ZeljaYZF 180 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu doci, valjda se necu ispaliti ;D Sad sam se vratio:Ima ljudi ali slabo stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 21, 2010 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan doslo je do izmena u kuglasu...veci deo dvorane gde se izlagala motooprema je pregradjen i nekome je izdat za servis+postoji od ranije i studio za tonske probe tako da je sada u tom delu kuglasa slobodno samo 20-ak kvadrata... berza se odrzava u delu kod sanka i bine a deo koji je blize basti je deo za izlagace diskova i ploca... ne znam koliko ce biti mesta za izlaganje jer tipa boske,shuba i sinisa kada donesu malo vise opreme malte ne zauzimaju ceo taj deo kuglasa+ ljudi koji dodju to izgleda puno ali koliko moze da se vidi i probere u toj guzvi videtcemo... pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CADILLAC 4 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW R100 RT Prijavi odgovor kao problematičan -Nedelja, 03.10.2010. Moto Berza u Kuglasu .- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 30, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan yeahh! opet na pivo u 9h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da samo ponovi adresu i koja je svrha moto berze? Kapiram da je prodaja opreme, ali da li samo da donesem svoju kacigu i da ponudim ko hoce da uzme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 30, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je kao buvljak moto opreme, ima i novih i polovnih stvari... Uglavnom bude fina atmosfera, kao mali moto skup nedeljom ujutru To za kacigu možeš ako poznaješ nekoga od ljudi koji prodaju, pa da im uvališ na štand pa ako ode-ode.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio, a voleo bih da pogledam šta ima...........ima neko adresu? EDIT: klub KUGLAS Djusina ulica br 5. Ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio, a voleo bih da pogledam šta ima...........ima neko adresu? EDIT: klub KUGLAS Djusina ulica br 5. Ovde? + Ako neko zna mozda u koliko sati to sve pocinje tj kad je najbolje da se ode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 30, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da Đušina, pored rudarskog faksa. Pa počinje valjda od 9-10... ne znam mene mrzi da ustanem pa tamo stignem oko 11-12 ali znam da oko 13-14h počnu da se razilaze ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio, a voleo bih da pogledam šta ima...........ima neko adresu? EDIT: klub KUGLAS Djusina ulica br 5. Ovde? + Ako neko zna mozda u koliko sati to sve pocinje tj kad je najbolje da se ode? +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Da Đušina, pored rudarskog faksa. Pa počinje valjda od 9-10... ne znam mene mrzi da ustanem pa tamo stignem oko 11-12 ali znam da oko 13-14h počnu da se razilaze ljudi... Ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Od 10h pa do oko 13h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Kad je sledece okupljanje, jel i dalje vazi ono prva nedelja u mesecu od 9-10 do 13-14h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Octobar 2, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan -Nedelja, 03.10.2010. Moto Berza u Kuglasu .- Da kao i obično prve nedelje u mesecu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...