Char Lee 0 Napisano Avgust 4, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan ljudi treba mi mala pomoc oko ubacivanja sire felne pozadi na fzr600 1993g. nacuo sam da moze od yzf600 i fzr 1000. ima li neko neku ideju ili savet sta je najbolje da ubacim tu a da bude ne ispod 170 sirine sa minimalnom modifikacijom i sta mi sve treba ...hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koja ti je sad siina felne? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Avgust 4, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan 130 ili 140 je fabricka dimenzija za FZRa, nisam siguran, 160 je maksimum(kao kod mene), a od FZR 1000 znam da moze sigurno ali mislim uz neke male odifikacije, nista strasno(za ovo nisam siguran, a za yzf vec ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Char Lee 0 Napisano Avgust 4, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan 140 je sad . videcu kad nabavim pa cu da podelim sa vama taj dozivljaj . hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...