Немања 2362 Napisano pre 13 sati Drug član, 871 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ето видиш, као да сам знао.. Ја сам тада наручио танк пресвлаку за тдм-а, него сам тражио како се мени свиђа па сам чекао можда две недеље. Све ме изашло око 80е, наравно, припремио сам се за царину али изгледа да је у смени био колега бајкер, царина 0е 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25972 Napisano pre 12 sati Integrisan, 10606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i jos jedna jutarnja informacija a u vezi cbf1000f modela, ukoliko se, dok je motor upaljen (startovan, ne da gori ) ukljuce sva 4 zmigavca, posle gasenja motora oni ce ostati da rade, koristim to cesto kada se parkiram kraj puta da nesto zavrsim ili dok Marinu cekam npr. ( ono kada sidje na 15 sekundi a ja posle 8 min razmisljam dal" da odem odatle ) . Korisna stvar, vecina je motocikala ima, neki poseduju i auto-gasenje kada prodje logici zadato vreme, kod Honde ce da svickaju dok (malecki) akumulator ne istrose pa obratite paznju. P.S. Nisam siguran hoce li u beskonacno svickati, u mom slucaju nikada nisu preko 10min radili u tom modu i svaki sam put rucno iskljucivao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5447 Napisano pre 11 sati Drug član, 2641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene rade samo kad je kontakt sto je bas glupo, znaci da hoces 4 moras ostavis kljuc u bravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25972 Napisano pre 11 sati Integrisan, 10606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Ranko dok motor radi da ih ukljucis (sva 4) pa onda okreni kljuc.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5447 Napisano pre 8 sati Drug član, 2641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probao i nista, gasi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 944 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na nekim motorima kljuc treba da okrenes kao kad hoces da zakljucas korman, pa ga stisnes i izvuces ili tako neka zajebancija. Trebalo bi da ima nacrtan trouglic na bravi ako ima tu opciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5447 Napisano pre 7 sati Drug član, 2641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj probam zakljucanog, znam da sam gledao i odustao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5447 Napisano pre 24 minuta Drug član, 2641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, kako okrenem kljuc sve gasi. Bas glupo napravljeno. Koja onda svrha sva 4 ako moram ostavim ključ tj kontakt. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25972 Napisano pre 1 minut Integrisan, 10606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnoj verziji nc-a koju sam vozio (2017) radila su sva 4 ako ih ukljucim pre gasenja motora, koristio sam to... Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...