N.F.S. 21494 Napisano Novembar 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mada stvarno nije komplikovano napraviti, sta da slikam Na neko podnozje zavarim kutije 40x20, zarezem gore u "V" i zavijem po par lakokotrljajucih lezajeva.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da svaki nosac i ti stubovi moraju biti precizni i u 90⁰, pa onda kako centrirati socivo vage sa samom balanserkom, visina stubova da je bas u milimetar ista i tako. Naizgled nije komplikovano ali kada se krene razmisljati nije bas ni prostoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S. kaži mi gde ima da se kupe tegovi za balansiranje,pa da ti pošaljem za rođendan.I jedno pakovanje sladoleda. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Novembar 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Preciznost se podrazumeva Bigore!!!Imam tegove, hvala drug!.. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Novembar 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, tocku treba omoguciti da se kotrlja lako, da osovina na kojoj je bude paralelna sa podlogom (ravnom), sve resto gravitacija sama odradi.Sto preciznije izradis preciznije je i balansiranje!Nogicama sa navojem nivelisem spravu. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Novembar 12, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam se ja igrao početkom prošle godine. Znam da može bolje, znam da je i malo zarđalo, meni završilo posao samo za prednji točak. Zadnji ima veliku rupu, a tanko srce, morao sam kod vulkanizera. Ima dve male libele (druga zagubljena) i sve četiri nogice na šraf, za nivelaciju. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Novembar 12, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Osovina je tanka, prohrom, ne uvija se. Strugar napravio puno oštar ugao na tuljcima, nema veze, završava posao. Sav materijal iz garaže... Tegove sam nekad kupovao u Rakovici, Pneutech. Preselili se negde na novosadski auto put. Častio prvog vulkanizera za tegove, puna šaka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Par puta pitao vulkanizere za tegove i onda pocne prica, pa to treba ovako onako, ne moze to i odustao. I onda sam odustao vise i da ih pitamПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Novembar 12, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Neće privatnik da ti da, i on kupuje. Odeš u neku "firmiranu" radnju, prvom radniku kintu u ruku, za kafu... Ja sam dosta i podelio, ostalo dve trakice, trebaće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ni trazio da mi da vec da proda.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Novembar 12, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti zatreba vici, kupujem kod mog vulkanizera, nesto bagatela cena.Nego sada ima neke gvozdene, brzo korodiraju.. Valja ofarbati pre lepljenja. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7598 Napisano Novembar 12, 2021 Solo Rider, 3068 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Par puta pitao vulkanizere za tegove i onda pocne prica, pa to treba ovako onako, ne moze to i odustao. I onda sam odustao vise i da ih pitamПослато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаDaću ti ja tegove kad se budemo gledali na (lepljivi)Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Novembar 12, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ponekad znaju da se odlepe, dobijem savet da ih prelepim širokom sivom trakom. Neće da spadnu, neće da rđaju, al traka ružna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5983 Napisano Novembar 12, 2021 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, sasa ns 1 je napisao: još jedno pitanje ali za auto.Da li sam proces balansiranja u nekom svm delu na mašini -znači težina tegova išta već ide može da pokaže da li je kriva felna ili guma .li samo vizuelno.Čini mi se da mi se guma malo šeta levo desno a ne samo gore dole kad dignem na dizalicu i zarotiram pa neznam da li je to do felne pošto ni ona nije idealno ravna -mislim na rub ili je nešto drugo u pitanju.Jedan gradski vulkanizer tvrdi da je to dobro ali mi ta autoguma što malo šeta lavo desno ne da mira. Na balanserki se okom vidi da li je felna kriva.To blago "setanje" gume se resava balansiranjem ukoliko nije kriva.Ako ti auto ne ljulja na maloj brzini(10-20) i ne trese na nekoj vecoj (preko 80) trebalo bi da je sve u redu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21494 Napisano Novembar 23, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 9.11.2021. at 19:18, BaneVuk58 je napisao: имаш од мене осовину (хоме маде код стругара) на поклон Osovina od Baneta stigla, (za razliku od zmigavaca koje je Sveti Atila onomad ponudio ), biti ce iskoriscena i u funkciji na prolece. Zahvaljujem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, gde može da se demontira/montira jedna guma za moped, i balansira naravno? Zemun, Altina, Novi Beograd? Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Honda. Mada ako ti moped nije Honda možda neće da rade. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 642 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, the_doctor said: Ljudi, gde može da se demontira/montira jedna guma za moped, i balansira naravno? Zemun, Altina, Novi Beograd? Hvala unapred Pokusao sam da nadjem post, ali bezuspesno, dosta kolega sa foruma je preporucilo nekog sa RadioFar-a, da radi skolski, na kilo kljuc i sve kako treba. Valjda ce se javiti neko Edit: Evo nadjoh u telefonu da sam upisao radi sebe: 063 389 260 Ne znam koji je moped u pitanju, t.j. koja je velicina tocka, ja sam imao problem kad sam vozio 12 inča točak da negde nije mogla mašina da je uhvati da se skine i namesti guma pa mora rucno... Promenio Februar 20, 2023 član matke92 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @matke92 Hvala, živ bio. Na motoru, koleginom, mora još neke stvari da se rade. Tako da točak ide u gepeku do vulkanizera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, the_doctor je napisao: @matke92 Hvala, živ bio. Na motoru, koleginom, mora još neke stvari da se rade. Tako da točak ide u gepeku do vulkanizera. svaka čast ako balansirate gumu za moped .Ja mislim da to niko ne radi ,osim ako moped ne ide 100 Promenio Februar 20, 2023 član sasa ns 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 Malo sam preterao sa tepanjem. Yamaha Fazer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 21, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Biker house Tošin bunar, malo pre raskrsnice sa Jakuba Kuburovića, sa desne strane. Kasnije otvaraju... 0638258241 0114112025 @the_doctor tagujem te zbog broja telefona Promenio Februar 21, 2023 član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Не препоручујем тамо осим ако не носиш само точак, ја био код Милета да видим шта има у продавници реко нема разлога да га гледам сво време, а он стегао пнеуматским, једва смо одвили шраф кад сам нешто радио Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor Motobruder na NBG je nabavio masine, tako da moze sve kod njega da se odradi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...