pile 1008 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se to zavrsava u normalnoj drzavi: http://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2016&mm=01&nav_id=1089029 Ja koliko znam da snimak kod nas nije validan na sudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Januar 31, 2016 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se to zavrsava u normalnoj drzavi: http://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2016&mm=01&nav_id=1089029 'oces da kazes da postoje motoristi koji nikada ne urade ove stvari sa videa? 'oces da kazes da kad dolazis u Beograd ne obilazis automobile na duploj punoj kod Orlovace, npr ? vozis u koloni ? sigurno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 31, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se to zavrsava u normalnoj drzavi: http://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2016&mm=01&nav_id=1089029 Ja koliko znam da snimak kod nas nije validan na sudu Nije. Ali mogao bi uskoro da bude posto im treba para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Januar 31, 2016 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 31, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Кад га колега на 150 шибне у другу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je zanimljivije ovo spustanje dve nize i gas... podseti me na mene sa 3x slabijom masinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Februar 1, 2016 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan To je i meni bas bilo cool, ali i onaj momenat kad lik iz leve trake sa nekih 280 predje u zaustavnu, tj. skroz desno tik pored onog kamiona, najezih se kako to na snimku izgleda brzo, mogu misliti tek uzivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 2, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ludaci o.O Jos ja kontao BMW ce da oduva posto je honda najslabija litraca koliko znam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Februar 2, 2016 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Honda i slabo tesko ide u istu recenicu Tu su negde, vidi se na pravcu jednom kad ga obojica prze max, Honda je ispred, a ovaj ga polako sustize, sve su to nijanse, oba motora su zlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 2, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da fabricki ima najmanje KS. E sad zavisi od tezine vozaca isto ali i od modifikacija koje ima. U svakom slucaju ludo... pogotovo na 2:31 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Februar 4, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi se neko od vas usudio u Srbiji da ovako vozi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano Februar 4, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi se neko od vas usudio u Srbiji da ovako vozi ??? jes da ti odgovorim, pa da nas hapsiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Februar 4, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje da te uhapsim pa mi posle zahvališ, nego te ne uhapsim pa mi nestigneš zahvaliti. Nije poenta u tome drugari ima dosta nesmotrenih ljudi zbog kojih je naša vožnja nebezbedna gledam onog mexicanca što vozi po gužvi po beloj liniji 120-130, vozila ne stoje kreću se ali on konstantno blica i svira i svi mu prave mesta da prođe. Ovde u Srbiji bi namerno neko otvorio vrata da pogineš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Februar 4, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 4, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Шта је ово, човек ретко где пређе 80-100 а онолике моторе обиђе као да стоје? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Februar 4, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, al on je sam i zato jurca lepše je sa drugarima u grupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Februar 4, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Шта је ово, човек ретко где пређе 80-100 а онолике моторе обиђе као да стоје? DA, nigde ne prelazi preko 100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 5, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kako lijepo snimljeno, kao igrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 7, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan ZLO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1976 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan isti lik sa CB500 dovoljno je prvih 20 sek videa... https://www.youtube.com/watch?v=9zrcTAv39Jc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 7, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam se čini da je brže nego što piše na brzinomeru, imajte na umu da je video moguće editovati i blago ubrzati reprodukciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 7, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Teera ovaj batica, nema sta.. Jadna ova Cb. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paor 9 Napisano Februar 7, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Đurđevo Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Tera tera, čovek pokazuje da se i na jeftinijem motoru može uživati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Још се ја чудио шта то тандрља кад га обори Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 7, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hrabar ili lud?? Kaže se ako na kraju ispadne kako treba onda je hrabar, a ako ne ispadne onda je lud... https://youtu.be/EPrAAGJYANo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...