KoleD 423 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan @zaludanMoj pokojni otac je godinama pričao o tim parcijalnim radovima na deonici do Rožaja i zapomagao kada će da završe, a njega nema već osam godina. Tako nekako im merim te radove, ako nešto nisam pobrkao..A za put ne strahuj, stvarno je sve odlično do Jezerina. Još ako putuješ noću ili u ranu zoru neće biti ni saobraćaja, samo drži krivine. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8408 Napisano Jun 24 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Huh... Možda sam ipak ja pobrkao onda. Meni je nešto u glavi da su počeli poslednje leto pre korone, što je u stvari 2019, a ne 2020 kako je meni stalno u glavi, ali bem li ga sad... A ja svakako ne idem tim putem - i ako krenem na tu stranu, ja ću od Andrijevice na Mateševo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Jun 24 (promenjeno) Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, zaludan said: Huh... Možda sam ipak ja pobrkao onda. Meni je nešto u glavi da su počeli poslednje leto pre korone, što je u stvari 2019, a ne 2020 kako je meni stalno u glavi, ali bem li ga sad... A ja svakako ne idem tim putem - i ako krenem na tu stranu, ja ću od Andrijevice na Mateševo Mislim da si u pravu. Negde u koroni su poceli da ga rade. Secam se dobro, jer sam jedno vreme poslom isao svaki mesec tuda/svuda za CG. Inace za Berane -Kolasin ili obratno ima put preko Tresnjevika . Od Mateseva do Andrijevice. Prevoj preko 1400mnv, put uzak pun zakrpa. Lose. Ovamo Mojkovac/Kolasin ka Beranama ima dva pravca, sad se radi zbog autoputa, pa ce ih opraviti asfaltom za normalni saobracaj vozilima. Promenio Jun 24 član slave74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8408 Napisano Jun 24 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ni bitno...fala bogu da su završili... Samo nadam da neće i ovo od Dobrakova do Bijelog Polja da rade godinama... Ja sam taj "centralni" prelaz koristio samo ovih poslednjih godina. Inače idem ili na Špiljane, ili na Jabuku. Ovaj sam uvek izbegavao jer su samo tu gužve. Sad je samo pitanje gde će većina da se prebaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jun 24 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, slave74 said: Inace za Berane -Kolasin ili obratno ima put preko Tresnjevika . Od Mateseva do Andrijevice. Prevoj preko 1400mnv, put uzak pun zakrpa. Lose. Sredjen je put preko Trešnjevika, a inače jeste bio u očajnom stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Jun 24 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, doktor said: Sredjen je put preko Trešnjevika, a inače jeste bio u očajnom stanju. Odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8408 Napisano Jun 25 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Eto, to nisam znao, super Zna li neko možda kakav je stari put od Podgorice do Mateševa? Ovaj put, kao i taj preko Trešnjevika je bio dosta oštećen 2009-te - jake kiše su izazvale dosta odrona, bukvalno je odnet put na par mesta, a na još više mesta su se pojavila ulegnuća. Tad sam poslednji put prošao tuda - ozbiljna avantura Avensisom bila - išao sam od Podgorice sa ženom i u to vreme dvoje male dece, i negde posle Mateševa sam već razmišljao da se vratim na Kolašin, ali naiđe neki lokalac sa Pajerom, i kaže "ajde idemo zajedno, možeš da prođeš, sigurno" pa sam lagano za njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1557 Napisano Jun 26 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put od Bileće preko Vraćenovića pa na Grahovo do zaliva? Razmišljam da malo promenim put i ne idem na Šćepan polje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1452 Napisano Jun 26 (promenjeno) Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Bio je dobar put, ne znam trenutno. Sav teretni saobraćaj ide tuda, tako da..... Promenio Jun 26 član admiki 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8408 Napisano Jul 1 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 6. 2024. at 20:10, doktor je napisao: Sredjen je put preko Trešnjevika, a inače jeste bio u očajnom stanju. Ovo izgleda ipak nije završeno - sad sam došao iz tih krajeva, i rekoše mi lokalci da nije gotovo, da ima još cca 8km nesredjenog puta. A i ova YT stranica objavljuje zasebne videe "završetak radova...", a nema ga još za ovu deonicu. Nisam proveravao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jul 1 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @zaludan Jel si dobio info koji deo puta nije gotov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8408 Napisano Jul 1 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, doktor je napisao: @zaludan Jel si dobio info koji deo puta nije gotov? Deo bliže Mateševu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Jul 3 (promenjeno) Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put od Josanicke banje prema Aleksandrovcu? Promenio Jul 3 član Vampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jul 3 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Vampa Načelno nije loš, ali je na momente bolji, na momente lošiji. Lepa priroda svakako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Jul 3 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nocu bi autom tuda prosao,hvala za info zanimalo me da ne naletim na neki zemljani put ili makadam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5832 Napisano Jul 3 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/25/2024 at 9:16 AM, zaludan said: Eto, to nisam znao, super Zna li neko možda kakav je stari put od Podgorice do Mateševa? Ovaj put, kao i taj preko Trešnjevika je bio dosta oštećen 2009-te - jake kiše su izazvale dosta odrona, bukvalno je odnet put na par mesta, a na još više mesta su se pojavila ulegnuća. Tad sam poslednji put prošao tuda - ozbiljna avantura Avensisom bila - išao sam od Podgorice sa ženom i u to vreme dvoje male dece, i negde posle Mateševa sam već razmišljao da se vratim na Kolašin, ali naiđe neki lokalac sa Pajerom, i kaže "ajde idemo zajedno, možeš da prođeš, sigurno" pa sam lagano za njim... Ja sam sa detetom od 20 meseci i bebom od nepunih 6, isao od HN preko Kamenog, Borica karaule Grab, Crkvica za Dragalj,gde sam izbio na novi put Risan- Vilusi. Sve ljuti Orjen 1300mnv. Kameni austougarski put, razvaljen, zarastao. Izgrebao auto ,beba povracala svako malo. Supruga je bar 1km nosila na rukama, dok sam ja krcio granje po putu, rucnom metodom. Asfalt prestaje kod HN deponije iza Borica. Kao momku uvek mi je bila zelja da prodjem tuda, medjutim iz prica lokalaca, znao sam da bez odgovarajuceg vozila, ne bi islo. Nekad je vojska koristila taj put, jer su imali kasarnu na Kamenom... Bio sam mlad i lud. Sad sam samo lud 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 12 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko isao na Komove, etno selo Martinovic? Moze li se motorom, kakav je makadam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8408 Napisano Jul 14 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 7. 2024. at 18:48, mali_veseljak je napisao: Da li je neko isao na Komove, etno selo Martinovic? Moze li se motorom, kakav je makadam? Ako je to ovo sa linka, nisam bio lično, ali sam bio u podnožju Komova, i par lokalaca koji su bili kažu da je put prilično dobar, kao, može bilo kojim autom da se ide. Naravno, ograđujem se jer nisam bio lično, ali eto... https://maps.app.goo.gl/uW61p4YudTDbRaR36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8408 Napisano Jul 24 (promenjeno) 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekom bude od koristi... Juče dođoh (kolima) s Crnogorskog primorja putem kojim se ređe ide Od Baošića do Šćepan polja, put je OK - dobar asfalt, na par mesta sveže obnovljen, nedostaje horizotnalna signalizacija. Od Šćepan Polja, naravno, agonija do Foče. Uzak put, na par mesta ima kratkih deonica novog asfalta ali i dalje usko, ne mogu dvoja kola da se mimoiđu. Srećom svugde ima dovoljno mesta sa strane da može da se siđe i mimoiđe. Iako sam asfalt nije loš, širina puta i prisustvo peska zahtevaju poseban oprez na dva točka. Od Foče, pa sve do Mokre Gore, vrlo tipični putevi kako za nas tako i za BiH - daleko od savršenog, ali bar se sve rupe okrpljene. Od Mokre Gore/Mećavnika do Zaovina je nov asfaltni put (ne bukvalno nov, ali očigledno postavljen u poslednjih par godina, i nigde nije propao. Međutim, takođe je jako uzak, i ima dosta kamenčića/peska. Od Zaovina nizbrdo...šta reći, odavno poznat loš put. Nema udarnih rupa, pa mi nije problematičan, ali je realno u pomalo lošem stanju. Ista priča od Bajine Bašte do Valjeva, preko Debelog brda. Ovde je nekoliko puta spominjano da je sređivan taj put - ok, ako je krpljenje rupa sređivanje, onda jeste, ali realno, put je u dosta lošem stanju. Od Valjeva do mog sela, naravno, put je OK. Ja vozim francuza povišenog klirensa, i baš udobnog vešanja, i sve to zajedno mi nije smetalo, kad bi me put naneo tamo, bez razmišljanja bih krenuo opet - priroda je mnogo lepa na svakom koraku, zato smo se i dogovorili da idemo tuda, ali ne znam koliko bi bila opuštena vožnja na motoru. Nije neki reper, ali mi smo 470km putovali koji minut preko 12 sati EDIT: da nije bilo lokalca sa Pajerom od Šćepan Polja do Foče, ja bih verovatno tu izgubio barem još pola sata, ako ne i više, ali kako sam video da ga on pegla, bilo mi je jasno da zna put, i da se može, pa ga ispratih Promenio Jul 24 član zaludan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 611 Napisano Avgust 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vozio skoro od Zagreba do Vrbovsko, da bi izbegao autoput od Zagreba do račvanja za Dalmaciju? Promenio Avgust 5 član Vandrokaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1401 Napisano Avgust 5 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Mozes naravno starom cestom preko Jastrebarskog do Karlovca (taj dio je malo dosadan jer je nisko ogranicenje a nonstop se neko ukljucuje iskljucuje jer prolazi kroz mista) pa iz Duge Rese na D3 do Vrbovsko. (ovaj put mi na gmaps pari dobar). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Avgust 7 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/1/2024 at 2:35 PM, doktor said: @zaludan Jel si dobio info koji deo puta nije gotov? Prošao sam pre mesec dana od Andrejevice do prevoja Trešnjevik, poslednjih 5-6km nije obnovljen asfalt, ima dosta oštećenja na putu i vratio sam se. Nisam išao prema Mataševu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 10 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Mackov kamen - Cer....koja ruta je najbolja? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Avgust 10 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog: Google Maps MAPS.APP.GOO.GL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 11 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Upravo sa Mackovog Kamena krecemo na Cer. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...