Tomos94 47 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danasnje slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Novembar 30, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubacena A5 glava napravljena prirubnica za karburator, ipak ide Dellorto 19mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 1, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Masina stavljena na porbnu ramu da vidimo da li prirubnica odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Masina upaljena radi kao sat ostaje finalno stelovanje bice i snimaka uskoro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 2, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Samo napred. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 2, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 2, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu,lepo izgleda motorce.Medjutim ima par stvarcica koje sam primetio a grizla bi me savest da ih ne kazem.Prvo i osnovno taj moped NEMA KOCNICE(niko me ne moze ubediti u pricu ,,ma necu ja to terati bice dosta i ovoliko koliko koci"),takodje ni prednje vile a za zadnje nisam siguran sta si uradio (posto koliko vidim nisu fabricke)uglavnom izgledaju jako tanko.Sa T15 agregatom obavezna je prednja vila od T15 ili E90 a na tocak se mora prepakovati i veliki dobos od navedenih modela,moze i vila od bt-a i ugradnja diska od istog modela.Obrati paznju na podesavanje karburatora da ti ne bi zalepio klip.I da pozeljno bi bilo ubaciti i cev od glave upravljaca do dela rama kod amortizera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 2, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice zadnje vile trebao si nesto na ovaj fazon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao problema sa viljuska i kocnicama jer sam stavio rginalne paknove tomosove i mora da koci vozio sam pre ovoga t15 setup. Sa apn masinom sam ludavao strasno znaci 78,9 najvise sam isao sa njime na dan sam pravio 130km ovo je 4 godina kako ga vozim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napokon snimak https://www.youtube.com/watch?v=hkIU4ID_RRE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 5, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ga sredio, samo se ja da sam na tvom mestu ne bih igrao sa kocnicama, te tvoje sto imas su do 40 kmh, nikad ne znas sta ce da te snadje na putu, razmisli da mu nabacis neku prednji viljusku sa diskom, imas za male pare da nadjes, a posle mozes slobodno da se zezas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Decembar 5, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima da se nadje prednja viljuska sa diskom za male pare? Ja sam kupio apn-ca skoro i mnogo mi se svidja ideja da ugradim disk kocnicu napred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ovako ostaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4299 Napisano Decembar 6, 2015 motoras, 2476 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima da se nadje prednja viljuska sa diskom za male pare? Ja sam kupio apn-ca skoro i mnogo mi se svidja ideja da ugradim disk kocnicu napred. Pa sve zavisi sta su za tebe male pare. Kupi vile i tocak od BT-a i namesti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor prvozan malo brutalno ide evo par fotki skinuo sam karburator posto nevalja dihtung curi gorivo, pa cu morati zamenuti i da montiram drugi prednji far i mrezicu i motor je zavrsen. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11910 Napisano Decembar 8, 2015 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Lep ko lutka svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo na kraju kad sve zavrsim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 8, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, nove slike cu u cetvrtak ubaciti mozda i video snimak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Decembar 8, 2015 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ti to uradio,ali me zanima svrha ove ruzne glave od BTa,sta se dobilo sa njom? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 9, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 9, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ima skvos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 9, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je glava od automatika A5 nismo mogli naci bt ili t15 glavu a ova glava je odlicna i bolja je od t15, plus sto ima veca rebra hladice bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 11, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Decembar 12, 2015 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...