Motorcyclist 17179 Napisano Jun 7, 2021 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Overpressure said: Gde nema, novih vstrom 650 motora ko pleve. Više sam njih video na ulicama nego yamaha mt07 koja se navodno najbolje prodaje. Slazem se za Vstrom, za ostale modele ne znam iskreno. I Kawasaki je izbacio dosta nekih noviteta, ali sto se tice Suzukija i Honde u Srbiji nemam pojma sta novo nude. Valjda im dileri nisu zainteresovani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 7, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha ubedljivo najvise reklama,akcija i sl...mislim da je kolega @Motorcyclist u pravu odmah iza sledi suzuki i beneli ostali cini mi se slabo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Најјачи су ми они продавци када погледаш мотор, погодите се за цену и на крају ти прода мотор (дао си паре и преузео мотор) и питаш га на лицу места одмах после куповине у фазону ''Ок пријатељу, сад је мој, ал' ајде ти мени реци шта би ја треба да урадим на њему тј шта ми долази да урадим у погледу одржавања_'' и онда ти господин одоговори ''Не би ја ту ништа дирао, све је то већ намештено!''. Па дођеш први пут на одржавање код мајстора и ухватиш се за главу а мајстор ти каже е видиш па крене редом... :)) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 18, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi gledao sta kupujes ili na nevidjeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17179 Napisano Jun 18, 2021 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato lepo napravis oglas kao ja gde stavis slike svega sta si radio kao i zamenskih delova. Crno na belo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Jun 18, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, ionako ih ima previše... znaci, nije pljuvacina oglasa... Motor u top stanju, za svaku preporuku, od prijatelja, prava mala zver... Kawasaki ZX 6R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ZX 6R, 2010. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 18588 km... Promenio Jun 18, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan On 6/18/2021 at 1:51 PM, ivica744 said: Pa jesi gledao sta kupujes ili na nevidjeno Гледаш ти шта купујеш - није у томе проблем, али како ћеш нпр да знаш када долазиш да гледаш мотор да ли у обе предње виљушке имаш једнаку количину уља а притом видиш да не пушта на семерингу? То су неке ствари које мислим да не могу да се знају када долазиш да гледаш мотор или сам можда неискусан па не знам за тај неки фазон... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Jun 19, 2021 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na primer, dođeš da vidiš moj TDM i ja ti pokažem račun od svih originalnih delova, račun servisa koji je radio remont i slike. Tako da, može da se zna ako je održavano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17179 Napisano Jun 19, 2021 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Alekre said: Na primer, dođeš da vidiš moj TDM i ja ti pokažem račun od svih originalnih delova, račun servisa koji je radio remont i slike. Tako da, može da se zna ako je održavano. Slazem se. Tako sam ja uradio sa svojim oglasom, sve crno na belo. Slike delova, motora pri radovima, zamenjene delove sacuvao itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za Vstrom, za ostale modele ne znam iskreno. I Kawasaki je izbacio dosta nekih noviteta, ali sto se tice Suzukija i Honde u Srbiji nemam pojma sta novo nude. Valjda im dileri nisu zainteresovani...U Delti Honda bio pre neki dan, samo dva skutera u salonu, sve ostalo prodato, nova isporuka avgust, hteo da menjam staro za novo. Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Jun 19, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Најјачи су ми они продавци када погледаш мотор, погодите се за цену и на крају ти прода мотор (дао си паре и преузео мотор) и питаш га на лицу места одмах после куповине у фазону ''Ок пријатељу, сад је мој, ал' ајде ти мени реци шта би ја треба да урадим на њему тј шта ми долази да урадим у погледу одржавања_'' и онда ти господин одоговори ''Не би ја ту ништа дирао, све је то већ намештено!''. Па дођеш први пут на одржавање код мајстора и ухватиш се за главу а мајстор ти каже е видиш па крене редом... )Onda gledaš sa doktorom za motore, tj majstorom!!! Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 20, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Doktorski je napisao: Гледаш ти шта купујеш - није у томе проблем, али како ћеш нпр да знаш када долазиш да гледаш мотор да ли у обе предње виљушке имаш једнаку количину уља а притом видиш да не пушта на семерингу? То су неке ствари које мислим да не могу да се знају када долазиш да гледаш мотор или сам можда неискусан па не знам за тај неки фазон... To ne treba da znas,to se podrazumeva.Kakve slike,kakvi racuni.Kad kupujes motor odmah racunas na servis viljuski,ulje,antifriz,filteri,poneki lezaj,itd.,100-inak evra u startu i nema hvatanja za glavu.Pomiris se sa takvim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Jun 21, 2021 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan biser Honda CBR 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 600, 1993. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 5000 km, Beograd. Cena 2.000 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Jun 21, 2021 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/20/2021 at 9:46 AM, ivica744 said: To ne treba da znas,to se podrazumeva.Kakve slike,kakvi racuni.Kad kupujes motor odmah racunas na servis viljuski,ulje,antifriz,filteri,poneki lezaj,itd.,100-inak evra u startu i nema hvatanja za glavu.Pomiris se sa takvim stvarima. Hoćeš reći da bi ti to ponovo razbucao i uradio ponovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jun 21, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan ja volim scrambel i caferacer motore ali uradjene sa ukusom da lice na nesto i nije mi jasno kako neko moze ovako da upropasti motor. i naravno ko jos daje pare na ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17179 Napisano Jun 21, 2021 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Biker-Boy said: Jos jedan biser Honda CBR 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 600, 1993. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 5000 km, Beograd. Cena 2.000 € - Motori - Polovni Automobili opis: "Motor koji se ne vidja svaki dan" - YOU BET YOU DON'T SEE IT EVERY DAY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Jun 21, 2021 Ne silazi, 2244 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ovo 5000km presao od generalne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17179 Napisano Jun 21, 2021 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba ga pitati gde radi tehnicki da znamo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 22, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Alekre je napisao: Hoćeš reći da bi ti to ponovo razbucao i uradio ponovo? Verovao ili ne,vecinu toga da.Meni nije problem da rasturim i pregledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Jun 22, 2021 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pored računa iz Plattnera za delove, računa iz MotoTeka sa slikama ti bi raskupusao motor? Onda tražiš da kupiš neodržavano, ovakav motor bolje preskočiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9916 Napisano Jun 22, 2021 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Verovao ili ne i motor i auto prvo rasklopim kočnice i sastavim ponovo.Nebi verovao kakve budžotine ljudi naprave i voze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 22, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Alekre je napisao: Pored računa iz Plattnera za delove, računa iz MotoTeka sa slikama ti bi raskupusao motor? Onda tražiš da kupiš neodržavano, ovakav motor bolje preskočiš. Vidi ovako,tvoj motor mozda i ne treba da se pipka,ali veruj mi da bar 5 ljudi ima neke slike radova i racuna.Kao sto rece @Interceptor BP,cega sam se sve nagledao ni samom sebi ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Jun 22, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, kocnice (stanje) moram videti svojim ocima cim motor doteram kuci! Pa sve da je predamnom radjeno. Ulje, i SVE tecnosti takodje odmah menjam, nije da ne verujem na rec ali ima sta ja volim da bude "unutra". Plocice, klipove pa i sama kljesta odrzavaju oni pedantniji, bude to (spolja) cisto ali pod klipovima obicno nije tako. Majstor radi ono sto mu platis, nece posvetiti paznje detaljima. Uvek ima nesto da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Nije na prodaju ali, prvi vlansik, 2000god, 24000km. Za 12god je presao 2000km. Stajao sve vreme u garazi pokriven. Sad mu doslo da mu se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17179 Napisano Jul 10, 2021 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RSV4 R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia RSV4 R, 2009. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 17300 km, Bač. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili Iz Baca, decko odrzava top sve motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...