Tehnolog 47 Napisano Jul 2, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, GuMi5 je napisao: @Tehnolog imaš li neku sliku bez kofera? Kako se koferi kače? Direktno na motor bez ikakvih željeza ili slično? Nemam trenutno ni jednu sliku bez kofera. Napravicu sutra pa cu okaciti. Nema metalnog rama. Pored sedista u plastici ima dva mesta za kacenje i jedno u donjoj zoni na koje naleze kofer. Vrlo je diskretno kada se skinu koferi. Na Teneri sam imao isto takvo kacenje za fabricke kofere i funkcionisalo je odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 4, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan To me interesuje... Volim kada je motor "uredan" tj. bez kojekakvih "Mad Max" željeza po njemu kada se skinu koferi... Šta ću kada sam šminker... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao da ga uslikam bez kofera a otputovao sam kolima. Tako da ostajem duzan sliku kada se vratim sledece nedelje ... Ne skidam kofere uopste, odlicno su ih uklopili, nisu preveliki pa mi ne smetaju za voznju po gradu. Ne prelaze sirinu rucica i stitnika za ruke, pa gde prodjem prednjim delom pozadi ne moram ni da se okrecem ni brinem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo Tracer-asi birajte Givi sport vizirpoklopac posude za ulje tanklockswing armvodooptorni punjac za telefon Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan evo i slajdera bili su na mom motoru pa sam ih skinuo,mnogo mi je crven Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 5, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za gest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Jul 5, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovaj drugi vizir? Jel višlji od fabričkog? Pošto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan nizi je od fabrickogcena 3000dinevo kako izgleda sa njim Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jul 8, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan drugari prodajem kartu za KAMP A za BRNO Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Posle 32000 km na Tracer-u konačno sam poslušao pametnije i promenio amortizere. Imao sam sreću da upoznam Ian-a i Dalidu, (Mototek) iz Dobrače.www.mototeksrbija.comDrugi motor, razlika je neverovatna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, wiggin je napisao: Posle 32000 km na Tracer-u konačno sam poslušao pametnije i promenio amortizere. Imao sam sreću da upoznam Ian-a i Dalidu, (Mototek) iz Dobrače. www.mototeksrbija.com Drugi motor, razlika je neverovatna! A napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 10, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan YA534 Rear shockFKS504 Cartridge kit08422 Series Fork Springs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad češ da žalis što to nisi odmah uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.7.2018. at 23:32, Stefan Lone Wolf je napisao: nizi je od fabrickog cena 3000din evo kako izgleda sa njim Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ja sam zainteresovan za ovaj vizir. Kako da se dogovaramo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 10, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Sad češ da žalis što to nisi odmah uradio Već mi žao, bijem se u glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan A jel može pitanje u vezi vizira? Zašto ga menjaš? Šta ti smeta i šta ti je bolje sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Chichaposto dosta putujem vizir nije za to,visr je za nekog ko voli da obara motor svakodnevno imam puigov sa deflektorom,daleko bolje stiti od vetra ali je i manje pregledan...kad je sve posignuto na high i deflektor izbacen vozi sa otvorenom kacigom na 160-170 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Jul 10, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan On 10.7.2018. at 1:35, wiggin je napisao: Posle 32000 km na Tracer-u konačno sam poslušao pametnije i promenio amortizere. Imao sam sreću da upoznam Ian-a i Dalidu, (Mototek) iz Dobrače. www.mototeksrbija.com Drugi motor, razlika je neverovatna! Pre 14 sati, wiggin je napisao: Već mi žao, bijem se u glavu... Druze a koliko je novcanica kostalo ovo zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 11, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Druze a koliko je novcanica kostalo ovo zadovoljstvo?Nije malo koštalo, em je Ohlins vrh ponude em je set za Tracer-a koji sam izabrao najskuplji. Razmišljao sam kad je bal nek je maskenbal... Nisam hteo da promenim Tracera, od sličnih motora sam isprobao S1000XR i Multistradu i uz sve mane, Tracer je i dalje zabavniji. To para što sam planirao da dodam za novi motor sam uložio ovako.Inače postoje i druge Ohlins opcije, kao i K-Tec i Nitron. Najbolje kontaktiraj Mototek da vidiš šta sve imaju u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2035 Napisano Jul 11, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, wiggin je napisao: Nije malo koštalo, em je Ohlins vrh ponude em je set za Tracer-a koji sam izabrao najskuplji. Razmišljao sam kad je bal nek je maskenbal... Nisam hteo da promenim Tracera, od sličnih motora sam isprobao S1000XR i Multistradu i uz sve mane, Tracer je i dalje zabavniji. To para što sam planirao da dodam za novi motor sam uložio ovako. Inače postoje i druge Ohlins opcije, kao i K-Tec i Nitron. Najbolje kontaktiraj Mototek da vidiš šta sve imaju u ponudi Hvala drug. Samo jos da te pitam jesi li radio i prednje ili samo zadnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 11, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug. Samo jos da te pitam jesi li radio i prednje ili samo zadnji?Komplet, imaš gore specifikaciju tačnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Jul 11, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan @wiggin "em je Ohlins vrh ponude em je set za Tracer-a koji sam izabrao najskuplji." Najskuplji je YA 535 (ima i compression damping, za razliku od ovog na slici). Svejedno, odradio si sjajan posao. Tracer bi trebao imati u serijskoj opremi ovakav ovjes.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 12, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan [mention=26585]wiggin[/mention] "em je Ohlins vrh ponude em je set za Tracer-a koji sam izabrao najskuplji." Najskuplji je YA 535 (ima i compression damping, za razliku od ovog na slici). Svejedno, odradio si sjajan posao. Tracer bi trebao imati u serijskoj opremi ovakav ovjes..Istina, mislio sam koji ima smisla. Teško da bi 535 iskoristio, i ovo je više nego što mi treba. A tek za ovo drugo si u pravu, ne razumem što Yamaha nije to uradila makar za GT model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Jul 13, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, da je Tracer kostao 12000 nikad ga ne bih kupio. Ovako, nedostatka boljeg vešanja sam bio svestan odmah, ali sam investirao posle 2000km i bilo mi je vredno tog novca. Ja sam uzeo K-tech. Čini mi se da sta god da stavi fabrika to ne bi bilo tog kvaliteta, a naplatili bi ga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Jul 14, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz toplijih krajeva 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...