gusar032 7 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ozivljavam temu posle velike pauze, ali mozda sa razlogom. Zanima me kaciga Marushin c139, hocu je poruciti iz inostranstva, ali ako je ima u Srbiji da ne cekam bezveze.Zna li neko gde mogu naci ovu kacigu? Hvala vam i svako dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matovic79 4 Napisano Octobar 16, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Double D ring kopcanje je patentirao Arai, smatra se za najsigurnije kopcanje za kacige. Ja sam se brzo navikla na tu vrstu kopcanja. Slučajno naiđoh na ovo i morao sam da odreagujem i napišem. Ne mogu da vjerujem da neko ovako odvali glupost. "DoubleD ring patentirao Arai"!!!? Djevojko... dupli d prsten se koristi od davnina i ne vjerujem da se i zna koji ga je kovač izmislio! Od kako ljudi jašu konje on se koristi za učvršćivanje sedla a i za zatezanje tereta na kočijama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Octobar 16, 2015 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan "Alal" ti vera za prvi post Mozda bi bilo bolje i da nisi odreagovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Octobar 16, 2015 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Double D ring kopcanje je patentirao Arai, smatra se za najsigurnije kopcanje za kacige. Ja sam se brzo navikla na tu vrstu kopcanja. Slučajno naiđoh na ovo i morao sam da odreagujem i napišem. Ne mogu da vjerujem da neko ovako odvali glupost. "DoubleD ring patentirao Arai"!!!? Djevojko... dupli d prsten se koristi od davnina i ne vjerujem da se i zna koji ga je kovač izmislio! Od kako ljudi jašu konje on se koristi za učvršćivanje sedla a i za zatezanje tereta na kočijama Kolega, izguglaj malo i informisi se pre nego sto das bilo kakav komentar. Pogotovo ovakav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matovic79 4 Napisano Octobar 16, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se izvinjavam što mi je ovakav prvi post, ali nekada burno reagujem na gluposti koje neko navede. Kolega Stari Roker, nemam šta da guglam jer sam eto neki kolekcionar starina. Imam nekolika sedla od kojih je najmladje staro 130 godina a najstarije je procijenjeno da je staro oko 250. Sva 4 sedla koja imam posjeduju dupli d prsten. Oćeš reći da je Arai već tada patentirao to? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matovic79 4 Napisano Octobar 16, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan i još jednm se izvinjavam što smo van teme o marushin-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Octobar 17, 2015 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro. I pracovek je izmislio tocak,a nije ga patentirao. Arai jeste patentirao duplu d kopcu na kacigu,sto naravno ne znaci da je on i izmislio. Inace,Arai postoji preko 100 godina,s tim da kacige prave od '52. :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...