Jump to content

Moto Zajednica

JUZNA AMERIKA.....putevima Che Gevare

Recommended Posts

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

Eh baš mučno čekanje Suzane al šta ćeš, ništa nije išlo tek tako olako pa ni ovo...stići će...

Dođe mi sad žao što se ovakva pustolovina završava...sa takvim uživanjem sam sve ovo pratio, i pratim i dalje...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 654 postova
  • Motocikl: SUZUKI DR650se `96g

Polako se sva ova zavrzlama oko slanja  motora priblizava kraju ali juce sam opet imao cimanje ...telefoni .ispravke...prepravke jer sam se cuo sa brokerom i receno mi je da konacno je bukiran za let br LH 501 ali 4.Aprila a ne treceg ..al ajde dan vise ,izdrzacemo ;)  popodne odem na online da proverim Lufthansa cargo brojeve u tracking...i vidim da je motor bukiran da ide ...nekim cudnim putevima ..jeste isao taj motor po bespucima ,planinama i dolinama ..al ja sam upravljao njime.. :jee1:

sad pokazuje da ide iz Sao Paola do Minhena pa onda se pretovara za Frankfurt..  let br LH tamo neki i naravno dan duze .. .sto nema logike... :stabre:

Tako da opet pocinje zvanje..vrti brojeve ,nejavlja se broker ..okkonacno u kontaktu ...objasnim mu sta sam video i tamo ,vamo ...posle sat vremena prepravi se to u Lufthansi i dobijem on line conformaciju da je bukirano onako kako treba ...cak i u koliko sati je spremna isporuka za preuzimanje...

Dakle u Cetvrtak 5 Maja posle 22.00h moze da se podigne samo sto mislim da carina ne radi tada... ;)  pa ce sacekati ...jutro....

Promenio član kawazoki
  • Podržavam 9

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Yamaha MT09

Permutovao covek naravno da je mislio na maj,kao da je bitno svi smo razumeli,ti nebi znao ni koja je godina posle tolikog puta ;)

• Podržavam 6

APRILA iduce godine?

Ce se vracati verovatno sa nekog drugog ...kontinenta... ;)

Za one koji ce ovo videti kasnije,pa da bi ukapirali...pogresio sam u prethodnom postu i umesto  5. Maj ..napisao 5. April.

• Podržavam 9

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: suzuki bandit 1200s

Permutovao covek naravno da je mislio na maj,kao da je bitno svi smo razumeli,ti nebi znao ni koja je godina posle tolikog puta ;)

a ja mislim da si skapirao da se samo zezam.a za voznju posle tolikog puta .....hm,mislim da bi znao.a ti?

i verujem da je samo greska.nije zbog puta,ali potkralo se.

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Honda Varadero

Duboki naklon. 

Putopis se cita i gleda kao najomiljeniji film i vredi ga ponovo procitati vise puta. Direktna veza bajkerskog avanturizma, zelje, borbe, slobode, radosti, prevazilazenja problema, cilja...i zivotne filozofije.

Svaka cast Zoki. 

Konacno ...Motor je u Frankfurtu ...veceras posle 22h mogu da ga podignem jer   cargo i carina rade 24/7  a i praznik je danas i sutra ce biti navala ...tako da ako sve odradim veceras ..ujutro sam rano vec na putu.

• Podržavam 13

• Ne silazi, 5548 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Taman ti se i vreme prolepsalo ovde, da u velikom stilu dojases...Mozes da svratis i u S.Mitrovicu na skup za vikend, usput ti je.

Ova prica traje i dalje...sinoc otrcim na cargo terminal ,,zvizducem usput,srecan da konacno i to obavim ...dodjem na salter predam papire i tu onda pocne ...never ending Story.. :stabre: tu pocinje potraga za mojim motorom ..naravno prethodno sam zvao Lufthansu ..dao broj posiljke koja se na oficialnom  sity Lufthanse pokazuje da je let broj LH 501sleteo i rece mi doticna osoba mozete doci da ga preuzmete...dovedose sefa smene ..ni on nemote da nadje Motor...pozvase nocnog menadzera za ,Import ..ni on nemoze da nadje Suzanu.

Ja odlepio ...ne mogu da verujem sta se dogadja..u medjuvremenu zovu telefonom Rio i proveravaju ..sta se desilo,na kraju balade...

motor je jos u Riu..nije imao ili neko nije stavio nalepnicu za DG..dangeras goods ,dekleraciju,tako da zbog toga nije krenula...cija je greska ,saznacu al su mi rekli da je glavni sef ,koga su kontaktiralin obecao da je motor na sledecem letu za FR, a to je danas po Brazilskom vremenu 22.10h i sutra uvece po istom vremenu mogu otici da ga preuzmem...obecanja..obecanjaaaaa.

Dakle...setacu se Fr....,jos malo i Imam  dve noci...nespavanja.. :takoje:

A za moto skupove...neverujem da cu ikada vise uci na bilo koji moto skup..ne kazem da necu otici i provozati se do nekoga mesta gde se odrzava.. 

jer  tu cu videti  ljude koje znam godinama...i to ne bih propustio.

Pozdrav...tako blizu a tako daleko.. ;)

• Podržavam 7

• Svrati ponekad, 149 postova
  • Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big

“Bez muke se pesma ne ispoja, bez muke se sablja ne sakova"

Zoki ti si kralj!

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Bmw GS1200 Adventure

Ova prica traje i dalje...sinoc otrcim na cargo terminal ,,zvizducem usput,srecan da konacno i to obavim ...dodjem na salter predam papire i tu onda pocne ...never ending Story.. :stabre: tu pocinje potraga za mojim motorom ..naravno prethodno sam zvao Lufthansu ..dao broj posiljke koja se na oficialnom sity Lufthanse pokazuje da je let broj LH 501sleteo i rece mi doticna osoba mozete doci da ga preuzmete...dovedose sefa smene ..ni on nemote da nadje Motor...pozvase nocnog menadzera za ,Import ..ni on nemoze da nadje Suzanu.

Ja odlepio ...ne mogu da verujem sta se dogadja..u medjuvremenu zovu telefonom Rio i proveravaju ..sta se desilo,na kraju balade...

motor je jos u Riu..nije imao ili neko nije stavio nalepnicu za DG..dangeras goods ,dekleraciju,tako da zbog toga nije krenula...cija je greska ,saznacu al su mi rekli da je glavni sef ,koga su kontaktiralin obecao da je motor na sledecem letu za FR, a to je danas po Brazilskom vremenu 22.10h i sutra uvece po istom vremenu mogu otici da ga preuzmem...obecanja..obecanjaaaaa.

Dakle...setacu se Fr....,jos malo i Imam dve noci...nespavanja.. :takoje:

A za moto skupove...neverujem da cu ikada vise uci na bilo koji moto skup..ne kazem da necu otici i provozati se do nekoga mesta gde se odrzava..

jer tu cu videti ljude koje znam godinama...i to ne bih propustio.

Pozdrav...tako blizu a tako daleko.. ;)

Samo dignute glave i napred, mozda bi mogao traziti odstetu bar za Hotel, jer ipak nije tvoja greska vec njihova.

VELIKI POZDRAV IZ SWICE

Gesendet von meinem Nexus 6P

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Pazi i bez motora si putopisac...taman da uslikas jos nesto i uzivas sa nekom Helgom u narucju....uzelesmo te se...

• Podržavam 3

• Drug član, 1280 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Ako ostanes jos koji dan mozemo se videti u Frankfurtu u ponedeljak,javljaj gde si i kad si :jee1: .

p.s.imas tamo oko stanice zanimljiv kvart da prekratis malo vreme ;) .

• Podržavam 2

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Pitanje je samo od koga. Po svemu je onaj broker zajebao mali milion sitnica a njega da uganja to će biti malo teze. Bar ja mislim tako..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja