shejtan 378 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, kako tebe da nadjem ? Ja sam onaj sa bradom i puivom u ruci I lezi ispod stola ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi viri prstic i ponav;ljam "kad smo mi bili mladi...." :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma, kako tebe da nadjem ? Ja sam onaj sa bradom i puivom u ruci I lezi ispod stola ;D ;D ;D ;D Znači da spremim i raso. Nema problema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jasta, sad me krenulo po pivu od novaka nisam nista cirkao /bar ne sa merakom/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Znali se da li je berza sad u nedelju 1. februara? I mene interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan ZVANICNO! Bice berza u nedelju 01.02.2009 Vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Januar 30, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan biti ce berza kao i uvek svake 1. nedelje u mesecu. Ocekuje se i dolazak vise prodavaca sobzirom da prosli put nije dosao Shuba, Boske,Mikica i jos neki.... Poziv za sve koji su zeljni prvenstveno druzenja a i da pogledaju koja se roba nudi na istoj i po kojim cenama... Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi vidimo se u nedelju,a za sve vas imam posebno iznenadjenje u nedelju!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije stigla VFR-ka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima berze i zimi, mislim van sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima berze i zimi, mislim van sezone? Naravno, svake prve nedelje u mesecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 23, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan 01.03. u nedelju je moto berza cisto da se zna...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan013 3 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan Tacna lokacija gde se odrzava i kad [vreme]od - do ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 23, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan djusina ulica u beogradu klub kuglas od 09h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 28, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan podsetnik za moto brzu u Klubu Kuglas u Djusinoj ulici...prodaja, razmena moro opreme i druzenje sa vlasnicima dvotockasa, vreme 09h. Nedelja 01.03.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 9, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan berza je prosla kao i obicno veoma lepo...bilo je lepo vreme i dosta ljudi je doslo motorima. Kazu da ih je bilo u jednom trenutku oko 60. u neformalnom razgovoru sa prodavcima na moto berzi doslo se do zakljucka da ce zbog velike kolicine novih motociklista u zadnjih par godina verovatno biti pronadjen jos jedan prostor u Bgd u centru grada gde bi se od septembra ili oktobra meseca svake 4-te nedelje u mesecu odrzavati moto berza br. 2 za sada se pregovara sa jednim vlasnikom koji je rad da ustupi svoj prostor za takvu manifestaciju pa cemo da vidimo sta ispada od svega toga... o svemu tome bicete obavesteni na vreme.... pozdrav Dejan *BLACK MARKET* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da je nekom trebala moja koristena svilena podkapa Dainese koju sam izgubio u nedelju u Kuglasu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6729 Napisano April 10, 2009 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @ TA96 Bio si preko pa znas.Kod mene u mome "selu" ljudi ostave kacige na sedistu ili o retrovizor i to niko ne dira.Nema gore nego kad nemastina otruje srce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skerla 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao prosle nedelje al nije bas puno prodavaca. Trazim neki kofer i neki nacin da se odgovara na telefonske pozive na motoru. Ima li neko mozda predlog. Novi Givi je 20 000 din a BlueTooth za motor je 200 eura !! Bas kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 12, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim bubice za Nokiju N70 na mojoj E61 i nemam nikakvih zamerki, ali iskljucivo kad nisam na motoru, iz razloga bezbednosti...kostaju 10 evropejaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Оће ли бити мото берзе у мају? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li berze sutra??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li berze sutra??? Veceras sam cuo da ima, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 8, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Na poslednjoj berzi odrzanoj u klubu Kuglas u Djusinoj ulici koja se odrzala u maju mesecu, dogovoreno je sa Niksom i sa prodavcima da ce se sledeca berza u Kuglasu odrzati u mesecu Septembru 2009. Ovim putem se obavestavaju svi posetioci da prenesu drugima ovu informaciju... Unapred hvala Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...