Grnca 1238 Napisano Septembar 16, 2015 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam na Dominatoru i prodao sam ih zajedno sa motorom, nikad nikakvu zamerku nisam imao, sunce kisa boja postojana kao i prvog dana. Kvalitet materijala mi nije poznat ali je zavrsna obrada veoma kvalitetna, porucio sam sa DX expresa ali vidim ima ih svuda. Opet bi ih porucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Septembar 17, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao i skinuo ručicu kvačila. Posao od 2min. Jeste ima mali prekidač koji kad se povuče ručica kvačila tek tada se može startovati motor. Znači jako jednostavno rešeno - mali pipak je potisnut unutra u kućište svoje a kad povučem ručicu kvačila on izlazi iz svog kućišta. Nije neka nauka. Na kraju ako to ne smeta motoru možda bi moglo i da se prepravi ručica tako da ne potiskuje taj pipak i onda motor može da se pali bez kvačila. Ovo ako baš ima neki problem pri montaži. Na kraju videću kad stignu ručice kakav je posao oko montaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Septembar 17, 2015 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Taj prekidac kod SUZUKIJA ima vise funkcija ( IE modela) , nije samo kvacilo.... Za SV modele znam sigurno iz prakse,a za tvoj bi trebao da pogledam semu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Septembar 17, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Taj prekidac kod SUZUKIJA ima vise funkcija ( IE modela) , nije samo kvacilo.... Za SV modele znam sigurno iz prakse,a za tvoj bi trebao da pogledam semu.... Nadam se da će ručice leći bez nekih većih problema a ako ih i bude tu su stare dok se ne reši problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 38 Napisano Septembar 18, 2015 U prolazu, 69 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam posalju kataloski za vas model motocikla nema nikakvih prepravki zamena traje 10 min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Septembar 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nadam se i ja takvom ishodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1238 Napisano Septembar 18, 2015 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam posalju kataloski za vas model motocikla nema nikakvih prepravki zamena traje 10 min To ti pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Septembar 30, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan STIGLEEEEE, prošlo 13 dana. Baš su me iznenadili jutros. Čekam sutra lepši dan pa da ih montiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Septembar 30, 2015 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi privuklo pažnju za sada. http://www.aliexpress.com/item/LS-001-F14-S14-BK-Motorbike-Brake-Clutch-Levers-For-Suzuki-HAYABUSA-GSXR1300-GSX650F-GSF650-BANDIT/32325496465.html?spm=2114.031010208.3.9.vdSphx&ws_ab_test=201526_4,201527_4_3_2_1_5_4,201409_5 Moze mala pomoc? Kako da narucim? Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 30, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan STIGLEEEEE, prošlo 13 dana. Baš su me iznenadili jutros. Čekam sutra lepši dan pa da ih montiram. ja imao obrnutu kombinaciju :D sad narucujem crne sa sivim adjusterima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Septembar 30, 2015 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovakve sive ali sa crvenim detaljem ili crne sa crvenim..Naravno dugacke..Za Varadera je malo problem jer ima i kvacilo hidraulicno..Nije sajla..Nekako cu ih nabaviti..Clan foruma Zemzem se ponudio za pomoc...Hvala unapred..Oduzicu mu se vec nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Septembar 30, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je kvačilo hidraulika, samo gledaš za model svog motora i godište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 30, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam odusevljen istim. Desna se malo klima, ali i dalje ih drzim na motoru. Vise me nervira leva. Niti je za dva prsta niti za celu saku. Ko zna, mozda ja ne znam kako da ih koristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Septembar 30, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Moje su sa sistemom za podešavanje, tj razvlače se i podešavaš ih prema ruci. Sutra ih najverovatnije montiram i javljam utiske sa vožnje u petak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I moje, ali pored toga opet nisam odusevljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan zbog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisao sam u prethodnoj poruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Octobar 1, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao jako brzo i jednostavno - sve leglo kao da su fabričke. Nisam povećavao dužinu ručice, meni odgovaraju ovakve, videće se u vožnji još. Lufta ima par mm gore-dole ali i fabričke imaju luft. Jedino što ove nemaju u odnosu na fabričke je to što je, kod fabričkih u kanal kroz koji prolazi noseći šraf ubačena mesingana čaura. Ako ove dobiju lufta u tom delu odneću ih kod strugara da proširi rupu i ubacim neku biksnu. Ja sam šraf podmazao malo, podmazala ga i fabrika, pa se nadam da se neće raširiti kanal kroz koji prolazi taj šraf. Na kraju fabričke su tu u šteku ako zatreba. U subotu pravi test ručica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Octobar 1, 2015 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom da sluze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano Octobar 2, 2015 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj stavi link od koga si kupio pa da porucim od istih s obzirom da su brzo stigle i da si zadovoljan. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Octobar 2, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/LS-001-F14-S14-BK-Motorbike-Brake-Clutch-Levers-For-Suzuki-HAYABUSA-GSXR1300-GSX650F-GSF650-BANDIT/32325496465.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...