pitans 390 Napisano Maj 2, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Eh baš mučno čekanje Suzane al šta ćeš, ništa nije išlo tek tako olako pa ni ovo...stići će... Dođe mi sad žao što se ovakva pustolovina završava...sa takvim uživanjem sam sve ovo pratio, i pratim i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 3, 2016 (promenjeno) Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Polako se sva ova zavrzlama oko slanja motora priblizava kraju ali juce sam opet imao cimanje ...telefoni .ispravke...prepravke jer sam se cuo sa brokerom i receno mi je da konacno je bukiran za let br LH 501 ali 4.Aprila a ne treceg ..al ajde dan vise ,izdrzacemo popodne odem na online da proverim Lufthansa cargo brojeve u tracking...i vidim da je motor bukiran da ide ...nekim cudnim putevima ..jeste isao taj motor po bespucima ,planinama i dolinama ..al ja sam upravljao njime.. sad pokazuje da ide iz Sao Paola do Minhena pa onda se pretovara za Frankfurt.. let br LH tamo neki i naravno dan duze .. .sto nema logike... Tako da opet pocinje zvanje..vrti brojeve ,nejavlja se broker ..okkonacno u kontaktu ...objasnim mu sta sam video i tamo ,vamo ...posle sat vremena prepravi se to u Lufthansi i dobijem on line conformaciju da je bukirano onako kako treba ...cak i u koliko sati je spremna isporuka za preuzimanje... Dakle u Cetvrtak 5 Maja posle 22.00h moze da se podigne samo sto mislim da carina ne radi tada... pa ce sacekati ...jutro.... Promenio Maj 3, 2016 član kawazoki 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan APRILA iduce godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Permutovao covek naravno da je mislio na maj,kao da je bitno svi smo razumeli,ti nebi znao ni koja je godina posle tolikog puta 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 3, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan APRILA iduce godine? Ce se vracati verovatno sa nekog drugog ...kontinenta... Za one koji ce ovo videti kasnije,pa da bi ukapirali...pogresio sam u prethodnom postu i umesto 5. Maj ..napisao 5. April. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Ce se vracati verovatno sa nekog drugog ...kontinenta... Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Maj 3, 2016 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja da Suzana mora nazad...cime bi se islo u Afriku dogodine? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Permutovao covek naravno da je mislio na maj,kao da je bitno svi smo razumeli,ti nebi znao ni koja je godina posle tolikog puta a ja mislim da si skapirao da se samo zezam.a za voznju posle tolikog puta .....hm,mislim da bi znao.a ti? i verujem da je samo greska.nije zbog puta,ali potkralo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Duboki naklon. Putopis se cita i gleda kao najomiljeniji film i vredi ga ponovo procitati vise puta. Direktna veza bajkerskog avanturizma, zelje, borbe, slobode, radosti, prevazilazenja problema, cilja...i zivotne filozofije. Svaka cast Zoki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran-BL 44 Napisano Maj 4, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe i Suzanu je više ubila administracija nego vožnja kroz J.Ameriku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste sve vas dvoje proziveli uspecete i kroz ovu birokratiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dok citam ovo kolega pusta temu iz filma Saka puna dolara (western)....savrseno za citanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 5, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 5, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Konacno ...Motor je u Frankfurtu ...veceras posle 22h mogu da ga podignem jer cargo i carina rade 24/7 a i praznik je danas i sutra ce biti navala ...tako da ako sve odradim veceras ..ujutro sam rano vec na putu. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Maj 5, 2016 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Taman ti se i vreme prolepsalo ovde, da u velikom stilu dojases...Mozes da svratis i u S.Mitrovicu na skup za vikend, usput ti je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce ici tamo vidis da su ga iskulirali za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vraćaju se Zoki i Suzana! A šta će ovđe?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ova prica traje i dalje...sinoc otrcim na cargo terminal ,,zvizducem usput,srecan da konacno i to obavim ...dodjem na salter predam papire i tu onda pocne ...never ending Story.. tu pocinje potraga za mojim motorom ..naravno prethodno sam zvao Lufthansu ..dao broj posiljke koja se na oficialnom sity Lufthanse pokazuje da je let broj LH 501sleteo i rece mi doticna osoba mozete doci da ga preuzmete...dovedose sefa smene ..ni on nemote da nadje Motor...pozvase nocnog menadzera za ,Import ..ni on nemoze da nadje Suzanu. Ja odlepio ...ne mogu da verujem sta se dogadja..u medjuvremenu zovu telefonom Rio i proveravaju ..sta se desilo,na kraju balade... motor je jos u Riu..nije imao ili neko nije stavio nalepnicu za DG..dangeras goods ,dekleraciju,tako da zbog toga nije krenula...cija je greska ,saznacu al su mi rekli da je glavni sef ,koga su kontaktiralin obecao da je motor na sledecem letu za FR, a to je danas po Brazilskom vremenu 22.10h i sutra uvece po istom vremenu mogu otici da ga preuzmem...obecanja..obecanjaaaaa. Dakle...setacu se Fr....,jos malo i Imam dve noci...nespavanja.. A za moto skupove...neverujem da cu ikada vise uci na bilo koji moto skup..ne kazem da necu otici i provozati se do nekoga mesta gde se odrzava.. jer tu cu videti ljude koje znam godinama...i to ne bih propustio. Pozdrav...tako blizu a tako daleko.. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan “Bez muke se pesma ne ispoja, bez muke se sablja ne sakova" Zoki ti si kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Maj 6, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna zasto je to dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pinky_GS1200 7 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zürich,Schweiz Motocikl: Bmw GS1200 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ova prica traje i dalje...sinoc otrcim na cargo terminal ,,zvizducem usput,srecan da konacno i to obavim ...dodjem na salter predam papire i tu onda pocne ...never ending Story.. tu pocinje potraga za mojim motorom ..naravno prethodno sam zvao Lufthansu ..dao broj posiljke koja se na oficialnom sity Lufthanse pokazuje da je let broj LH 501sleteo i rece mi doticna osoba mozete doci da ga preuzmete...dovedose sefa smene ..ni on nemote da nadje Motor...pozvase nocnog menadzera za ,Import ..ni on nemoze da nadje Suzanu. Ja odlepio ...ne mogu da verujem sta se dogadja..u medjuvremenu zovu telefonom Rio i proveravaju ..sta se desilo,na kraju balade... motor je jos u Riu..nije imao ili neko nije stavio nalepnicu za DG..dangeras goods ,dekleraciju,tako da zbog toga nije krenula...cija je greska ,saznacu al su mi rekli da je glavni sef ,koga su kontaktiralin obecao da je motor na sledecem letu za FR, a to je danas po Brazilskom vremenu 22.10h i sutra uvece po istom vremenu mogu otici da ga preuzmem...obecanja..obecanjaaaaa. Dakle...setacu se Fr....,jos malo i Imam dve noci...nespavanja.. A za moto skupove...neverujem da cu ikada vise uci na bilo koji moto skup..ne kazem da necu otici i provozati se do nekoga mesta gde se odrzava.. jer tu cu videti ljude koje znam godinama...i to ne bih propustio. Pozdrav...tako blizu a tako daleko.. Samo dignute glave i napred, mozda bi mogao traziti odstetu bar za Hotel, jer ipak nije tvoja greska vec njihova. VELIKI POZDRAV IZ SWICE Gesendet von meinem Nexus 6P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Maj 6, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pazi i bez motora si putopisac...taman da uslikas jos nesto i uzivas sa nekom Helgom u narucju....uzelesmo te se... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11280 Napisano Maj 6, 2016 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ostanes jos koji dan mozemo se videti u Frankfurtu u ponedeljak,javljaj gde si i kad si . p.s.imas tamo oko stanice zanimljiv kvart da prekratis malo vreme . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da mozes da dobijes odstetu za prenociste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 6, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je samo od koga. Po svemu je onaj broker zajebao mali milion sitnica a njega da uganja to će biti malo teze. Bar ja mislim tako.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...