N.F.S. 26080 Napisano Nedelja u 10:20 Integrisan, 10633 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...i to mi nije prvi put! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1498 Napisano Nedelja u 10:22 Drug član, 1243 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavljao protektor za leđa napred Ne znam da li je to dovoljno amaterski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 815 Napisano Nedelja u 16:24 Zainteresovan, 371 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bojan_Jgd je napisao: Ja sam stavljao protektor za leđa napred Ne znam da li je to dovoljno amaterski Samo je bitno da ne okreces ledja od jakne napred...sve ostalo moze. Verujem da znate zasto, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 815 Napisano Nedelja u 16:29 (promenjeno) Zainteresovan, 371 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja do Kraljeva,puna ratna oprema sa sve podkapom plus bandana...amaterski ali voznja ko iz dnevnog boravka Promenio Nedelja u 20:11 član pedjazz Lepsa slika 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26080 Napisano Nedelja u 16:59 Integrisan, 10633 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Snimao sam taj dugi start danas par puta, ovaj je najduzi zavrt anlasera pre startovanja https://youtube.com/shorts/-Dzv_MiSF4I?feature=share 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26080 Napisano Ponedeljak u 09:30 Integrisan, 10633 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vozio se preko vikenda, po par sati pa mali odmor, Ivica je "pogodio" sediste samo tako! Evo na slici sta sam sve isprobao, sio jastucice sa gelom, imam i ovo koje se naduvava, mrezice troslojne iz louis-a, kinesko tvrdo sranje... Nista od toga ne moze kompenzovati oblik sedista koje ti ne odgovara. Ocekujem stelujuce LSL pozicije za vozaca pa da sredim i polozaj nogu. Guma zadnja mi je zakrpljena (izbusio pre 10 dana) evo i predja me jutros sacekala na felni, imate kod Bakija (Baki doo) na stanju sport force 120/70-17 po ceni od 10250din (idem danas da pokupim, hvala mitasu na ovim cenama posto ljudi prodaju matore, izvozene, gume za bacanje po 50-60-70e) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26080 Napisano Ponedeljak u 15:13 Integrisan, 10633 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Balansiran i mitas, samo 10g tegova je bilo potrebno... Sveze su 3625 dot a obicno su na pocetku sezone tako "mladog" datuma. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 815 Napisano Utorak u 08:17 Zainteresovan, 371 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, N.F.S. je napisao: Balansiran i mitas, samo 10g tegova je bilo potrebno... Sveze su 3625 dot a obicno su na pocetku sezone tako "mladog" datuma. Kakva su iskustva sa Mitas gumama reano?? Ja sam ih imao na predhodnom motoru i nisam imao nikakvih problema. Mada sam cuo od nekih vozaca i kontra iskustva. Mozda je do stila voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26080 Napisano Utorak u 08:44 Integrisan, 10633 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, moram da odem u nazad malo Od pojave Mitasa na nasem trzistu, polovnu gumu na motor stavio nisam! Kakava god da je guma, svemirske tehnologije i zvucne marke, ako je polovna nije bolja od novog Mitasa, oblik je formirala prema drugom tipu motora/vozaca/stila voznje/kocenja i uslovima koriscenja. Da sam probao bolje, jesam, jesu li bolje koliko su skuplje? Nisu! Za moj stil voznje, ocekivanja i plateznu moc Mitas je vrh i top. Motor vozim dosta dugo i datiram iz perioda pre interneta i DOT-a na gumama, tako da znam kako se vozi "plasticna" guma na 1000ccm i 320kg teskom motoru koga nazad "zaustavlja" dobos i paknovi a napred jedan disk sa jednoklipnim kljestima i lepljenom crvenom ferodom na plocicama Ovo sto sada vozim super "drzi", super se zaustavlja i sve naj, naj Znaci, moje iskustvo, nikako pravilo. 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20919 Napisano Utorak u 12:05 Integrisan, 6465 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, pedjazz said: Kakva su iskustva sa Mitas gumama reano?? Ja sam ih imao na predhodnom motoru i nisam imao nikakvih problema. Mada sam cuo od nekih vozaca i kontra iskustva. Mozda je do stila voznje. Odlicna. Sportforce+ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8492 Napisano Utorak u 12:36 Drug član, 3447 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan To sve Majkl Danlopi, teraju ko besni, pa osete manjak gripa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26080 Napisano Utorak u 13:18 Integrisan, 10633 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Andrej za unapredjenu verziju sonde (ako zelis) , ova daje jos 5% vise goriva... Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20919 Napisano juče u 12:07 (promenjeno) Integrisan, 6465 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/5/2025 at 12:53 PM, Zarkela said: @Motorcyclist tebi treba drugi materijal da ne klizis, i da ti podigne prednji deo sedista a spusti zadnji. Ako stavis gel i dalje ne prepravljas, ne dobijes nista sto se tice klizanja Da se javim, danas je Srdjan poceo raditi sediste i odmah mi je rekao da je sediste napred sire i zato se zalim na prepone i butine i da ce malo suziti uz ostale prerade. A ja se jos pitao kako sam mogao sa gpz500s ici na Taru 450+ km i nisam imao takvih problema. Imao je mnogo uze sediste napred. Promenio pre 7 sati član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1074 Napisano juče u 13:19 MK Obrenovac, 598 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S što se tiče paljenja Honde i agregata SC57. Svaki njihov agregat prvo okrene dva kruga pa onda sastavi. Već sam pisao o tome a ima da se nađe i na netu . Honda je to uvela kod tog agregata da prvo okrene dva kruga da podigne pritisak ulja i tek onda upali . U fazonu da bi sačuvala agregat i produžila mu životni vek. I svaki taj agregat u bilo kom modelu Honde da se nalazi isto pali 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26080 Napisano pre 22 sati Integrisan, 10633 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napravio i ugradio booster plug, dok sam sve pribavio i nasao odgovarajuce komponente, da testiram pa ako valja kacim semu za pravljenje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...