Mali Braco 1 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Lifan 125-30 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumašima. Treba mi vaša pomoć . Naime dobio sam ponudu da za male pare kupim Yamahu SRX 600, 16 000 na satu, '78 godište. E sad, problem je što baš ništa ne znam o dotičnom motoru. Trenutno vozim Lifan 125-30, koji zadovoljava moje trenutno potrebe. Ali sad bih želio jaču mašinu, koja može ponijeti saputnika, mene i nešto tereta na malo duži put. Ono što me najviše zanima kod ove mašine je potrošnja, pouzdanost, održavanje. Dalje, udobnost, je li za neke kratke relacije ili se mogu upustiti u dugu relaciju bez opasnosti da silazim sa nje kao sa kamile Unaprijed zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Septembar 21, 2015 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nesto tu nije u redu, taj motor se poceo praviti '85 godine, NIKAKO ne moze biti '78 godiste.E da, SRX nema anlaser (elektro starter) tako da se pripremi na kurblanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha SRX je fabricki caffe racer,nije proizvodjena te godine koju si ti naveo vec kasnije,mislim od 85. Nosi agregat od XT600 i vise je nego zanimljiv motocikl. Ako je kilometraza prava,tek je razradjen. Prilicno je redak motocikl. U Srbiji samo par komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Braco 1 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Lifan 125-30 Prijavi odgovor kao problematičan nesto tu nije u redu, taj motor se poceo praviti '85 godine, NIKAKO ne moze biti '78 godiste. E da, SRX nema anlaser (elektro starter) tako da se pripremi na kurblanje Upravo gledam u sliku saobraćajne , piše 21.08.1978. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Braco 1 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Lifan 125-30 Prijavi odgovor kao problematičan A i izgleda novo, zato mi sumnjivo. Ali opet saobraćajna. Evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj! Neko se malo zaigrao sa papirima ocigledno Samo proveri brojeve i ostalo. Te godine je pravljen SR500 pa da nije ovaj samo nakucan na stare papire. U kakvom je stanju? Pali,radi??? I ako nije tajna,za koliko ga to malo dobijas??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Braco 1 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Lifan 125-30 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je taj. Navodno ga je sebi dovezao ali je nastradao u nesreći, prste odbio ili šta već, ocarinio, samo treba registrovati. Sve je u najboljem redu, održavan je, pali. Jedino mi nije jasna ova šipka između ručki, dođe mi kao na BMX- u. Koliko sam vidio gume su potpuno nove. Nema tajne, daje za 400 evropljana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je taj. Navodno ga je sebi dovezao ali je nastradao u nesreći, prste odbio ili šta već, ocarinio, samo treba registrovati. Sve je u najboljem redu, održavan je, pali. Jedino mi nije jasna ova šipka između ručki, dođe mi kao na BMX- u. Koliko sam vidio gume su potpuno nove. Nema tajne, daje za 400 evropljana Drugaciji upravljac ima originalno. Neko je stavio ovaj. Mozda je prakticniji ali je fabricki lepsi. Evo ti link i da je cujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Braco 1 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Lifan 125-30 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ali baš mi ružno izgleda. Ali moćan zvuk. Ne znaš kakav je potrošač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ali baš mi ružno izgleda. Ali moćan zvuk. Ne znaš kakav je potrošač? Stvar ukusa. Ja sam jednu gledao u S.Mitrovici i jednu od 400ccm u Beogradu ali su obe trazile dosta ulaganja i bile su vise nego duplo skuplje. Ako je agregat ok uzimaj,slatko ces se navozati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Braco 1 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Lifan 125-30 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kontam da kupim, samo da ne uzima preko 6L u najgorem slučaju. I da više ne moram misliti hoće li me budale zajebavati i dodavati gas kad ih obilazim svojom 125-ticom . Hvala na pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kontam da kupim, samo da ne uzima preko 6L u najgorem slučaju. I da više ne moram misliti hoće li me budale zajebavati i dodavati gas kad ih obilazim svojom 125-ticom . Hvala na pomoći Da ti ne dajem informacije iz druge ruke jer sam jedan XT kratko vozio ali mislim da mu je prosek oko 4-4,5 litara pa ni ovom nije vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 21, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Motorin je dusu dao za preradu u cafe racera...Jes taj model,samo pripazi na papire,da ne izadje u mupu godina od kad se pravio,a tvoj 78-mo...moze da bude dala baba dinar da udje a dva da izadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Braco 1 Napisano Septembar 21, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Lifan 125-30 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je izgleda motorče za neke kraće relacije, da se ja ipak držim prvobitne namjene da čekam da mi izleti KLE-500? Pa kontam ako ga je carinio, da ne bi trebalo biti problema za registraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 21, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Takav korman je karakteristican za enduro motore sve zajedno sa tom sipkom. Verovatno je prethodni vlasnik zeleo uspravniji polozaj sedenja i siri korman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Septembar 21, 2015 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo batalio, velika je raazlika u godistu, i jos nije registrovan, a znas kakav je zakon, ako je carinjen, to ne znaci da ces moci da ga registrujes, pogotovo ako ima ovakve brljotine u papirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 22, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno koju saobraćajnu gledaš?!? Originalnu, odjavljenu iz neke strane zemlje odakle je uvezen ili gledaš nešto drugo? Lako se moglo desiti da neko permutuje brojke kod ukucavanja - umesto 1987 da je ukucao 1978. Iskreno, nemam pojma kako se dotična stvar legalno ispravlja (pod uslovom da se sve ostale brojke slažu...). Drugo pitanje je kada je motocikl uvezen? Ako je uvezen i carinjen pre ovog novog zakona onda ti ne treba COC za registraciju, a ako je nedavno uvezen onda ti treba i COC a to tek nemam pojma kako bi nabavio za taj motocikl, posebno ako je godište proizvodnje pogrešno. Inače cena je ekstremno primamljiva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor ispravan tehnicki, ponudi vlasniku da ga registruje, za njega reg nije skupa, i ako uspe da dobije papire ti ga kupi od njega kupoprodajnim ugovorom i na cenu mototora koju ti daje mu dodaj i registraciju i sve ok. Ako nece onda je on vec probao da ga registruje ali nije uspeo zbog losih papira, pa sad gleda da ga se otarasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Inace motor je super masina, vuce dvoje bez problema, posle tog kineza ovaj ce ti ici kao raketa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4902 Napisano Septembar 22, 2015 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovo kupio, mnogo mi se sviđa A i cena je baš lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8556 Napisano Septembar 22, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor ispravan tehnicki, ponudi vlasniku da ga registruje, za njega reg nije skupa, i ako uspe da dobije papire ti ga kupi od njega kupoprodajnim ugovorom i na cenu mototora koju ti daje mu dodaj i registraciju i sve ok. Ako nece onda je on vec probao da ga registruje ali nije uspeo zbog losih papira, pa sad gleda da ga se otarasi. ovo sam ja hteo da napišem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Braco 1 Napisano Septembar 22, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Lifan 125-30 Prijavi odgovor kao problematičan Saobraćajna je švicarkska evo i slike. Kontam da kod švicaraca to ne može mutiti kao kod nas . A motor mi se svidio, tako da ću nakon još nekih provjera vjerovatno da ga pazarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Septembar 22, 2015 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Astral, to ti je najbolja provera, da ga lepo covek registruje a lako mozes posle da mu nadoknadis registracijuNije mi jasno kako ce pri proveri da ga nadju u katalogu kad taj model nije postojao 1978 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 22, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ajde lepse skeniraj saobracajnu ili napisi sta pise u toj rubrici u kojoj je ta godina 1978 jer vidim i desno pri dnu ima nekih datuma, sta pise tu da ne bude neke zabune levo vidim da je neko ime i prezime, da nije to datum rodjenja vlasnika ( nadam se da jeste ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Septembar 23, 2015 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovako malo guglanja je dalo ovaj rezultat to gde prodavac gleda godinu 1978 to je godina rodjenja vlasnika na desnoj strani saobracajne treci red odozdo , taj deo levo, to je godina proizvodnje ( tako kaze translate) eto mislim da je motor za te novce ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...