Almighty 445 Napisano Januar 1, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Danas na aerodromu nikola tesla... (morao sam da radim... ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Januar 16, 2011 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Djordje, a i svi ostali - pre nego što okačite fotografiju, smanjite je. Stranica se bespotrebno učitava dugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 31, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 2, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Februar 6, 2011 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne početničke. Prilično je velika, pa evo samo linka da ne trošim bandwidth. http://localhostr.com/file/PYX7DCe/Panorama%201.JPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 7, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Subotica, gradska kuća (Nokia N82) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 7, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 7, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Tetkina korpica, sve je prirodno (Nokia N82) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima nade za mene ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo je jedna, meni draga panorama. Nastala je spajanjem 9 fotografija. Fotografisano Nikonom D70S i objektivom od 35mm. I, da, po ko zna koji put, zamolio bih sve ljude da vode računa kada kače fotografije o rezoluciji... Želudac mi se prevrne kada vidim rezoluciju 3000px+ :'( 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Nije umetnost, ali cisto da pokazem kako ispadne Mesec sa 500mm, mirror objektivom. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 9, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan super, Oroku! ovako ispadne kad se slika nikonom e4600 kroz dvogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 9, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Palićko jezero, slikano sa brodića: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan kod mene iz dvorišta. Žao mi što me mrzelo da ulazim po aparat pa sam slikao telefonom. By kawasan68 at 2011-02-10 By kawasan68 at 2011-02-10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Februar 11, 2011 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije umetnost, ali cisto da pokazem kako ispadne Mesec sa 500mm, mirror objektivom. Odlicno! Koje si svetlo koristio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slicica od mene.. Slikano u NS-u na Strandu, tek kada sam dosao kuci i prebacio sliku na komp vidio sam sta labud drzi u kljunu Ocito je neko izgubio kupajuci se tu... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan E ova sa labudom je vrh, upravo zbog ovog krstica, ekstra...)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 12, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan jimmy, pokazala sam je mojim drugarima fotografima i dobio si mnogo pohvala. kazzu da je epska! poz, maski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i vama dvoma a i tvojim drugarima Sad mi je jedan kolega poslao pp misleci da se labud upetljao u tu spagicu od krstica, pa eto sad i ovdje sve obavjestavam da nije jer je odmah pustio to iz kljuna u vodu,ocito je samo trazio neku hranu pa krstic izvukao slucajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Mesec je malko "narastao" 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sad si ga malo bolje osvjetlio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vectom 34 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Niš Motocikl: Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Plitvice, neko zamlacivanje sa objektivom, slika je potpuno sirova, bez efekata i drugih kerefeka, samo dobar momenat, svetlo i ekspozicija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan jel ima nade za mene ? Dobri su ti motivi, malo poradi na kompoziciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...