icatenej 2435 Napisano Jun 10, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo - ima li neko voljan da da na pozajmicu SJCAM ili GoPro za period od 19.6-29.6.? Imam sve mounte tako da mi samo treba kamerica. Takođe, ako je neko voljan da proda SJCAM neka mi se javi - i ta opcija dolazi u obzir (GoPro mi je sada van cenovnog limita). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 10, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte ovaj oglas http://www.kupujemprodajem.com/SJCAM-SJ-4000-sportska-kamera-NOVO--22955160-oglas.htm?filter_id=217 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 10, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan snimaš film za odrasle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 10, 2015 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Igore, ako se odlučiš za kupovinu ove sa linka koji je postavio Sadan, mogu ja da je preuzmem ako/kad budem ovih dana išao do Subotice po motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 10, 2015 (promenjeno) Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan snimaš film za odrasle Za to bih koristio one naočare sa integrisanom kamericom Elem, idem na malo dalju vožnju u navedenom periodu pa mi zato treba... Pogledajte ovaj oglas http://www.kupujempr...m?filter_id=217 Oglas je obrisan... Koja je bila cena? Poručio bih preko Alija ali neće stići do početka mog puta, a da poklonim raznim preprodavcima 40+ EUR, neću iz principa... Znači, zainteresovan sam za SJCAM po realnoj ceni... Ne za 100 i kusur evara... Promenio Jun 10, 2015 član icatenej Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jun 10, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Bila je 100 i kusur evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 10, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kamera na oglasu koji sam prosledio bila je 105 eura.I u vreme kad sam ga postavljao oglas je bio aktivan. A cisto da se zna ja nisam prodavac,nego sam naleteo na oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 10, 2015 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, bio je oglas, video i ja. Nemam kameru za kolegu, ali ako neko ima kamericu, cisto da vam napomenem da je isti taj kolega bez 2 dodatna pitanja dosao da mi pomogne oko motora pre par godina a nije znao ni ko sam ni odakle sam. Verujem da nisam jedini koji je dobio uslugu tako nesebicno Nisi jedini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 10, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara - pozajmicu ti ja GoPro Wide. Koristi po 2 AAA baterije, dovoljne otprilike za 50-ak minuta snimanja. 061 255 655 0 Pozz Lucky 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 10, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lucky - zahvaljujem puno. Ionako treba da svrnem do tebe da pogledam šta imaš od pantalona. Ja putujem 19., tako da se čujemo u toku ove ili naredne sedmice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 10, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem, samo me podseti jedno dva dana pre dolaska da je odnesem u lokal 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 12, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem još jednom svima koji su se javili, posebno Luckyju koji je i ponudio svoju kamericu na pozajmicu. Zakljucavam temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...