vegas982 20 Napisano Novembar 9, 2022 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2022. at 7:24, ProMaster je napisao: Pošalji mi broj na PM. Moze li neko i mene da ubaci u viber grupu 0648372662. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Novembar 9, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je na prodaju, pa ako nekoga interesuje neka se javi http://www.polovniautomobili.com/motori/20680231/yamaha-tracer-9 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Januar 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde da se javim u temi kao novi ponosni vlasnik jednog prelepog Trejsera. Pošto je od momka sa foruma, verovatno ga dosta vas zna i uzivo, ali ja nisam mogao ostati ravnodusan na ponudu koja se ukazala. Od kako sam prodao Hondu dilema je šta dalje. Da mogu da priuštim sebi nešto što sad ne mogu, dilemu zapravo nebi ni imao, ovako svašta mi je nesto padalo na pamet, i iz dana u dan sam menjao odluku. Ali što bi reklo sta je sudjeno sudjeno je i tu sam sto bi rekli da se uhvatim u koštac sa svim njegovim vrlinama i manama koje su mi jako dobro poznate i vrlo dobro znam o čemu se tu radi. Primerak je vrhunski, sa poznatom istorijom i odličnom opremom i prosto me je odradio na prvi pogled i to je to za mene, i hvala @DjoleLO i @djuka015 sto sam udomio ovakvog lepotana. Poz Trejseraši i vidimo se na drumu s proleća. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom! Da te dugo i dobro sluzi i dobrodosao u sektu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Januar 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nole Bg znaci gavrela nije uspeo da te prevede na tamnu stranu.Ili je ovo prelazno resenje. Promenio Januar 10, 2023 član gebee&co 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Januar 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa msm da je ovo prelazno rešenje, mada nikad se ne zna. Daj pre tog konačnog rešenja jedmog opakog sport turera, koji je vise sport nego turerPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Lep...sa srećom Nole! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Opaa, neka je sa srećom nova makina! Ko će sad dočekati lepo vreme!?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom i užvanjem da ga teraš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Januar 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Puno bezbednih kilometara ti želim! Prođe evo punih 7 meseci Sve što si napisao bio si u pravu Drago mi je da si se odlučio za brutalno ubrzanje Vidimo se na drumu! Promenio Januar 10, 2023 član davidloki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Januar 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Davide, tako se namestilo, vidimo se obaveznoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 10, 2023 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Nole! Prelep motor. U zdravlju ga vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 11, 2023 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi poznata garaza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Januar 11, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Zabave neće nedostajati! Sada je konačno rešenje još jedan stepenik dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Januar 11, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Zabave neće nedostajati! Sada je konačno rešenje još jedan stepenik dalje. Hvala Doco, kad se čusmo onomad rekoh ti da ću ti javiti i juče trka frka i nestigoh. Tako se namestilo u ovom trenutku i msm da sam negde i srcem ali i razumno postupio. Imao sam Gs 2012 vazdusar u toj ceni i ipak sam prelomio na novijeg Trejsera, pa za neku god ako mogućnosti dozvole na Gs Lc 2015 i tu zatvaramo priču ako Bog da. Vidimo se s proleća u Dolini Jorgovana i idemo na pastrmkuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9662 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Nole, odličan si izbor napravio, motor je kao lutka! U zdravlju da te služi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i ovde bata Noletu, Trejsi je kao prackica, ali mogao si uzeti nov Benelli za te pare??!?!?!??!?! 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Januar 11, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sto jes jesPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Да га чуваш, треба и мени за коју годину променити мотор. Ниси погрешио. Након детаљне и дуууугачке потраге изабрао си праву машину. Нек јача клан Бахатих Јамаха. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Januar 11, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve dogovoreno, nemoj da brineš, čuvam ga bezprekornoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Hvala Doco, kad se čusmo onomad rekoh ti da ću ti javiti i juče trka frka i nestigoh. Tako se namestilo u ovom trenutku i msm da sam negde i srcem ali i razumno postupio. Imao sam Gs 2012 vazdusar u toj ceni i ipak sam prelomio na novijeg Trejsera, pa za neku god ako mogućnosti dozvole na Gs Lc 2015 i tu zatvaramo priču ako Bog da. Vidimo se s proleća u Dolini Jorgovana i idemo na pastrmku Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Cestitam. I da uskoro stigne taj LC Moj prethodni motor je bio Tracer 9 iz 2021, i bio je “prelazni” motor dok se ne sastave finansije izmedju dva GS-a. Dobar motor Tracer u svakom slučaju, samo sasvim druga klasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Januar 12, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, gavrela said: Cestitke i ovde bata Noletu, Trejsi je kao prackica, ali mogao si uzeti nov Benelli za te pare??!?!?!??!?! I jos da mu ostane! Cestitke @Nole Bg. S osmehom u zdravlju mu ljustio gume! p.s. Ne bih se ja nesto zaletao na taj lc osim ako nije nov... Promenio Januar 12, 2023 član lestra 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8434 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, gavrela je napisao: Cestitke i ovde bata Noletu, Trejsi je kao prackica, ali mogao si uzeti nov Benelli za te pare??!?!?!??!?! Ili VStrom 650 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Januar 12, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti bata Strale, da si mi živ i zdrav i uključio se malo više u neke zajedničke vožnje.A što se tiče Gs-a, moje subjektivno mišljenje je da je to jedan kompletan motor sa kojim mozes da radis sta poželiš. Jer taj čarobni tele lever i esa su ono zbog cega je on poseban i pruza to sto pruza. Ali otom potom nek smo zdravo, i biće svega. Moram dati Trejseru šansu, ko zna, možda i odustanem od Gs-aPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Januar 12, 2023 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Marko05 said: Да га чуваш, треба и мени за коју годину променити мотор. Ниси погрешио. Након детаљне и дуууугачке потраге изабрао си праву машину. Нек јача клан Бахатих Јамаха. Za tebe je vec spremljen novi motor, samo ti jos ne znas. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...