to crank 5351 Napisano April 28, 2015 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan IZGOREĆU od ljubomore i zavisti!!!! p.s. al je ovaj ducati izbacio kamenja na nemesto! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 28, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 28, 2015 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme da se objavi novi termin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 28, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme da se objavi novi termin slazhem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tantor 54 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nbgd Prijavi odgovor kao problematičan free photo hosting 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tantor 54 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nbgd Prijavi odgovor kao problematičan upload image online 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tantor 54 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nbgd Prijavi odgovor kao problematičan free jpeg images 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tantor 54 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nbgd Prijavi odgovor kao problematičan upload pictures online 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje u vezi opreme. Moje kozne pantalone imaju samo prostepano na kolenima, nemaju nikakvu zastitu. I to je jedan od razloga sto nisam dosao. Zanima me da li ove ispunjavaju te standarde, tj, da li ce sa ovim pantalonama da me puste na stazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Ako mislis ozbiljnije i cesce da vozis na stazi trebao bi da nabavis pantalone i jaknu sa protektorima jer svakome moze da se desi da padne a protektori tu mnogo znace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imam po meni dosta dobru jaknu sa protektorima ali sa pantalonama bas kuburim... Pa sam za pocerak hteo nesto polovno da uzmem. dok ne skupim lovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 28, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tantor 54 Napisano April 28, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nbgd Prijavi odgovor kao problematičan imageupload 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 28, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano April 28, 2015 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Italijani imaju prikolicu za motor i nabave neku hiljadarku (neregistrovanu) od cca hiljadu evra (skuplje gume nego motor) i vikendom idu na TD. Iskreno, steta je razbiti ili razdrljati lep i ocuvan motor, a kad se vec nadjes na stazi, tesko je odoleti limitu. ZAVIDIM puno! P.S. slike su pro, vrhunski aparati i poznavanje materije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 28, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Milos87 na sv650 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 29, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalne fotke, tantore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 29, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno fantasticne fotke a tantor je izdominirao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 29, 2015 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja zapostavio ni naseg druga Charlie-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
illuminated 153 Napisano April 29, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, samo cekamo malo vise fotki pa da onda hvalimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17649 Napisano April 29, 2015 Integrisan, 8358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe fotke, momci. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 29, 2015 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan a i tebi svaka cast na vremenima koja postizes sa "autobusom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...