DjoleLO 1896 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, miki89 je napisao: Ako si vozio veliku multistradu ne mozes da kazes da je blizu.. koliko god ja volim yamahu, i veliku multistradu sam vozio..ima je drugar.. i yamaha joj nije ni prismredeti, taj motor se po krivinama vozi nenormalno dobro, bolje nego cak npr z1000, ciklistika je pogodjena fenemenalno, pritom ide itekakako dobro.. niko ne kaze da je bezvezan, sta vise super je u odnosu ulozenog dobijenog. (prvi je imam). ali kao i za sve koliko para toliko i muzike.. ja sam samo surovo realan.. to je isto kao kad bih ja rekao moj naked je blizu kao s1000r, nije koliko god ga ja volim.. slazem se sa tobom, niko nikog ne primorava i to je stvar izbora.. ja sam samo istakao svoje misljenje, ne kazem da polovan amortizer nece doneti nekog efekta.. ali za mene amortizer star 10 godina (kakve god karakteristike da ima) + prepravka da bi stao + radnja na novom motoru koji kosta ne malo para = budzevina.. to je moje misljenje i moj rezen, neko ima drugacije i to je ok.. po meni ili vozis takav kao sto jeste, ili imas para da stavis stvari koje su za to namenjene da li je to ohlins, maxton ili neki drugi amortizer, uloske za vile i to sve kosta nesto para.. ili kupis motor koji je skuplji i ispunjava ti kriterijume.. opet kazem samo moje vidjenje stvari.. slazem se sa tobom da nije skroz kao SX, vise je versysu 1000, ali kao sto neko rekao to je mrcina od 240kg.. Apsolutno se slazem sa tobom... Mada, svako ima svoje misljenje i radi sta misli da je najbolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Maj 7, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se sa drugarom koji vozi Tracera vec par godina i probao sam ga vise puta. Dok je bilo stock vesanje, stvarno je bilo slinavo. On je u vilu stavio progresivne opruge (mislim Hyper Pro) i pozadi Nitron amortizer. To sve nije kostalo 100 dukata, a posle toga motor reze krivine kao ziletom. Po meni je Tracer dooosta muzike za ne tako puno love. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na izgled motora i polozaj vozaca. Tracer i Multistrada imaju "adventure like" polozaj, dok SX vise vuce na klasicni sport touring, poput FJR Yamahe. Nisam govorio o upravljivosti, jer je bespredmetno uporedjivati Tracerov ovjes i poluaktivni ovjes motora od 20ak hiljada eura. Polovan amortizer (ako je ispravan) veoma je lako servisirati (promjena ulja i punjenje azotom). Garantiram da prosjecan vozac nece primijetiti razliku izmedju ZX10R amortizera i Ohlinsa, a svako ce primijetiti razliku izmedju Tracerovog i ZX-a. Pisao bih replike i na ostatak komentara, ali mislim da smo iscrpili ovu temu neka svako radi kako misli da treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Komentari i replike su uvek dobrodošli i zanimljivi u ovoj temi o Traceru koja ume da vremenom utihne, pa je poželjno i zbog ostalih kolega da čujemo mišljenja i iskustva. Tracer mi je jako sličan Crossruneru, po gabaritima, mislim jer ga nisam vozio. A rekao bih da ono što nudi za te pare Yamaha to pošteno čini, a to se vidi po prodaji i u evropi, a koliko znam i kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro narode ma samo gas,ko ima pare ulaze u ogibljenje ko nema samo tera Sent from my SM-G930F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Maj 8, 2018 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad god vidim te USD vile i klješta pomislim, nema šanse da je ovo loše Drugo, blesavih 115 konja i nekih 210kg, nekada su ovo bile performanse CBR600. Treba to uklopiti da bude precizno i kultivisano a ujedno udobno i upije put. Stiže i Tracer900GT uskoro, potpuno podesivo oslanjanje, bočni koferi, grejači ručica, tempomat, instrumenti u boji i quick shifter :S Sve u standardnom paketu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan "Stiže i Tracer900GT uskoro, potpuno podesivo oslanjanje, bočni koferi, grejači ručica, tempomat, instrumenti u boji i quick shifter :S Sve u standardnom paketu. " Nadamo se sto pre ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Mane kaze da je Tracer prosao odlicno sa prodajom ali da i dalje ne zna cenu GT a ocekuje se u JunuSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Maj 8, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Negdje sam citao da ce biti dostupan pocetkom jeseni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Maj 8, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam procitao da ce biti oko 13 000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Maj 8, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Stefan Lone Wolf je napisao: Dobro jutro narode ma samo gas,ko ima pare ulaze u ogibljenje ko nema samo tera Sent from my SM-G930F using Tapatalk Izvinjavamo se mi sto nemamo para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam,zato i kazem,kazem u globalu...a moze da se resi sa 150-200e sa zadnjim amortizerom (zx10r) i sa prednjim ohlins oprugamaSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan svi znamo da za malo para nema mnogo muzike,da motor ima sve kako treba ne bi on kostao 10500...ima tu jos stvari,drzac vizira nije stabilan,farovi lose bacaju snop ja sam uvek podesavao ogibljenje za touring varijantu,retko kad sam spustao koleno jer mi je stender kacio asvalt 🤣🤣Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Maj 8, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Kako si resio drzac vizira? (Mislim na onaj tockic sto se stalno odvrce) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj inace majstro sa mnogo mi je to resio,samo mi je rekao ne brini sr nista,vizir je toliko stavilan da mu vetar ne moze nista,pitacu ga sta je tacno uradio...nije nista radio sa tockicima nego mislom da je ubacio jos jednu dodatnu oprugu na nosac vizira...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Maj 8, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se levi tockic stalno odvrce, pa sam mislio da znas neko resenje za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan GT stize u julu, i kostace manje od 13 000 eur ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 8, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Generalno treba da bude skuplji oko 1 500€ od obicnog modela. U Francuskoj je obican model 2018. 10 599€ znaci GT ce biti oko 12 000€. U Svajcarskoj vec imaju cene za GT 13 600 CHF sto dodje 11 500€, ali to je druga prica. Cenim da ce u Srbiji cena biti 12 300-12 599€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko za voznju sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, DjoleLO said: Meni se levi tockic stalno odvrce, pa sam mislio da znas neko resenje za to Vrlo jednostavno, ubacis dodatne podloske i onda se moze bolje stegnuti. Nakon toga smanje se i vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Maj 8, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, candromero je napisao: Vrlo jednostavno, ubacis dodatne podloske i onda se moze bolje stegnuti. Nakon toga smanje se i vibracije. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Maj 8, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se vozali,za 7 dana od balatona preko maribora,austrije,bleda do rovinja,pa do kotora,pa kući preko bosne 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 9, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Reppa odlične su ti slike i stvarno bi mogao jedan putopis da nabaciš. Kako crnogorci nemaju dara za turizam, na ovom vidikovcu iznad Risna, đubre leži već godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 9, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, chicha je napisao: Da li je neko za voznju sutra? Ja predlažem da nađemo jedno zgodno mesto, kafić sa baštom, za okupljanje i da utvrdimo neki dan, na primer prvi četvrtak u mesecu u 18.00. Tu i tada bi smo se spontano sastajali, ko može, i pored toga dogovarali za neke skupove i vožnjice. Ajmo, dajte neke predloge 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Maj 9, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, djolji said: Reppa odlične su ti slike i stvarno bi mogao jedan putopis da nabaciš. Kako crnogorci nemaju dara za turizam, na ovom vidikovcu iznad Risna, đubre leži već godinama. Joj,ne očekujte putopis od mene,meni majka pisala i sastave u školi Piše putopisa jedna devojka,kad ona završi ja ću to da prevedem i postaviću ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...