GoranTini 320 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji, Nedavno sam kupio GS-a iz 2007 god, sa nazalost, razbijenim displejem instrument table. Posto sam nasao celu tablu u Rumuniji odem lepo i kupim je, uz obecanje prodavca da je sto posto ispravna sto mi je covek i pokazao ustekavsi je na svoj motor. Moja instrument tabla je pokazivala samo extemperaturu, gorivo, sat, temp.motora, i RANGE samo kad je gorivo na rezervi(po recima bivseg vlasnika). Zamenim tablu, sada pokazuje sve to, i jos prosecnu brzinu, potrosnju i i ostatak kilometraze. Ono sto me buni, sada pokazuje recimo Range 540km, sija mi zuti trougao i upozorenje za kocnicu non stop. Verovatno je tabla od Adv-a jer mi je prilicno nemoguce da moze preci 540km, kako da resim taj problem? Usput, na displeju jos svetli ESA, koji ja nemam itd. Ima li svrhe da kod nekog elektronicara zamenim samo displej na svojoj tabli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet bi bio da odes kod nekog BMW dilera i da ih zamolis da parametrisu tablu prema tvom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Radulovica oni ne ugradjuju polovnu instrument tablu vec samo novu i kosta 98.000 din "sa ugradnjom". E danas sam cuo za majstor Spaleta koji moze to da uradi pa molim njegov broj ako neko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Boban iz Zemuna (sedista) da te savetuje gde da odvezes motor. Mislim da je Mladenovac u pitanju! Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Legenda si...odmah ga zovem. Hvala brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Maj 9, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Jesi uspeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Maj 9, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Delimicno...Boban mi je dao broj coveka, zvao sam ga...trenutno nema kabl za motor pa ce videti da pozajmi negde. Medjutim...rece mi da sumnja da ce uspeti. Tako da ako neko ima jos neko resenje neka iznese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2294 Napisano Maj 9, 2015 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ne bi bio problem nekom pazljivijem elektronicaru da ti prepakuje na tvoj stari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Maj 9, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno bi mogao, medjutim, znas ono...prvo sam jurio da nadjem kakvu takvu instrument tablu, e sad kad sam nasao ovu koja pokazuje i potrosnju i prosecnu brzinu i svasta nesto sad bih rado zadrzao ovu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Prvo češ morati zameniti instrument tablu sa drugom odgovarajučom....Tvoj motor nema ESA, zato ti ta tabla ne dolazi u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Maj 9, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma druze displej je univerzalan, i na mom starom displeju ima esa i pdc opcija koja se vidi po odredjenim uglom ali ne svetli, a kod ove koju sam ugradio svetli, mora da postoji mogucnost da to neko softverski ugasi i prilagodi mom motoru. U medjuvremenu, danas sam se cuo i sa covekom iz Arada, koji mi je rekao da samo treba da odem kod njegai da ce mi on to zavrsiti sve...ako niko u Srbiji to ne moze da zavrsi onda jbg...selim se u Rumuniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21071 Napisano Maj 10, 2015 Integrisan, 8727 postova Prijavi odgovor kao problematičan Navodno može taj u Mladenovcu. Osim Bobana ne znam nikoga ko je to radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11771 Napisano Maj 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4402 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Šta se čudiš što je tabla 98.000, kad su amortizeri za SKUTER star 13 godina tričavih 700€ (nova dva komada)...bez ugradnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Maj 12, 2015 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ma druze displej je univerzalan, i na mom starom displeju ima esa i pdc opcija koja se vidi po odredjenim uglom ali ne svetli, a kod ove koju sam ugradio svetli, mora da postoji mogucnost da to neko softverski ugasi i prilagodi mom motoru. U medjuvremenu, danas sam se cuo i sa covekom iz Arada, koji mi je rekao da samo treba da odem kod njegai da ce mi on to zavrsiti sve...ako niko u Srbiji to ne moze da zavrsi onda jbg...selim se u Rumuniju... Može biti da je displej univerzalan, ali zato instrument tabla NIJE univerzalna...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se naravno...potrebno je softverski prilagoditi tablu mom motoru, nadam se da cu uspeti. Nesto smo vec uradili, iscitali sofver iz stare i ubacili u novu i to sad sljaka...ali nema potrosnje ni prosecne brzine pa cemo se time jos pozabaviti. U svakom slucaju hvala na savetima! Molio bih i brojeve telefona majstora kod kojih odrzavate motore. Od skoro sam vlasnik bmw-a pa zaista nemam pojma kod koga da odem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...