Vladamir 9 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prodajem moj voljeni FZR 1ooo exup iz jednog jedinog razloga, jer mi brat dovozi njegov R1 u istom stanju kao i moj FZR znaci ODLICAN. Motor je 91 godiste ali je opticki i tehnicki odlican. Ima 145ks i preko 100Nm obrtnog momenta. Ja sam video na satu 280km/h najvise. Znaci motor nema nikakav nedostatak niti bilo koju skrivenu manu. Odrzavan je REDOVNO u ovlascenom Yamaha servisu sto ce oni rado posvedociti kao i o stanju motora (a i o tome kolika sam ja picajzla sto se motora tice). Korisceno je uvek motul ulje za motor, sipan je motul antifriz i pre godinu dana zamenjeno je ulje u kocnicama kao i ulje u prednjoj viljuski, sve motul. Pre 6000km je odradjen veeeliki servis (800 evreja) Jedino sto bi realno trebalo zameniti su lanac i lancanici ali kod nekog ko se ne izivljava mogli bi da preguraju jos jednu sezonu. Voleo bih da motor kupi neko ko ce ga lepo i redovno odrzavati jer ovaj motor ima mnogo toga da pruzi kako performansama protiv novije konkurencije tako i brojem kilometara koji su pred njim. Oni koji su videli i culi motor znaju da vredi svaki euro. Cena: 2900 evra Kontakt na PP P.S. Zamalo da zaboravim. Uz motor idu tri izduva, jedan fabricki, jedan laser (otvoren) i jedan za stazu tezak 500 grama ( hand made u nemackoj) dize mrtve iz groba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je komentar suvisan neka ga izbrisu... Al moram da kazem, nisam nikad video ovako ocuvan motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno dobar motor, ko voli takav tip motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da posvedochim kolika je picajzla Vladamir, a za motor ja lichno garantujem chashcu i poshtenjem da je odlichan! izuzetno ochuvan i dobar motor! pozdrav i srecno sa prodajom/kupovinom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je odlican! Ali su ti slike lose. Sto me nisi pozvao da napravimo neku finu slicicu jer za ovaj motor ne idu ovakve slike. ;D Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Mart 14, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao da li te interesuje zamena ,moj drugar bi menjao nissana 200sx-a, I vlasnik,CG table za neki dobar R pa ako te zanima pozovi 064/1112154 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 14, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali nisam zainteresovan za nisana na crnogorskim tablicama. Imam auto i stize mi R1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za audi 80 jaje u odlicnom stanju, stranci ne dolaze u obzir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelna prodaja ili zamena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 6, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cena pala za 100 eura. Nova cena 2800 eura. Motor je izuzetan! Vredi videti i cuti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Motor se i dalje prodaje, R1 stigao, dajte neke ponude na napravimo posao na obostrano zadovoljstvo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 13, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel dolazi i neki BMW, milsim boxer agregat ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za bemve nedolazi u obzir jer vec imam motor. I dalje aktuelna prodaja ili zamena za auto! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2700 evra. Motor zaista vredi videti i cuti! Odlican je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel moguce da nikog ne zanima ovako dobar motor? :-\ Motor je perfektan stvarno, kao nov... Chudi me da se josh nije prodao... ??? Ko bude samo upoznao Vladamir-a i vidi koliki je perfekcionista sve ce mu biti jasno i da ne gleda bajk. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Teska srca, cena pala na 2600 eura. Motor je ODLICAN i mehanicki i opticki! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja aktuelna. Zar niko ne zeli motocikl u izvanrednom stanju sa brutalnim performansama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 5, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte neke realne ponude ovde ili na PP. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledam koliko je puta procitan pogledan tvoj oglas tako dobar motor kao neko ko ima slican oglas saosecam nadam se da ces uspeti u nekim zamenama sto se ja nadam za sebe podrska motor je zaista dobar pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ljudi motor je fantastičan! kao iz fabrike. svaka čast vladi i prethodnim vlasnicima na takvom održavanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelna prodaja! Motor bez ulaganja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ne shvatas da tvoj motor niko nece da kupi zato sto nema Scottoiler? To je velika mana i nedostatak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Jun 20, 2008 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vladimire, ne padaj na provokacije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali postoji nagrada za ljubilarnog 2000 pregledaca da vodim racuna mozda je nagrada .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...