnjake, i nadjoh samo za deklevic specifikacije, sve mere se maltene podudaraju kao na mom, jedino sto nisam smeo da kratim na 20cm kompletnu duzinu lonca kao sto je kod deklevic-a (inace je na deklevic lonac fi 90 a kod mene fi 100), tako da je ostalo na 24cm, mada mozda bih mogao i tih 4cm da fiknem :) Jel ti nije problem da premeris duzinu tvog lonca? bez cucle i bez slip on nastavka? Ali kontam da je 20cm isto.

product1594_1b.jpg

Nisi ga upropasio izgledom, mada, ja bih skratio cevku, i spakovao top odmah tu ispod desnog fuzastera. Izgledalo bi vrhunski

probao sam, meni licno se ne svidja, nekako strci bezveze bocno.. hvala na predlogu

• Јахач змајева, 1537 postova

Izmjerio bih ti rado da sam u mogućnosti... Mogu da pitam sadašnjeg vlasnika pa možda mu ne bude mrsko...  :) 

Ako ti nešto znači, imam ovu fotku... 

post-24716-0-42155000-1475843157.jpg

O

Izmjerio bih ti rado da sam u mogućnosti... Mogu da pitam sadašnjeg vlasnika pa možda mu ne bude mrsko...  :) 

Ako ti nešto znači, imam ovu fotku... 

Aaaa ok, 20cm je poprilicno sam siguran uporedjujuci slike sa tvojim i sa drugim markama kratkog dimnjaka sa slikama sa neta uslikanim slicno kao moj :) Hvala u svakom slucaju.

Nastavljamo zapoceto, prvi sledeci korak puig wave vizir, meni se licno na oko jako dopao, funkcionise prilicno dobro s obzirom da nije nesto bas visok ali mu je oblik takav da stvarno sto se vetra u grudi tice osetna je razlika, gotovo da ga nema (usmerava vetar na stranu u skladu sa oblikom). Inace ne volim komercijalne stvari i isfurane, sto bi se u ovom slucaju odnosilo na onaj klasican N vizir puigov, nemam nista protiv i ne kazem da je ruzan i da ne radi posao bolje od ovog, ali jednostavno volim da bude drugacije... :)

PUIG16809.jpg

vizir.jpg

WP_20161124_08_27_29_Pro.jpg

U planu za na dalje su mi kratke crvene/crne rucice kvacila i kocnice, retrovizori rizoma crveno/crni, silikonske rucke za korman, stiv design sediste i jos par detalja...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja