BaxomirR 31 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/31/2020 at 11:49 AM, Marko Mk4 said: Informaciju sam želeo da dobijem ovde a inace je konstatacija, po ovoj slici. Vidim da nema da pise temp a ako nisi procitao postavio sam pitanje Nisam ni probao, ni vozio Tracera Ima temperaturu sposaljnu i temperaturu motora. Vrti se onaj tockic na desnoj rucici i izaberes temperature. Ovde gde je odometar, menjas te dve opcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/31/2020 at 1:10 PM, ZoraNS said: U Plattneru u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Avgust 14, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Na prosloj strani bese prica o tresenju... Probao sam sa fabrickim gumama, sa skinutim koferom, ne trese uopste. Vratio kofer, vratilo se i tresenje kormana. U medjuvremenu zamenio gume, naravno, kofer je uvek na motoru, ne trese uopste. Izgleda da nije ni samo do guma, ni samo do kofera, vec su opasna kombinacija zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Avgust 14, 2020 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Samo gume. Po mom iskustvu, kofer je kao "amplifajer" koji ti ukaze da imas neki problem (lakse uocis). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, MilanS je napisao: Izgleda da nije ni samo do guma, ni samo do kofera, vec su opasna kombinacija zajedno. Nedavno sam ovde čitao nezadovoljstvo ponašanja Dunlop prednje gume posle 22000km na motoru Gume imaju najbolje performanse kada su nove i u prvih par hiljada km, posle toga se to rapidno degradira pogotovo ako vešanje nije najbolje podešeno ili se guma haba iz drugih razloga. Guma koja ima "mesa" ne znači da je dobra guma, ona može da se deformiše i posle 5000km a na nekim motorima i ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme za zamenu ulja. Koje ulje sipate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dok sam imao Tracy-a nastavio sa MOTUL 7100, jer je prethodni servis bio sa istim uljem, sve preporuke, mada kažu da je i 5.100 takođe dobar, ostaje ti YAMALUBE baš ako hoćeš, za ostala ulja nznm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2098 Napisano Avgust 27, 2020 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Yamalube, jos uvijek sam u garanciji pa i nemam drugih opcija, al i mislim da nema potrebe za experimentisanjem da se ustedi 10-20 E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, planiram da pazarim Tracera 900 18.godiste, sa 24k predjenih. Na sta treba obratiti paznju pri kupovini. Motor izgleda super, diskovi nisu pojedeni, uradjen srevis ulje, svecice, filter ulja i goriva. Ima odbojnike sa strane i zadnji kofer. Hvala na savetima. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Jel ga ima na oglasima? ILi dolazi iz Loznice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga ovde. Ali sta gledati na sta paznju obratiti? Hvala. Pozdrav. Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2098 Napisano Septembar 28, 2020 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Da li si siguran da je 2018 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Septembar 28, 2020 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je registrovan 2018, a 2017 god. Od 2018 ide restajling, a ovo je boja za 2017 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Druze Marko, pusti broj telefona da te ubace u viber grupu Yamaha Tracer Srbija-ima ljudi koji prodaju mozda i bolje primerke od ovog kog gledas/sa mnoooogo mnogo opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja svojSent from my ELE-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha MT09 Tracer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha MT09 Tracer, 2017. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 40000 km, Beograd. Cena 8.800 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my ELE-L29 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Septembar 28, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je registrovan 2018, a 2017 god. Od 2018 ide restajling, a ovo je boja za 2017Moj je isti ovakav, i godina proizvodnje je 2018g. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha mt 09 tracer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha mt 09 tracer, 2016. godište, Touring, vozilo prešlo 54000 km... Najlepsi tracer na oglasima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 28, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da nije restilizovana verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Radule85 je napisao: Druze Marko, pusti broj telefona da te ubace u viber grupu Yamaha Tracer Srbija-ima ljudi koji prodaju mozda i bolje primerke od ovog kog gledas/sa mnoooogo mnogo opreme. Za koje novce. Ja ovog dobijam za 6000e. Nije problem cim kupim motor saljem tel. za grupu. Hvala svima. Ali jos uvek nisam dobio odgovor sta da gledam. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Realno nemas promasaja sa Tracy-jem-osim ako ga nije strljao negde na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oba ova gore motora vrhunski izgledaju. Ali ja nisam na zalost u Srbiji. Jbg trbuhom za kruhom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Tracer nije imao nekih tipicnih problema na koje bi trebao da obratis paznju. Ako ima servisnu i ako nije farban lupan i slicno, kupuj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko.del 9 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima servisnu, tj lik je sam sve radio i menjao. Samo je prvi servis radio u servisu. Prodaje ga jer je kupio nekog bmw-a za ture. Inace je prvi vlasnik i odaje utisak nekoga ko zna sta radi i ko vodi racuna o motoru. Garancija vazi do maja 21. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...