Jump to content

Moto Zajednica

Mali Braco

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Banja Luka
  • Motocikl
    Lifan 125-30

Poslednji posetioci profila

311 profile views

Mali Braco's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. To malo je oko 1200 jevreja
  2. Kao prvo hvala na detaljnim informacijama . Kao drugo, motor je 1996 godište, čovjek ga prodaje već dugo, bezuspješno. Koliko sam mogao shvatiti, motor je tip top, servisna knjiga, nove gume, uvezen i ocarinjen, stvarno u dobrom stanju. I meni kao ljubitelju Triumpha ( Bonneville ) zapadne za oko. Cijena je stvarno smiješna, ali dao si mi dobre razloge da odustanem od njega.
  3. E raja, sta mislite o Triumfu Tigru 900? Nasao sam jedan u besprijekornom stanju, za smjesne pare. Cini mi se da je jako rijedak na nasim prostorima, bila bi frka za servis i dijelove?
  4. Moglo bi se reci da bi Diverzija 600 bila dobar izbor za tebe iz vise razloga,procitaj u "vozili smo" o njoj,u pravu je kolega Sumadinac E sad ste uboli . Iz ovoga što sam pročitao večeras i vidio, Diverzija je ono što mi treba. Hvala društvo.
  5. Nekako sam previdio ovaj motor. Hvala na sugestiji, uzeću ga u razmatranje.
  6. To mi je budžet samo za kupovinu motora. A imam još i za ostale troškove, servis, registraciju i još malo opreme. Volim biti spreman za sve situacije.
  7. Uf, bilo je više odgovora nego što sam mislio. Nakon svih vaših sugestija i savjeta, najbliži sam tome da to odgodim za sledeću sezonu i naravno povećam budžet. Za sad sam najbliži Freewindu ili Pegasu, ali gledaću da uhvatim priliku da isprobam ostale motore sa liste. Kakva crna ST ili Afrika on sa njegovom visinom i kilazom borio bi se s njima najstrasnije,naravno ne u voznji.TDM je takodje dosta tezak.Ako mu ne smetaju jednocilindrasi Pegaso ili Freewind a moze i BMW(F 650),su najbolje opcije za njegove gabarite. Vozio sam BMW 650, kratko, ali sam vozio. Smetalo mi je na početku, čudan osjećaj, ali sam se navikao, tako da mi to neće smetati. Ima lijepih primjeraka za oko 3,5 do 4k, malo ih ima, ali ima. Ipak ću te poslušati i nastaviti štekati lovu.
  8. Kao što si i sam napisao, vozio si BMW 650 i Transalpa 650. Onda sa njima imaš i iskustva i ne treba ti savet. Zar ti i oni nisu ozbiljniji motori a tražiš iste? Tdm nije enduro ali je od svih navedenih naj snažniji i skrojen prvenstveno za bolju podlogu. Nisi naveo budžet kojim raspolažeš da bi videli da li se uklapa u sve želje. Budžet mi za sada oko 2800 km, ali biće veći, pošto ću čekati da mi izleti ono pravo. Za BMW nemam para, preskupi su za mene. A za sad nisam naletio na Transalpa koji bi mi se svidio. Asfalt prije svega, i u 90 % slučajeva. Planiram često na vikend putovanja, a na ljeto na godišnjem da pređem jedno 2500 km do Ohrida i okoline.
  9. Za asfalta je. Najveća nedoumica mi je da li mogu da ,,zajašim" motor, zato i ovaj post. Sa Transalpom sam imao problema, kada su sva tri kofera namontirana, da prebacim nogu. Bilo je komičnih situacija, još kad sam u ful opremi. Kontam da je TDM još viši od TA?
  10. Pozdrav društvo. Nakon dvije uvodne sezone na kinezu od 125 ccm, došlo je vrijeme da se kupi jedan ,, ozbiljniji" motor. Nakon što sam imao iskustva sa skoro svim vrstama motora, odlučio sam se za endura, razloga već svi znate . Skupio sam fine novce, odlučio se za tip motora, ali par nedoumica. Zbog svoje građe ( 175 cm, 80 kg ), mislim da ne odgovara svaki enduro. Do sad sam vozio BMW 650, Transalpa 650 i to je to što se tiče endura. Sad se dvoumim između: Transalpa 650, DR 650, Pegaso 650, TDM 850, Dominator NX 650 XF 650 Freewind i Tenere 660. Lista je poduža, znam . E sad, koji izabrati ? Najvažniji uslov su moji gabariti, visina me zeza . Važna mi je i sama mašina, održavanje, potrošnja. Motor uzimam čisto za putovanja, kinez će poslužiti za grada. Unaprijed zahvalan na odgovorima i savjetima.
  11. Covek je iz Banjaluke tako da mu ne treba potvrda AMSS. Inace slozio bih se da bih na tvom mestu predlozio prodavcu da ga registruje pa tek onda kupovao. Lako ces ga posle prebaciti na sebe. P.S. Odusevio sam se ovog leta koliko imate fantasticnih puteva za motor u okolini Banjaluke. Kanjon Vrbasa, od Banja Luke prema Jajcu, dao dušu za sve bajkere . I za one sa R-ovima, one sa čoperima, i nama sa kinezima
  12. Momci, hvala svima, baš ste mi pomogli . Čim ugrabim slobodno zbog posla, idem lično vidjeti sve, pa ako Bog da vraćam se sa novim zvrkom .
  13. Saobraćajna je švicarkska evo i slike. Kontam da kod švicaraca to ne može mutiti kao kod nas . A motor mi se svidio, tako da ću nakon još nekih provjera vjerovatno da ga pazarim
  14. Ovo je izgleda motorče za neke kraće relacije, da se ja ipak držim prvobitne namjene da čekam da mi izleti KLE-500? Pa kontam ako ga je carinio, da ne bi trebalo biti problema za registraciju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja