Charuga 769 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da promenim malo firmu za sledecu kacigu....ali po svoj prilici opet se smesi MARUSHIN samo rs..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Septembar 26, 2009 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja hteo danas da uzmem flip a ono nema veličine.Drugar koji radi sa njima kaže da nova tura tek u januaru.Ako se neko zeznuo sa flipom u veličini pa hoće da je ustupi,tu san, treba mi l, ali sa sunčanim naočarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan meni je namignula 999 u louisu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 26, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ta bela kaciga mi izgleda mnogo dobro estetski pohvala za izbor Posto je neko pitao za X-Mto evo i review sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan @ ARES ah 999 - 888 ko ce ih popamtiti moje izvinjenje za dezinformaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Octobar 11, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko probao kako radi antifog po hladnom vremenu i kisi,ja kod nolana imam kondezaciju i pored antifoga,ali kod extremnih uslova(noc,Mokra Gora,kisa)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Izdrzala je sve testove kod mene....izmedju ostalog i pravi potop i pokazala se vise nego dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan video sam na louis-ovom sajtu ima snizenje marushin kaciga,pa koga zanima nek pogleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan antifog radi za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neko mozda prosao u Export autu pored MARUSHIN 888 SHIVAN BIJELE SA ZLATNIM SARAMA, kao sto ima @CHARUGA, samo bijele i kolika je cijena.... ima u louisu, kosta sada 100e nego ne znam jeli je ima u louis-ovim radnjama....!? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam zapazio na sajtu bela shivan nije na restpostenu tako da mozes da kontaktiras sekulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Octobar 13, 2009 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Extra brate, ja jos gledam da nije neka greska na stranici... jer je na sve ostale modele cuveno ˝resposten˝ ispisano, pa reko da ne cimam covjeka bzv., ali ipak cu ga zovnuti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5114 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam jednu 888 u onoj prodavnici kod Vuka i posle svih ovih pohvala nekako sve mislim da cu da je kupim, jedino sto mi se ne svidja ona DD prsten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja se vec naviko na to sranje, jedino mi je problem da ga zavezem sa rukavicama bez njih ide laganica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Double D ring kopcanje je patentirao Arai, smatra se za najsigurnije kopcanje za kacige. Ja sam se brzo navikla na tu vrstu kopcanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.jfmotorsport.de/marushinjp/helmets/Marushin-777NX-Mono_silver-L.jpg Ha ha nisam ni znao da imam jednu od najsigurnijih kaciga na svetu. HAHAH to cale uzeo na pocetku prosle godine novu novcijatu sa dva vizira za 60 70 eura. Ja mislio taj marushin neko sranje ali me je kopkalo sto je sranje ako mog matorog a sada samo mene sluzi vec dve godine. Nikakva buka...mislim nista primetno, dihtuje vizir, izuzetno udobna, lep dizajn pogotovo sa tamnim vizirom. Malo se poderala koza na donjem delu ali za dve godine to je nista. Pukla mi je jedna ona plastika na gornjem delu za ventilaciju jer mi je kaciga pala sa stola direktno na to. Uzeo lepak i zalepio i sad je sve ok. Mislim da su kacige za svaku pohvalu (iskustvo od dve godine nosenja i procitanih gomilu testova u zadnjih dva dana =) ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Poseduje li neko x-moto model? Kakva su iskustva iz prve ruke? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 6, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan danas pre par sati, oko 7 sam se dovezao kuci po ovom vremenu kakvo je bilo(jaka kisa i prlicno niska temperatura) sve pohvale za antifog, sva ventilacija zatvorena, polu zapusen nos pa disem na usta i nijednom nije zamaglio......inace u pitanju je 888 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj danas pre par sati, oko 7 sam se dovezao kuci po ovom vremenu kakvo je bilo(jaka kisa i prlicno niska temperatura) sve pohvale za antifog, sva ventilacija zatvorena, polu zapusen nos pa disem na usta i nijednom nije zamaglio......inace u pitanju je 888 isto vreme, ista kaciga, isti problem sa sinusima stvarno sam prezadovoljan... jedina zmaerka je sto je moja crna mat pa se vec vide silne ogrebotine na njoj makoliko je pazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan danas stigla kaciga od sekule http://www.louis.de/_20dc7658a15ac3bff99ce198b289730e5b/index.php?topic=search&searchterm=50474405&cmd.x=16&cmd.y=0 probana danas za ove pare kaciga dobra buni me kopča ali navikućemo nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Exportauto i rekli su mi da oni rasprodaju preostale količine Marushin kaciga, i da ih više neće prodavati. Da li neko zna ko još zastupa ovu marku kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Novembar 17, 2009 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Zvao sam Exportauto i rekli su mi da oni rasprodaju preostale količine Marushin kaciga, i da ih više neće prodavati. Da li neko zna ko još zastupa ovu marku kaciga? Mislim da ih više niko ne zastupa. Bio sam pre jedno 2 - 3 nedelje i moglo je da se probere. Verujem da može još uvek. Cene su OK, čini mi se da 999 jednobojna košta oko 12 - 13.000 RSD. Izuzetno lagana kaciga. Meni kalup ne odgovara, ali ne vidim razlog zašto bi to bio slučaj i sa tobom. Predlažem ti da ih nazoveš ponovo da ih propitaš za ono što bi hteo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan valjalo bi otici i kupiti jos koji vizir za rezervu, pre svega dok su na popustu a i dok jos ima........jel imao neku iskustva sa njihovim zutim vizirima? da li rade posao i danju i nocu kao sti bi zuti trebali? moze li mi neko reci? poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla roba od Sekule,999nx bela,99e na popustu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan a meni su rekli da od februara stize nova roba i da je zato popust >:O kad ono rasprodaja da se otarase.... lazovi buuuu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...