Marko05 5553 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ProMaster je napisao: Kakav gospodin kad je iz Užica, nemojmo se zavaravati.. Ахахаха, јесте он отишао из Ужица, ал' Ужице из њега никако. Ако дође до куповине/продаје, дођете ми по пивце. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj dotični gospodin vozi nekim slučajem BMW? Jel se to Miki vraća u vjeru prađedova? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Mart 1, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MF je napisao: Kolega @Chicha sa foruma prodaje. Imaš je na oglasima... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Hvala što si pomenuo. Ladno bi mi promako ovaj post da neko hoće da pazari tracera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanX 8 Napisano Mart 2, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan Cao, jel moze neko da me doda u neku viber/whatsapp grupu vozaca tracera? Ako postoji takva naravno +381692250451 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2318 Napisano Mart 2, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces tamo, sajam ludaka... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Mart 2, 2022 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i mene, da lajemo i ogovaramo vozace bmw-a :-D +38162627099 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Mart 22, 2022 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Mart 22, 2022 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Radjeno po uzoru na https://pyramid-plastics.co.uk/collections/yamaha/products/pyramid-shock-shield-black-yamaha-tracer-9-gt-2021# Cekam jos da prodje test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se nista ne dobija, opet ce voda da se slije u onu rupu gde se zadrzava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Poručio danas. Ima li ga neko? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Mart 23, 2022 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Marko tracer said: Mislim da se nista ne dobija, opet ce voda da se slije u onu rupu gde se zadrzava. Nisam imao problem sa zadrzavanjem vode, gledam da zastitim zadnji amortizer od prskanja a ovo mi resenje deluje obecavajuce. Svakako imam jos jedan na poklon ako neko hoce da se pridruzi testiranju neka se javi 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Mart 23, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Tesla86 said: Nisam imao problem sa zadrzavanjem vode, gledam da zastitim zadnji amortizer od prskanja a ovo mi resenje deluje obecavajuce. Svakako imam jos jedan na poklon ako neko hoce da se pridruzi testiranju neka se javi Ajde ocu ja, sta mi tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Mart 26, 2022 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Radi posao, Pozarevac-Mokra Gora-Zlatibor amortizer kao nov. @N.F.S. hvala na ideji i savetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano April 14, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje ili zna nekog ko prodaje ili gde bih mogao da nabavim rol bar givi ili kappa? U motoland nikako da stigne, ne mogu više da čekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 14, 2022 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 14, 2022 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Torbice ručni rad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Maj 21, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari od skoro sam vlasnik Tracera mt 09, interesuje me par stvari ako neko moze da mi odgovori. 1. Koliko goriva je u rezervoaru kada zadnja crtica pocne da blinka? 2. Da li je neko originalni auspuh preradjivao vadjenjem katalizatora i remapom? 3. Aluminijumski nosac za telefon koji se kaci na korman,gde kupiti? Na allie ima samo nekih gluposti, a kod drugara sam video jedan bas dobar.Tako je njegov dosao iz Ch pa ne znamk gde je nabavljen nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Maximus1 je napisao: Drugari od skoro sam vlasnik Tracera mt 09, interesuje me par stvari ako neko moze da mi odgovori. 1. Koliko goriva je u rezervoaru kada zadnja crtica pocne da blinka? 2. Da li je neko originalni auspuh preradjivao vadjenjem katalizatora i remapom? 3. Aluminijumski nosac za telefon koji se kaci na korman,gde kupiti? Na allie ima samo nekih gluposti, a kod drugara sam video jedan bas dobar.Tako je njegov dosao iz Ch pa ne znamk gde je nabavljen nosac 1. Kada krene da blinka, ima za oko 40km, ne previše žustre vožnje, možda i više ako se pazi, ja sam to ispitao u gradu, silom prilika. 2. Originalni sam preradio, ali nikako da stignem da uradim remap. 3. Dobri su ti i sa Alija, možda imaš i na KP. Ja sam stavio onaj Givi Smart bar, iznad instrument table i na njega stavio bežični punjač. Lepo drži, nema vibracija i jako je pregledno. Promenio Maj 21, 2022 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Maj 21, 2022 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj dzaba bacati pare na neke navikane nosace telefona, iole neki normalan sa alija extra radi posao, ja sam cak i snimke pravio selfi kamerom, trunka vibracije se ne prenosi na telefon a nosac je kostao tipa 3 eura. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Maj 22, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Danas prva vožnja sa saputnicom na novoj mašini. Svega 200km za zagrevanje. Osmeh od uva do uva Posvetilo se vremena i za detaljnije čišćenje Privikavanje je još uvek u toku 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Maj 28, 2022 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo vrijeme da se malo zamijene lanac i lancanici! Preporuke i cijene molim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Maj 30, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze savet za ulje za tracera 9, Eneos GT ili Yamalub ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Maj 31, 2022 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isao na Motul 7100 da ne moram Yamalub da koristim zbog garancije. Na predhodnim motorima sam imao dobrih iskustava sa ovim uljem pa bi nastavio tradiciju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Jun 10, 2022 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 2.3.2022. at 15:58, MiljanX je napisao: Cao, jel moze neko da me doda u neku viber/whatsapp grupu vozaca tracera? Ako postoji takva naravno +381692250451 Jesi se uspio ubaciti u Viber grupu da dodas i mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pirotehnicar je napisao: Jesi se uspio ubaciti u Viber grupu da dodas i mene? Pošalji mi broj na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...