bosnjak 195 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ivanjica 18.00h pocinje kisa i nevreme vozimo odatle do pirota cirka 300km po dolasku nemogu da sidjem sa motora RASKISO sam sei makar opet bilo takvo NEvreme i tamo i nazad DOLAZIMO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da nemoze enduro u paru,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 25, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da nemoze enduro u paru,, JAGERUuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 25, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da nemoze enduro u paru,, JAGE cuti tamo teneras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano Mart 27, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan Važno obaveštenje !!! Pošto se termin skupa poklapa sa koncertom Smaka na Ušću u Beogradu , što su nam pojedini zamerali a i nije kasno za promenu termina skupa , u dogovoru sa Ruskom odlučili smo da skup pomerimo za par nedelja kasnije a Ruska će za par dana promeniti datum u naslovu kada se tačno dogovorimo. JAZAVCI 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Mart 28, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Isti termin kao prosle god ako je moguce. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 28, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da je tad koncert... Hvala i na toj informaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 30, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da nemoze enduro u paru,, JAGERUuuuuuu Aaaaaa, pa ZATO škripuće sada amortizer na KTM-u ... :D Na žalost, najverovatnije bez mene i ovaj put Beh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 30, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da nemoze enduro u paru,, JAGERUuuuuuu Aaaaaa, pa ZATO škripuće sada amortizer na KTM-u ... :D Na žalost, najverovatnije bez mene i ovaj put Beh..... Brate, svi moramo da se vodimo svojim prioritetima...ti svoje znas..... u svakom slucaju, nedostajace nam tvoja ruzna faca . U stvari ko zna, mozda te jazavci ubodu sa nekim terminom... Jel hladno tamo kod Vas u Nemackoj ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 31, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da nemoze enduro u paru,, JAGERUuuuuuu Aaaaaa, pa ZATO škripuće sada amortizer na KTM-u ... :D Na žalost, najverovatnije bez mene i ovaj put Beh..... Brate, svi moramo da se vodimo svojim prioritetima...ti svoje znas..... u svakom slucaju, nedostajace nam tvoja ruzna faca . U stvari ko zna, mozda te jazavci ubodu sa nekim terminom... Jel hladno tamo kod Vas u Nemackoj ? napravicemo opet mesta na slici,,, zezam se mozda stvarno jazavci pogode tvoj termin al moraces africom da dodjes da te ne zajebavaju ko vladu tenerasa na ONDI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 31, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da nemoze enduro u paru,, JAGERUuuuuuu Aaaaaa, pa ZATO škripuće sada amortizer na KTM-u ... :D Na žalost, najverovatnije bez mene i ovaj put Beh..... Brate, svi moramo da se vodimo svojim prioritetima...ti svoje znas..... u svakom slucaju, nedostajace nam tvoja ruzna faca . U stvari ko zna, mozda te jazavci ubodu sa nekim terminom... Jel hladno tamo kod Vas u Nemackoj ? napravicemo opet mesta na slici,,, zezam se mozda stvarno jazavci pogode tvoj termin al moraces africom da dodjes da te ne zajebavaju ko vladu tenerasa na ONDI Nemam reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan Novi termin Enduro Raska 2015: 03-05.07.2015 . Ruska ce ovih dana promeniti u naslovu , a uskoro i sve informacije na www.enduro.raska.rs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano April 7, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što smo obećali prošle godine na rastanku na Goliji na Jankovom kamenu priča se nastavlja ...ovom prilikom najavljujemo ovogodišnji Enduro Raška 2015 ... U suštini sem trase (koju ćemo za jedno mesec dana objaviti ovde na forumu) sve je isto ,stim što idemo malo obrnutim redom , okupljamo se u Raški na večeri 03.07. dalje 04.07 doručak,idemo na Goliju, pauza , ručak , Kopaonik i stižemo u Jošaničku Banju . U Jošaničkoj Banji kao i prošle godine na raspolaganju aqkva park Draguljica,bazeni,jakuzi,rock koncert, večera , full zezanje Nedelja doručak,vožnja... Ko dolazi prikolicom obezbeđen parking i garaža u Raški,brojeve tel smeštaja izbacićemo ovde jedno mesec dana pre skupa. Kotizacija će iznositi isto kao i prošle godine ( 1500 din) , dobijete pet obroka ,majcu , akreditaciju , usluge aqva parka Draguljica,Rock koncert ,pevaljku sa Golije ne mogu da obećam , ne možemo da joj uđemo u trag , zadnje što smo čuli je da snima cd u Amsterdamu a u slobodno vreme peva Rock caffe - u Toliko ljudi za početak , vi što ste bili prošle godine sve znate , u domaćine ne sumnjajte , novi mogu da pogledaju slike od prošle god ovde na forumu ( Enduro Raška 2014) da osete delić atmosfere , evo ja sad stavljam par slika , da nas bude bar duplo !!! moj tel - 064-653-1872. Pozdrav od Jazavaca , pa se vidimo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano April 7, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 7, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci... Bilo bi čudno da imaš Ajde, daće Bog da se ove godine poklope kockice, pa da ne morate da pravite mesta za mene na fotki! A da ste me ganuli onomad, bogami jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 8, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi je stari termin odgovarao, toliko mi novi ne paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci... Bilo bi čudno da imaš Ajde, daće Bog da se ove godine poklope kockice, pa da ne morate da pravite mesta za mene na fotki! A da ste me ganuli onomad, bogami jeste Ti bre....Revit maneken ....lassen sie es nicht ubereinstimmt gewurfelt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RendžerSD 5 Napisano April 12, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki RMZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od Minje i Gorana iz Smedereva Vidimo se u julu 1. Vanda xl 2. Ruska xl 3. VladaSD xl 4 bojan za kraljicu i drustvo xxl majca 5. azikic xxl 6.Marko XL 7.Mićo L 8.Ignjat XL 9.Slavko Minić L 10.Srećko Minić L 11.Mihajlo Minić XL 12.Dušan Popović XXL 13.Saramanda XL 14.Kovačević Ivan XL 15.Gago Vatrogasac XL 16.Uroš L 17.Branko L 18.Bimba XXL 19. Goran SD XL 20. Minja SD S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanda 67 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Raška Motocikl: KTM SXf 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi neuspeli obilazak trase 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 16, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa di su vam motorne sanke ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano April 20, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Gledamo se opet... 1. Vanda xl 2. Ruska xl3 . VladaSD xl 4 bojan za kraljicu i drustvo xxl majca 5. azikic xxl 6.Marko XL 7.Mićo L 8.Ignjat XL 9.Slavko Minić L 10.Srećko Minić L 11.Mihajlo Minić XL 12.Dušan Popović XXL 13.Saramanda XL 14.Kovačević Ivan XL 15.Gago Vatrogasac XL 16.Uroš L 17.Branko L 18.Bimba XXL 19. Goran SD XL 20. Minja SD S 21. Srle kš xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja se nadam da ovo nije odlozeno, obzirom da niko ne pise nista?! To ne bi bilo u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne bi bilo,evo i ja se prijavljujem Cile ja idem xt-om iz Bg-a pa mozemo da se organizujemo do Paracina a tamo se sretnemo sa Baltrekom i dalje nastavljamo put i naravno sto nas je vise to je bolje tako da ako ima nekog iz bg-a ili usputnih mesta na relaciji Beograd -Paracin-Raska neka se javi da se blagovremeno dogovorimo oko puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1066 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 1085 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja najverovatnije dolazim ali nisam jos 100% siguran. Ako bude suvo mozda povedem I drugara sa xt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja najverovatnije dolazim ali nisam jos 100% siguran. Ako bude suvo mozda povedem I drugara sa xt Mile, stara ekipa? Čekam te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...