Skiboban 409 Napisano Decembar 13, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam od pocetka, skoro 3 godine, po meni....vredi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 16, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi mi bez Alija ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Decembar 16, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ako ste rekli M7 gume jel to M7 sport RRjel su te jedine M7 sa tom oznakom? meni treba za touring varijantu Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Decembar 16, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan ako ste rekli M7 gume jel to M7 sport RRjel su te jedine M7 sa tom oznakom? meni treba za touring varijantu Sent from my SM-G930F using TapatalkRoadtec 01 je touring varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Decembar 17, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Tehnolog said: Sta bi mi bez Alija ... svetlis kao ulaz u knez.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 17, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Ove ukljucujem samo u izuzetnim prilikama: Svadbe, slave, rodjendani, nova godina, drzavni praznici i kada neki seronja zaboravi da iskljuci duga svetla ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Decembar 18, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.12.2018 at 16:17, Tehnolog je napisao: Sta bi mi bez Alija ... Toliku ljubav prema motoru pokazuješ da si vizir uglancao, pa se ne vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 18, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam ga kad sam otvarao prednji deo zbog povezivanja kablova. A nisam ga vratio jer planiram da ga prodam, pa ako je neko zainteresovan, moze slobodno da se javi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Decembar 18, 2018 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Tehnolog je napisao: Skinuo sam ga kad sam otvarao prednji deo zbog povezivanja kablova. A nisam ga vratio jer planiram da ga prodam, pa ako je neko zainteresovan, moze slobodno da se javi ... Moze li na Tracera iz 2015? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 18, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne. Mislim da nije isti raspored rupa, samo za modele 2018. + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Decembar 19, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari Nov sam na forumu pa bih pre svega da vas sve pozdravim Ovaj motor mi se svakim danom sve vise izvdvaja kao favorit all in one for me Zanima me koliko su servisi za ovaj motor i na koliko se radi? (ako nije previse previse licno pitanje) Ako sam dobro razume (procitao skom skoro svaku stranicu od pocetka) neki modeli su imali malo problema na velikim brzinama sa stabilnoscu, da li se to sredilo na novim modelima? Hvala unapred, imam jos pitanja ali necu da vas davim :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 19, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Prvi servis je na 1000 Km a svaki sledeci posle 5000 Km. Za cenu najbolje pozovi ovlasceni servis pa se direktno raspitaj. Sto se tice stabilnosti pri vecim brzinama i ja sam citao takve komentare za starije modele. Neki su to resili zamenom oslanjanja ali u kom procentu to ce vec neko od njih morati da ti kaze. Konkretno na mom motoru koji je 2018. i koji je dosao vec sa boljim, podesivim oslanjanjem, nisam primetio nikakve probleme tog tipa. U svakom slucaju ako se odlucis za Tracer-a neces pogresiti sigurno. Bio sam u mogucnosti da biram izmedju Tracera i par skupljih modela nekih drugih proizvodjaca, odlucio sam se za njega i nisam se pokajao ni trenutka. Ima mozda boljih motora iz te klase, skupljih ima sigurno, sa zvucnijim imenom, ali je ovo prvi motor koji mi bukvalno pri svakoj voznji vrati osmeh na lice. A to je za mene neprocenjivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Decembar 19, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Druže jedino je Tracer najmuževniji u klasi od ostalih motora lepsi id Bmw a XR,Multistrade itd...izdvoji pare za Akrapovič,neces se pokajatija vozim Tracera 2017 imam/imamo problem sa ogibljenjem/vesanjem, ali kao sto je rekao kolega to sa 2018im godistem je reseno ( mislim da su produzili zadnju viljusku za neku vrednost ako se ne varam i tako resili problem) Sve u svemu strasan motor, za pocetak motor mora da ti se svidja, sve ostalo nije toliko bitno samo jos nešto, ako se ne žuriš čekaj sajam, uzimaš sa opremom i dobićeš dobar popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12805 Napisano Decembar 19, 2018 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj baš da se tripuješ previše oko vešanja, ionako većina nas ne može da iskoristi taj motocikl. Ipak, to je mašina od 115ks. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Decembar 19, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na odgovorima Nikako da skonem do plattner-a da vidim sta, kako i koliko. Ne zurim svakako tako da ce da vidimo cenu i na sajmu, u planu je ali mora jos neke kockice da dodju na svoje mesto da bi se sve realizovalo. Kakav je za gradsku voznju? Potrosnja po gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Decembar 19, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan meni ide do 7-7.5L u gradu, ne ludujem po gradu,napominjem vozim malo jace od normalne voznje... imam akrapa bez DB killeraSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Decembar 19, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Svojim performansama Tracy mi uvek izmami osmeh na lice! Bez opterećenja oko ogibljenja-osim ako nisi PRO. U pocetku sam se i ja zanosio sa potrosnjom...ali kad sednes,das gas i osetis da i u 6-oj vuce kao da si 2-3. brzina - tu prestaje znatizelja...belive me! Pre mesec stavio Akrapa-ne mogu da docekam prolece :-D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Decembar 19, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Tracer mozes da modifikujes u odnosu kakav si vozac- ja sam touring rider,mnogo kofera, torbi, puig vizir sa deflektorom, gume touring (ove godine bice metzelder roadtec 01 - po savetu ljudi iz grupe da se nadovezem na ogibljenje, nisam profi vozac ali sam primetio da mi fali, jer razlika u gradskoj voznji i vikend voznja je vise od 60kg...merio sam bocni kofer koji sam pakovao za more ove godine 18kg Ogibljenje kod tracera ne moze da se izbori sa tim...nije to mana,jer motor nije predvidjen da se tovari toliko kao magare ne plasi. te, svakako postoji resenje za sve Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Decembar 19, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 6,5-7l/100 gradska 5,3-6l/100 otvoreno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Decembar 19, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Lepo je cuti neke utiske od ljudi koji vec imaju iskustva sa masinom i prenose utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Decembar 20, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko ko hoce da proda mozda akrapa granu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Decembar 20, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre Miki, to nema cenu Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Decembar 20, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan @Stefan Lone Wolf Stefi svaka rupa ima cenu, samo pitanje kolikaaaaa jeeee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Decembar 20, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, miki89 je napisao: @Stefan Lone Wolf Stefi svaka rupa ima cenu, samo pitanje kolikaaaaa jeeee Ko "kolika je"? Rupa ili cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Decembar 20, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ovo traži Tozla, slikano posle prvog grejanja cevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...