Dzejzel 160 Napisano Jun 13, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Vidim da se dosta pisalo o rucicama grejacima, ali uglavnom o Saito, Daytona i Oxford, pa me zanima da li je nako narucio rucica iz Kine, npr ove? http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Handlebar-22mm-Electric-Heated-Molded-Grips-ATV-Warmer-Handlebar-for-Motorcycle/32353787297.html Nisu najjeftinije i deluju podnosljivo, ali me zanima koliko greju, koliko vuku struje i da li se lako montiraju? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na precnik cevi svog guvernala, da li je 22mm ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Jun 14, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ali to je ta mera, 22mm za TA650. Pitanje da li ovaj dodatak za sajle gasa moze da se namesti da radi, u suprotnom je pitanje da li moze da se namesti bez toga posto ima zljebove, a kod mene (nas) je glatka povrsina na koju lepis rucicu? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5836 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo uzmi nabudzices nesto. Precnik desne gumene rucke je veci od 22mm bas za taj plasticni umetak sajle gasa. On je takodje "stariji" u precniku od 22mm da bi mogao nesmetano da se vrti oko cevi volana. Ja imam malo drugacije sa 5 stepeni podesavanja , lepo zagrevaju, ali samo sam ih probao ,jer nije bilo prilike.. Takodje obrati paznju na to da li ti motor ima dve sajle gasa, a ta plastika mozda ima kacenje za jednu, onda uparujes samo gumu sa tvojom plastikom. Kod mene je bilo tesko skinuti gumu sa plastike, a u gumi su grejaci pa treba paziti da se te zice unutra ne pokidaju uvrtanjem gumene rucke pri skidanju plastike.. Ja sam potpuno izvadio plastiku za sajlu gasa, jer mi je gas na polugicu, a ne na rucku(atv), posle sam morao da na cev volana zalepim tanku plastiku ,da bi gumena rucka mogla naleci. Naravno to sam dobro zalepio,al pretpostavljam da mi nece taj lepak dugo drzati, zbog cestog okretanja volana. Imam jos dva pakovanja tih grejaca, pa ako te interesuje-cena je 2000din, za jedan set. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Jun 14, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, aj prostudiracu na mom motoru kako je setap, pa cu se odluciti sta da pazarim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ili pogledaj ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109130-grejaci-rucica/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1292 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ove sa prvog linka sa Ali-ja. Greju u 2 stepena rada, potrošnja čini mi se 10 i 20w, grejanje se oseti preko kožnih rukavica letnjih koje ja imam, pošto je moj kruzer i nema štitnike ručica relativno se brzo ohlade ako tokom vožnje pustiš ruku sa njih ali se odmah po vraćanju ruke i greju. Za te novce vrede, grejem ih na 2 dok se ne ugreju lepo - to je nekih 3-4min a onda vraćam na 1 jer je dovoljna količina toplote koju pružaju. Vozio sam na +5 sa njima i nisu mi se smrzle ruke iako sam bio u letnjim rukavicama. Montaža je vrlo laka, ima 2 promenjljiva uloška sa žlebovima zbog montiranja sajle-sam biraš koji stavljaš, moje iammju i neke plastične ukrase kao tegiće volana, ali sam njih skinuo i ostavio moje tegiće, Za sada 2 god rade bez problema, povezivanje sam rešio preko releja za svaki slučaj i to je to. JA zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, aj prostudiracu na mom motoru kako je setap, pa cu se odluciti sta da pazarim... Ma sitna je to lova, kupi pa studiraj, na slici ne moze lepo da se vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Jun 14, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, a i gde je tu zabava ako nema nesto da se budzi! Hvala svima na odgovorima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5836 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakve: http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-Universal-22mm-7-8-12V-Heated-Molded-Grips-Handlebar-Warmer-Kit-For-Motorcycle-ATV/2028512076.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas montirao iste takve i van motora greju ubijaju, na cetvrtom stepenu kad se ugreju lepo ne mozes da ih drzis u ruci duze, ko vreo radijator a kad sam ih montirao jedva mlake... jedino sto mi pada na pamet je da metalne rucke odvlace toplotu, nemam drugu ideju... kako si ti zadovoljan sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 24, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakve: http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-Universal-22mm-7-8-12V-Heated-Molded-Grips-Handlebar-Warmer-Kit-For-Motorcycle-ATV/2028512076.html Ja sam danas montirao iste takve i van motora greju ubijaju, na cetvrtom stepenu kad se ugreju lepo ne mozes da ih drzis u ruci duze, ko vreo radijator a kad sam ih montirao jedva mlake... jedino sto mi pada na pamet je da metalne rucke odvlace toplotu, nemam drugu ideju... kako si ti zadovoljan sa njima? Koliko vidim na linku te rucice nemaju deklarisanu temperaturu grijanja, a ove imaju. http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Handlebar-22mm-Electric-Heated-Molded-Grips-ATV-Warmer-Handlebar-for-Motorcycle/32293215052.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas montirao iste takve i van motora greju ubijaju, na cetvrtom stepenu kad se ugreju lepo ne mozes da ih drzis u ruci duze, ko vreo radijator a kad sam ih montirao jedva mlake... jedino sto mi pada na pamet je da metalne rucke odvlace toplotu, nemam drugu ideju... kako si ti zadovoljan sa njima? Namotas flaster na rucke, pa onda navlacis rucke na korman. Flaster ako je dobro stegnut i pritisnut ruckama ne moze da se odlepi, a metal ne moze da odvlaci toplotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Novembar 24, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakve: http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-Universal-22mm-7-8-12V-Heated-Molded-Grips-Handlebar-Warmer-Kit-For-Motorcycle-ATV/2028512076.html Koliko vidim na linku te rucice nemaju deklarisanu temperaturu grijanja, a ove imaju. http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Handlebar-22mm-Electric-Heated-Molded-Grips-ATV-Warmer-Handlebar-for-Motorcycle/32293215052.html Hmmm i jedne i druge mi deluju veoma pristojno za 15-tak e.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 332 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na linku te rucice nemaju deklarisanu temperaturu grijanja, a ove imaju. http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Handlebar-22mm-Electric-Heated-Molded-Grips-ATV-Warmer-Handlebar-for-Motorcycle/32293215052.html Ove rade kod mene već 2 sezone i greju skroz OK Pre toga sam imao neke nadrkane/firmirane gde su se kontrole tako divno pokvarile pa sam ih poklonio drugaru koji je imao živce da ih popravlja. A za ovu kinesku kupovinu se nimalo ne kajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 25, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na linku te rucice nemaju deklarisanu temperaturu grijanja, a ove imaju. http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Handlebar-22mm-Electric-Heated-Molded-Grips-ATV-Warmer-Handlebar-for-Motorcycle/32293215052.html Ove rade kod mene već 2 sezone i greju skroz OKPre toga sam imao neke nadrkane/firmirane gde su se kontrole tako divno pokvarile pa sam ih poklonio drugaru koji je imao živce da ih popravlja. A za ovu kinesku kupovinu se nimalo ne kajem Ako neko narucuje ove,bio bih mu zahvalan da i meni poruci jedan par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 25, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na linku te rucice nemaju deklarisanu temperaturu grijanja, a ove imaju. http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Handlebar-22mm-Electric-Heated-Molded-Grips-ATV-Warmer-Handlebar-for-Motorcycle/32293215052.html Ove rade kod mene već 2 sezone i greju skroz OKPre toga sam imao neke nadrkane/firmirane gde su se kontrole tako divno pokvarile pa sam ih poklonio drugaru koji je imao živce da ih popravlja. A za ovu kinesku kupovinu se nimalo ne kajem Ako neko narucuje ove,bio bih mu zahvalan da i meni poruci jedan par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos dva pakovanja tih grejaca, pa ako te interesuje-cena je 2000din, za jedan set. Imaš li još uvek u ponudi ove ručice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Novembar 26, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Covek od koga sam uzeo ima jos jedan par i mogu toplo da ga preporucim, problem je bio to sto sam vezao paralelno sa sijalicom fara da ne rasturam motor pa je tu bio znatno nizi napon(~10,5V u radu naspram ~14.5 na akumulatoru) i plus sam probao ovako u mestu, bile su em napolju(naspram testa u sobi) em pola islo u vetar posto ih nisam drzao kao u voznji, u voznji i preko debelih zimskih rukavica posle kilometar-dva moram da ih smanjim koliko budu vrele(bukvalno neprijatno toplo i preko rukavica)... ko hoce taj par nek mi pusti pm da mu prosledim covekov broj Cena 2000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Novembar 26, 2015 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' neko probao ovako nešto: http://www.aliexpress.com/item/Professional-Outdoor-Newest-Waterproof-USB-Self-Heating-Battery-Powered-Thermostatic-Electric-Gloves-Keep-Finger-Back-Warm/32241365865.html?spm=2114.01020208.3.80.DjtrQP&ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_6 Rukavice sa grejačima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...