N.F.S. 25569 Napisano Ponedeljak u 19:34 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ugasio se posto sam isao 5kmh, udario stenderom i stao u mestu (nisam stigao kvacilo da stisnem ). Inace, opste je poznato da Honda ima naj, naj ciklistiku, uvek je lagana za voznju. Ovo sto se desilo je do mene bilo (a nije se nista ni desilo). Elem, javio se @Baniša nosac, ploca i kofer ce jos malo ka meniiiiiii 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Ponedeljak u 19:39 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, keš je napisao: 2-2,5cm do sledece najnize tacke Pre cu da kupim 20mm duzi amortizer nego da stender skinem, nego Kes druze ostale navike od Versysa, on bi presao (i jeste prelazio tuda) bez da i blizu tla bude. Cim sam toliko usporio i ocekivao sam da ce tesno biti, sve se namestilo, auto skretao na dole (citaj, naterao me je da uhvatim ugao koji mi ne odgovara) ja skretao desno, uhvatio ugao da u svojoj traci ostanem i tako pod tim uglom, tup, stade i ugasi se Ispravio ga, stisao kvacilo posto je vec u prvoj, taster i nastavio dalje, bolelo koleno jedno 10 min (ipak sam drzao i motor i Marinu u lepom nagibu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 550 Napisano Ponedeljak u 19:44 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jak si covek pa je srecom i hvala bogu proslo sve ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Sreda u 06:31 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad "samo suska" to i bukvalno znaci Jos jedna razlika primecena u odnosu na prethodni model, hladnjak je dosta veci, ventilator se ne ukljucuje ni bluzu tako cesto (u odnosu na sc58), a i kada se ukljuci ima usmerivace koji toplotu na dole vode, nista se na nogama ne oseca. Sve sam sklopio i servisirao, samo se akumulator cekao iz "Motoland"-a, danas detaljisanje oko estetike, prvo agregata pa keramika na "zlatne" delove. https://youtu.be/ORABaauGI0I 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Sreda u 06:58 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ali Honda i ovi auspusi kriminalni, iz "80 zalihe Moram da pazarim lep a tih, fabricki neke hiljadarke, da se uklopi. Onaj suzukijev, sa K6 litre mi se baaaas svidja, zvuk taman (ali gravirano "Suzuki" na njemu jbg). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano Sreda u 07:53 Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .. ovaj, njega sam vozio na oba sarena suzukija! Taj sa snimka sam bas nov nasao da pazarim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 7 Napisano Sreda u 10:24 U prolazu, 27 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: .. ovaj, njega sam vozio na oba sarena suzukija! Taj sa snimka sam bas nov nasao da pazarim Ala peva pesmu, a oseca se preko snimka kolko je ugladjen rad motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1605 Napisano Sreda u 14:52 (promenjeno) prisutan, 1218 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 8. 2025. at 21:37, N.F.S. je napisao: Napred samo preload, nazad preload i rebound... (Zadnjica adekvatno radi mada 110km sam presao, nemam nekih stvarnih impresija jos, ono pravo cu znati kada je budem malo duze vozio). Guvernal siroki dosta pomaze, ono sto fabircki dolazi je smejurija a isti mi je takav bio i na cbf600 i na evo obe hiljadarke. Guvernal jedan od razloga što sam ja svoju prodao.. , što se tiče ulegnuća,opruga fabrička i to im boljka, ja imao progresivne, pa nisam imao te probleme, ali ti to znaš, nemam ja šta mudrovati tu. Progresivna ga učvrsti, kao na šinama bude.. Usput prelijepa Hondica!! Čestitke!! Promenio Sreda u 14:55 član mali_zmaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3422 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 1261 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 9/3/2025 at 8:58 AM, N.F.S. said: ... Onaj suzukijev, sa K6 litre mi se baaaas svidja, zvuk taman (ali gravirano "Suzuki" na njemu jbg). Šta te briga, u stvari šta me briga, meni to nikad nije smetalo. Taj fabrički top je i meni najlepši i ja bi ga vozio na bilo kom motoru. Ako nađeš dobar, uzimaj. P.S. i ja sam proletos razmišljao da baš jedan taj metnem na moje magare umesto one 'plinske boce' od 27kg, ali s' obzirom da je ispod motora malo se gubi poenta lepog topa i odustao sam... Promenio pre 19 sati član PremieRacing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano pre 19 sati Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na oglasima ima 2 kom, oba u losem stanju... Ako neko ima lep i ocuvan od k5/k6 neka ponudi! Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2942 Napisano pre 18 sati Drug član, 2815 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, PremieRacing said: Šta te briga, u stvari šta me briga, meni to nikad nije smetalo. Taj fabrički top je i meni najlepši i ja bi ga vozio na bilo kom motoru. Ako nađeš dobar, uzimaj. P.S. i ja sam proletos razmišljao da baš jedan taj metnem na moje magare umesto one 'plinske boce' od 27kg, ali s' obzirom da je ispod motora malo se gubi poenta lepog topa i odustao sam... Mozda ispeskirati ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3422 Napisano pre 18 sati Drug član, 1261 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 24 Napisano pre 17 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Peskarenjem se skida i sloj metala i sva površinska zaštita. Ako je neki materijal koji korozira čime to sprečiiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 2942 Napisano pre 13 sati Drug član, 2815 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Astrea said: Peskarenjem se skida i sloj metala i sva površinska zaštita. Ako je neki materijal koji korozira čime to sprečiiti? Pise titanium. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano pre 11 sati Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...zameniti svecice na ovoj cbf 5 sati posla! Ali dobro, savaki sam kontakt ocistio i zastitio dielektricnom mascu, posle pranja zalio kompletno bocom silikona Sada da je startujem i idem daljeeeee, dok se oblak dima rascicti. Svecice 13000din 4 kom (i to je cena sa lepim popustom), prilicno skupe (deklarisane na ogromnu kilometrazu), ram kompletan (za razliku od proslog modela) od aluminijuma i to se u voznji oseti (laksi i rigidniji). Evo naga Honda, da se vidi gde je sta. Pokazivac stepena prenosa sam kupio Healtech gipro, nema stelovanja, samo se usteka u port za dijagnostiku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 24 Napisano pre 11 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ninja66 je napisao: Pise titanium. Ako je titanijum ne bi trebalo da korozira i veoma je otporan na povišenu temperaturu. Ako ima tragova korozije i posledica povišene temperature onda nije titanijum. Ali sve je to nebitno, iskustveno - pre bih ispolirao nego peskario deo. Peskaranje je u suštini grub proces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25569 Napisano pre 9 sati Integrisan, 10477 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvog modela ram... Ima i razlika u pozicijama kojecega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...