Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBF 1000

Recommended Posts

• Drug član, 871 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200

Ето видиш, као да сам знао..🤣 Ја сам тада наручио танк пресвлаку за тдм-а, него сам тражио како се мени свиђа па сам чекао можда две недеље. Све ме изашло око 80е, наравно, припремио сам се за царину али изгледа да је у смени био колега бајкер, царина 0е❤️❤️❤️

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 10606 postova
  • Motocikl: ---Honda---

... i jos jedna jutarnja informacija a u vezi cbf1000f modela, ukoliko se, dok je motor upaljen (startovan, ne da gori :D ) ukljuce sva 4 zmigavca, posle gasenja motora oni ce ostati da rade, koristim to cesto kada se parkiram kraj puta da nesto zavrsim ili dok Marinu cekam npr. ( ono kada sidje na 15 sekundi a ja posle 8 min razmisljam dal" da odem odatle :) ) .

Korisna stvar, vecina je motocikala ima, neki poseduju i auto-gasenje kada prodje logici zadato vreme, kod Honde ce da svickaju dok (malecki) akumulator ne istrose pa obratite paznju.

P.S. Nisam siguran hoce li u beskonacno svickati, u mom slucaju nikada nisu preko 10min radili u tom modu i svaki sam put rucno iskljucivao.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 472 postova
  • Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400

Na nekim motorima kljuc treba da okrenes kao kad hoces da zakljucas korman, pa ga stisnes i izvuces ili tako neka zajebancija. Trebalo bi da ima nacrtan trouglic na bravi ako ima tu opciju

image.png.4a2e3b866d51ccfce195599a65e4f115.png

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 10606 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Na prethodnoj verziji nc-a koju sam vozio (2017) radila su sva 4 ako ih ukljucim pre gasenja motora, koristio sam to...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja