DestroYer015 129 Napisano Mart 31, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da treba da se organizujete onako kako vi mislite da treba i kakve su trenutne i opste mogucnosti... I naravno da se nece pomerati zbog jedne osobe, ali posto sam video da ima vise ljudi kojima to ne odgovara ja sam se nasao pametan da pitam dal je pomeranje moguce iz razloga jer ne odgovara za par ljudi i naravno da ce uvek biti neko kome ne odgovara... Opet svaka cast organizatorima koji su voljni da potrose svoje vreme na ovako nesto bez ikakve naknade i nekog interesa... Jako je tesko sresti takve ljude u danasnje vreme... To je jos jedan dokaz da bajkerska zajednica nije kao sve ostale, da su bajkeri jedna posebna "sorta" ljudi i da tu ipak ima nesto vise od pukog vozikanja motora... Te vam jos jednom upucem sve cestitke i zahvalu na angazovanju i trudu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 31, 2015 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Verujte da se sve vase sugestije citaju sa velikom paznjom i da ce ukoliko bude ikako moguce svaka od njih biti u buducnosti ispostovana. Trenutno je bilo moguce ovako organizovati iz mnogo razloga kao sto su raspolozivost predavaca, ucionice za teoriju, staze vikendom(najteza stavka), ostalih BJB akcija i Vikend voznji koje uskoro krecu itd. Hvala svima na sugestijama, potrudicemo se da ih u buducnosti primenimo! Vidimo se na kursu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 31, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja sa nekim predlogom,video sam da se na Huji odrzavaju neki kursevi voznje motora na parkingu,parking je dosta veliki i pretpostavljam da bi uz simbolicnu naknadu u buducnosti dobili tu opciju na parkingu...nisam do sada ucestvovao na ovom kursu pa ne znam koje su sve vezbe zamisljene...a stazu za krivinarenje imamo uz doplatu regularno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 31, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dam predlog za razmišljanje urednicima foruma. Možda i neki kratki kurs "off road" vožnje ne bi bio na odmet. Ja bar što sam gledao na internetu, ima tu caka i fora kolko voliš. Verujem da bi bio extra posećen, a i ne treba nam neka staza ili poligon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 31, 2015 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja sa nekim predlogom,video sam da se na Huji odrzavaju neki kursevi voznje motora na parkingu,parking je dosta veliki i pretpostavljam da bi uz simbolicnu naknadu u buducnosti dobili tu opciju na parkingu...nisam do sada ucestvovao na ovom kursu pa ne znam koje su sve vezbe zamisljene...a stazu za krivinarenje imamo uz doplatu regularno... Na raznim parkinzima smo do sada uvek odrzavali prakticni deo kursa. Ovo je prvi put da cemo koristiti stazu jer smatramo da ce efekti biti mnogo bolji. Probacemo sad pa cemo videti kako se pokaze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 31, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 6. Urban Cruiser 7. GuybT 8. dejan-bandit 1200 9. Nemanja_zem 10. Predrag68 11. Marko07 12. Pedjabgd 13. R2D2 14.Nemanja -Banovci 15. Erceg manufaktura 16. Dmitar 17. Makikt 18. astral 19. stanebane 20. Grom 21. Lepir 22. Nikolas 23. ZoguBK 24. Fikacu 25. Miša BT 26. Lucky George 27.Nemanjahh 28. Rolle2010 Meni bi odgovarala subota vise od nedelje ali kako god bude prilagodicu se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Mart 31, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dam predlog za razmišljanje urednicima foruma. Možda i neki kratki kurs "off road" vožnje ne bi bio na odmet. Ja bar što sam gledao na internetu, ima tu caka i fora kolko voliš. Verujem da bi bio extra posećen, a i ne treba nam neka staza ili poligon Taj enduro - off kurs se već odavno održava na Glinari iznad Višnjičke banje Javite se na PP našem BusMan-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 31, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 6. Urban Cruiser 7. GuybT 8. dejan-bandit 1200 9. Nemanja_zem 10. Predrag68 11. Marko07 12. Pedjabgd 13. R2D2 14.Nemanja -Banovci 15. Erceg manufaktura 16. Dmitar 17. Makikt 18. astral 19. stanebane 20. Grom 21. Lepir 22. Nikolas 23. ZoguBK 24. Fikacu 25. Miša BT 26. Lucky George 27.Nemanjahh 28. Rolle2010 29.DestroYer015 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano April 1, 2015 (promenjeno) Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 6. Urban Cruiser 7. GuybT 8. dejan-bandit 1200 9. Nemanja_zem 10. Predrag68 11. Marko07 12. Pedjabgd 13. R2D2 14.Nemanja -Banovci 15. Erceg manufaktura 16. Dmitar 17. Makikt 18. astral 19. stanebane 20. Grom 21. Lepir 22. Nikolas 23. ZoguBK 24. Fikacu 25. Miša BT 26. Lucky George 27.Nemanjahh 28. Rolle2010 29.DestroYer015 30. Wiggin Promenio April 1, 2015 član Arakis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tnt 1 Napisano April 1, 2015 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd,Kragujevac Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 6. Urban Cruiser 7. GuybT 8. dejan-bandit 1200 9. Nemanja_zem 10. Predrag68 11. Marko07 12. Pedjabgd 13. R2D2 14.Nemanja -Banovci 15. Erceg manufaktura 16. Dmitar 17. Makikt 18. astral 19. stanebane 20. Grom 21. Lepir 22. Nikolas 23. ZoguBK 24. Fikacu 25. Miša BT 26. Lucky George 27.Nemanjahh 28. Rolle2010 29.DestroYer015 30. Wiggin 31.dzoni tnt 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 1, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dam predlog za razmišljanje urednicima foruma. Možda i neki kratki kurs "off road" vožnje ne bi bio na odmet. Ja bar što sam gledao na internetu, ima tu caka i fora kolko voliš. Verujem da bi bio extra posećen, a i ne treba nam neka staza ili poligon Taj enduro - off kurs se već odavno održava na Glinari iznad Višnjičke banje Javite se na PP našem BusMan-u Hvala,pogledaću. Meni se samo urezalo u pamćenje, da kada sam počinjao sa vožnjom motora, jedan od starijih kolega mi je dao savet da obavezno odem motorom malo van puta. Da je to dobar način da se srodiš sa motorom i navikneš na njegove pokrete i iste uskladiš sa svojim. Naravno da mi tada nije padalo na pamet tako nešto, međutim vreme radi svoje, malo po malo sada me zanima. Probao sam malo van druma, sasvim druga priča nego na asfaltu. Iz tog razloga mi je interesantan predlog da se u ovom kursu malo napomenu, a zašto ne i probaju neke stvari. Ja ne pričam o off road-u, i tehnikama preskakanja balvana i podizanju prednjeg točka. i pentranja po brdima. Ali da zbog bezbednosti treba znati kako skrenuti, zakočiti i na putu koji nije asfalt, popeti se uz neki nagib ili sići sa njega. U svakom slučaju ideja mi je dobronamerna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano April 1, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Biće reči i o tome, garant Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pod pretpostavkom da je u nedelju kisa ceo dan... Sta se desava? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iz NS da dolazi na kurs? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 2, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zanemarimo senzacionalisticki deo vesti o potopu, prognoza najavljuje obilne padavine za vikend: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/547541/PRETI-LI-NAM-POTOP-RHMZS-odgovara-na-prognoze-svetskog-meteo-servisa I svi servisi za prognozu potvrdjuju kisu u nedelju, npr: - Weather2Umbrella: http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/eta2/11/1924284/0/meteogram - norveski YR: http://www.yr.no/place/Serbia/Central_Serbia/Belgrade/long.html Da li postoji neka mogucnost da se prakticni deo odrzi dan pre, u Subotu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 2, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre SECERI nece da se istopite. To je kurs bezbedne voznje a kisa je idealan uslov za takav kurs. Kad po kisi naucite bezbedno da vozite posle vam ni sneg ne smeta. Cu da dodjem, nemam pametnija posla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano April 2, 2015 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ko drzi kurs i koliko mesta ima? Dva klinca pocetnika iz komsiluka su zainteresovana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano April 2, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ko drzi kurs i koliko mesta ima? Dva klinca pocetnika iz komsiluka su zainteresovana. Vec su napomenuli da se dodaju imena na listu, pa ako neko iz prvih 30 ispadne, ovi iznad 30 upadaju redom... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 2, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre SECERI nece da se istopite. To je kurs bezbedne voznje a kisa je idealan uslov za takav kurs. Kad po kisi naucite bezbedno da vozite posle vam ni sneg ne smeta. Cu da dodjem, nemam pametnija posla. Ma nije problem za kisu na kursu... Problem je za put od 160+km do tamo i nazad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano April 2, 2015 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan promena smene.... 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 6. Urban Cruiser 7. GuybT 8. Nemanja_zem 9. Predrag68 10. Marko07 11. Pedjabgd 12. R2D2 13.Nemanja -Banovci 14.Erceg manufaktura 15. Dmitar 16.Makikt 17. astral 18.stanebane 19. Grom 20. Lepir 21. Nikolas 22. ZoguBK 23. Fikacu 24.Miša BT 25. Lucky George 26. Nemanjahh 27.Rolle2010 28. DestroYer015 29.Wiggin 30. dzoni tnt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano April 2, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 6. Urban Cruiser 7. GuybT 8. Nemanja_zem 9. Predrag68 10. Marko07 11. Pedjabgd 12. R2D2 13.Nemanja -Banovci 14.Erceg manufaktura 15. Dmitar 16.Makikt 17. astral 18.stanebane 19. Grom 20. Lepir 21. Nikolas 22. ZoguBK 23. Fikacu 24.Miša BT 25. Lucky George 26. Nemanjahh 27.Rolle2010 28. DestroYer015 29.Wiggin 30. dzoni tnt 31. Marinero MNE Evo ja cu preci 500+ u jednom pravcu pa neka se zeznem... Mozda dodje malo Sunca i topline za mnom, ovamo su uslovi idealni danas se vespa nije gasila... Kolega Marko07, sa odusevljenjem cu prihvatiti tvoju ponudu, svaka cast za kolegijalnost... P.S. Molicu nekog od kolega da mi ostavu jednu izjavu... Vidimo se sjutra... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano April 2, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidjeh, selim se na 31... Valjda ce me pustiti da prisustvujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 2, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan E ako civek dolazi iz MNE vala dolazim i ja, pa ne sevaju gromovi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano April 2, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Niste dobro razumeli, sala za teorijsku nastavu ima mesta za nekih pedesetak polaznika prema tome slobodno se prijavite Za one koji ne znaju gde je čuvena tehnička škola Zmaj, ja ću vas čekati na benz. pumpi Zmaj 1 u 18:15 h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano April 3, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam siguran da dodjem do te cuvene skole, no, voleo bih da se prvo nadjemo na pumpi (ko hoce), gust mi je u grupi voziti i kada se tako negde stigne, a eto, ako i niko ne dodje, taman Arakis i ja, gde ces lepse nego uz drugog Transalpa voziti )))Vidimo se!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...