Jump to content

Moto Zajednica

Udes u Karadjordjevoj 21.6.15

Recommended Posts

• Non stop u gradu, 188 postova
  • Motocikl: Transalp XLV 600

Pozdrav kolege,

Prolazio sam veceras Karadjordjevom oko 21:30h, hitna samo sto je otisla bila. Naime, nas kolega je imao udes na kruznom toku, ne znam da li je clan foruma ili ne ili ga neko poznaje van, bilo bi lepo samo da se cuje da je ok. Po prici svedoka, i, po gestikulaciji ruku i pogledima se da zakljuciti i vozaca policiji, motorista je isao sinama smer od brankovog mosta ka kruznom toku, dok je vozac automobila usao u kruzni tok i dok je gledao desno (ka zeleznickoj stanici), udario je motoristu. Motor nisam video koji je, relativno je manji, nije neka enduraca, ali neki naked fazon, kolega je imao ful opremu, opet po prici svedoka. Motor je fino odbacen nekih 20m na trotoar, a po polozaju automobila i motora, logika kaze da je bilo tako kako su naveli i kako se vidi, no, mozda nam kolega, Boze zdravlja, napise sta i kako.

Kaze lik koji je tu bio sve vreme da je motorista ustao, ali nije mogao da stoji, pa je, kako rece lik "...cucao dok hitna nije donela kolica, pa je sam seo u ista". Takodje, posto sam tuda prosao 30min pre udesa, odatle kod hotela Bristol je stajala patrola policije koja je zaustavljala valjda za alkohol vozace, a onda ista ta patrola je bila prva na licu mesta dok nisu dosli uvidjajci, sto znaci da su i oni videli nezgodu.

Sve u svemu, bitno da covek nije zivotno ugrozen, na prvi pogled, samo da je kicma ok i dobro je sto je imao svest za nosenje opreme. Zao mi je samo kao je isao sinama, mnogi seku taj kruzni tok, a nije bas ni potrebno niti pregledno, narocito za ove iz smera Miksera.

Pozdrav!

Srecnu i sigurnu voznju zelim kolege :)

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Malinar u pokusaju, 1716 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Svaki dan prolazim tim kruznim tokom i mogu reci da je dosta dobro uradjen, pregledan je, a kada nailazi tramvaj, pale se veliki treptaci kako bi upozorili ostale ucesnike. Par dana je ona jednosmerna ulicica sto ide pored Corba kafea bila zatvorena za saobracaj, pa su svi isli po sinama, tako da je moguce da kolega nije pogresio sto je tuda vozio. Jbg, treba voditi racuna, mene je prekjuce pokupio lik kolima na Kosutnjaku, dok sam usporavao da propustim ljude na pesackom, jednostavno mu je pala koncentracija u trenutku. Sva sreca, drugar i ja smo prosli nepovredjeni, a skuter sam vec sredio. Udes moze svakome da se desi, ali treba ici normalnom brzinom i tada posledice nisu velike!

• Svrati ponekad, 247 postova
  • Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500

Osim ako te nepokupi neko ko je zaboravio cemu sluzi kocnica vec samo zna stisnuti gas do kraja

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja