Zvonkasta 369 Napisano Mart 31, 2015 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan @Zvonkasta "Ja od celog MotoGP prenosa vidim i cujem gde je Rosi" Sve si rekla o "prosecnom" gledaocu moto trka. Iznenadjenje! Nije to prosek vec daleeeko ispod proseka (bez uvrede). Ako se vec uhvatis komentarisanja moto trka OBAVEZNO mora da si dooobro potkovan znanjem i RECNIKOM. Prosecni clan foruma BjB zna dosta vise od doticnog dvojca. Kada sa NULA znanjem covek slusa nase komentatore naravno da mu nista ne smeta i da ih smatra za srpskog James Whithman-a. LM,jos nesto ... svaki vid kritike na forumu SK bicno zavrsi banovanjem jer (jelte) gde u svetinju diras.o Ni u jednom trenutku nisam rekla da sam ja taj prosecan gledalac Spadam verovatno u 3% gde i mnoge druge zene. Jasno je da sam mislila na statsticki prosek profila interesovanja gledalaca. Sad da li su mi interesovanja ispod ili iznad proseka...pa ne pricamo o inteligenciji, visini ili tako necemu. A ti si to meni tako napisao upravo sa namerom da uvredis jer nemas nista drugo da mi kazes zato sto i sam znas da sam 100% u pravu. Uostalom mogu ja da znam mnogo vise o motorima, trkama itd. od npr. tebe ili cak i tog komentatora pa da mi se opet gledanje trke svede na Rosija i pravljenje drustva decku. Sta zna a sta ne zna prosecan Bjb forumas necu da nagadjam ALI Bjb forumas pa makar bio super potkovan znanjem definitivno nije prosecan gledalac. Sve to sto si napisao upravo ide u prilog onome sto je i bila poenta mog pisanja: pljuvanje po njima vam je zasnovano iskljucivo na sujeti i upravo tom stavu "mi znamo vise i oni su losiji od nas a ipak tamo nesto pricaju u mikrofon". Bilo je ovde korektnih i konstruktivnih kritika za koje sam sigurna da komentatorima puno znace bile te kritike ostre ili ne, a na te se moje pisanje nije ni odnosilo, sto verovatno i nije bilo potrebe da naglasim. A vi sa osetljivim usima i ustima punim uvreda uradite nesto konkretno po pitanju kvaliteta standarda prenosa trka ako vam bas toliko smeta, obratite se zvanicno SK-u sa predlozima poboljsanja, organizujte kurs za komentatore, posaljite svoj CV... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 1, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @Zvonkasta "Ja od celog MotoGP prenosa vidim i cujem gde je Rosi" Sve si rekla o "prosecnom" gledaocu moto trka. Iznenadjenje! Nije to prosek vec daleeeko ispod proseka (bez uvrede). Ako se vec uhvatis komentarisanja moto trka OBAVEZNO mora da si dooobro potkovan znanjem i RECNIKOM. Prosecni clan foruma BjB zna dosta vise od doticnog dvojca. Kada sa NULA znanjem covek slusa nase komentatore naravno da mu nista ne smeta i da ih smatra za srpskog James Whithman-a. LM,jos nesto ... svaki vid kritike na forumu SK bicno zavrsi banovanjem jer (jelte) gde u svetinju diras.o A vi sa osetljivim usima i ustima punim uvreda uradite nesto konkretno po pitanju kvaliteta standarda prenosa trka ako vam bas toliko smeta, obratite se zvanicno SK-u sa predlozima poboljsanja, organizujte kurs za komentatore, posaljite svoj CV... Ovako nesto je pokusano da se uradi u zadnjih nekoliko godina , naravno bezuspesno....... toliko o pracenju moto sekcije 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 1, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan SK zamjenio ova dva komentatora sa jednim poznavaocem motogp i jednim trkacem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 1, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja pročitao. Za trkača mogu da pretpostavim ko je, a za tog poznavaoca nemam ni blagu ideju. Nadam se da nije neki Rosofil. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 1, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Gdje si procitao, ja mislio 1aprilsku da nabacim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 1, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Stoji na njihovom forumu ali kao moramo da se strpimo do sledeće trke. Navodno nas čekaju i druge novine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 1, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aprilijaaaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 1, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilijaaaaaa Čisto da uđe u zapisnik - Braco je prvi počeo, ja samo nisam imao srca da se ne umešam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano April 2, 2015 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam saznao da će biti Braco i Tocrank, a stručni konsultant veliki Rosofil Lalajko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 2, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kasnis, danas je vec 2 april Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 2, 2015 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan @Zvonkasta "Ja od celog MotoGP prenosa vidim i cujem gde je Rosi" Sve si rekla o "prosecnom" gledaocu moto trka. Iznenadjenje! Nije to prosek vec daleeeko ispod proseka (bez uvrede). Ako se vec uhvatis komentarisanja moto trka OBAVEZNO mora da si dooobro potkovan znanjem i RECNIKOM. Prosecni clan foruma BjB zna dosta vise od doticnog dvojca. Kada sa NULA znanjem covek slusa nase komentatore naravno da mu nista ne smeta i da ih smatra za srpskog James Whithman-a. LM,jos nesto ... svaki vid kritike na forumu SK bicno zavrsi banovanjem jer (jelte) gde u svetinju diras.o Ni u jednom trenutku nisam rekla da sam ja taj prosecan gledalac Spadam verovatno u 3% gde i mnoge druge zene. Jasno je da sam mislila na statsticki prosek profila interesovanja gledalaca. Sad da li su mi interesovanja ispod ili iznad proseka...pa ne pricamo o inteligenciji, visini ili tako necemu. A ti si to meni tako napisao upravo sa namerom da uvredis jer nemas nista drugo da mi kazes zato sto i sam znas da sam 100% u pravu. Uostalom mogu ja da znam mnogo vise o motorima, trkama itd. od npr. tebe ili cak i tog komentatora pa da mi se opet gledanje trke svede na Rosija i pravljenje drustva decku. Sta zna a sta ne zna prosecan Bjb forumas necu da nagadjam ALI Bjb forumas pa makar bio super potkovan znanjem definitivno nije prosecan gledalac. Sve to sto si napisao upravo ide u prilog onome sto je i bila poenta mog pisanja: pljuvanje po njima vam je zasnovano iskljucivo na sujeti i upravo tom stavu "mi znamo vise i oni su losiji od nas a ipak tamo nesto pricaju u mikrofon". Bilo je ovde korektnih i konstruktivnih kritika za koje sam sigurna da komentatorima puno znace bile te kritike ostre ili ne, a na te se moje pisanje nije ni odnosilo, sto verovatno i nije bilo potrebe da naglasim. A vi sa osetljivim usima i ustima punim uvreda uradite nesto konkretno po pitanju kvaliteta standarda prenosa trka ako vam bas toliko smeta, obratite se zvanicno SK-u sa predlozima poboljsanja, organizujte kurs za komentatore, posaljite svoj CV... Super,sve si u pravu a ja poznat na forumu kao neko ko obozava da vredja. Ustvari,samo me pausalni i kilometarski postovi "zanesu" u stranu pa reagujem. Mislio sam da imas nesto konkretno da kazes osim da trke dozivljavas kao latino americku sapunicu pa odatle rispekt za Dzankica. ps.mani se fazona iz vrtica "posaljite cv,kurs,kvalitet standarda" itd. i pokusaja nadmudrivanja sagovornika spominjuci neciju sujetu. Da sam hteo da budem komentator,bio bi. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Geto Bastard 121 Napisano April 7, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: Novi Beograd, Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko pitanje u vezi prenosa rado ću odgovoriti. Ali samo prenosa. Što se tehničkih stvari tiče, ima ovde veliki broj ljudi koji to odlično pokrivaju. I dalje stoji poziv za pivo i korektan razgovor Još jedan pozdrav svima i svako dobro.Aleksandar Džankić 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 7, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam jednu ideju za prenos ali mislim da je nemoguce izvodljiva posto na SK je politika takva da kladionicarski sportovi i sportovi za sve opstu narodnu masu imaju prednost nad trkama svih vrsta ali ajde da dam predlog pa ako Vi smorite vase urednike (ONE KOJI ODLUCUJU) mozda i prodje. Recimo da pre pocetka trkackog vikenda napravite malu emisijicu koja bi obuhvatala neke dogadjaje sa te staze predhodnih godina ili tako nesto. Imate dosta toga sto mozete da maznete ali ne znam da li RRA i zakon o intelektualnoj svojini to dozvoljava da samo prevedete tj sve to na srpski jezik. Recimo poput one emisije sto vodi Srdjan Grid F1 ili kako se vec zove. Znam da je malo tesno sa vremenom i prostorom ali mozda i uspe ipak SK ima 7 kanala od toga jedan je GOLF a 4 , 5 , 6 neznam cemu sluze osim da vrte utakmicu na TV-u u kladionici Voleo bih da Vas zamolim kada je tesan termin zbog T(p)enisa ili zenske italijanske odbojkaske lige i prvenstva sveta u bocanju da nekako ubedite Vase urednike da ne seku pocetak i kraj trke to je samo 10 do 15 minuta posle zavrsetka trke kad ide dodela pehara i konferencija. Unapred hvala PS imam 76 kanala kablovske televizije ja moram da streamujem British ES2 , Speed i Motors TV(koji je blagi uzas postao) pa bih voleo da i imam sta da pogledam na tom TV-u kad nije trkacki vikend, ipak ga placam i to nije jeftino Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 7, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko pitanje u vezi prenosa rado ću odgovoriti. Ali samo prenosa. Aleksandar Džankić Mozes li i hoces li pojacati zvuk motora, publike i ostalog sto dolazi sa staze a vas dvoicu smanjiti? 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 8, 2015 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 10, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sad upalih tv kad srbi objasnjavaju arm pump, "to vam je najslicnije pravljenju kobasica" 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 10, 2015 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja od sada nemam vishe nikakav problem sa komentatorima! Od prijatelja dobih password za MotoGP sajt i sada UZIVAM ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 10, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A Woddy virshle ??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 10, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo bitno je napomenuti kojih kobasica?! Kulena, sremske, roštiljke? Stvarno su neozbiljni ako to nisu do detalja pojasnili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano April 10, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja od sada nemam vishe nikakav problem sa komentatorima! Od prijatelja dobih password za MotoGP sajt i sada UZIVAM ! Tvoji prijatelji su i nasi prijatelji - daj password 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Geto Bastard 121 Napisano April 10, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: Novi Beograd, Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Do detalja smo objasnili o cemu se radi. Do sitnica. Zakljucno sa opisom na koje delove ruke najvise utice.A evo i potvrde sa sajta Cycle World i teksta pod naslovom Motor under the knife : "To understand CECS (or its much more serious relative, acute compartment syndrome) requires a beyond-basic knowledge of muscle anatomy and physiology. Muscles are bundled in a strong, thin, not very stretchy membrane called fascia—like casing on a sausage. Muscle use raises energy demand. An increase in energy demand is met by increased blood flow. Increased blood flow can cause a growth in muscle volume by as much as 20 percent, but because the fascia doesn’t expand, things get tight in the compartment "Inace, slican princip je i kod aerostata. SRAMOTA je da administratori prvo nisu reagovali na sve one uvrede upucene meni. Niti su opomenuli clanove da se ne ponasaju tako prema ljudima koje ni ne znaju.Nisu jer ne smeju ili ne zele. Svejedno. Dobrim ljudima predlazem da odu na temu KOMENTATORI i da sami vide. Izdvajam - moroni,imbecili,majmuni,samaranje,idite na posmatranje i jos mnogo ruznih stvari. Kada sam to pokazao mojim prijateljima rekli su mi da im se zeludac prevrce. Svako ko kaze da bi voleo da cita takve stvari o sebi je licemer. Nisam dozvolio, niti trazio niodkoga da se pojavi ovde, registruje se i da me brani, Pojavio sam se sam pod imenom i prezimenom. NI NA JEDNU uvredu nisam odgovorio uvredom. Jos jednom, moje neizmerno hvala pozitivnim i kulturnim ljudima. A mnogo ih je.Emotivac sam, iskren i fer. I sve me ovo boli i nervira. Priznajem.Verovatno i previse otvoren u ovom trenutku. Jbga. Jos sam pritom zamolio, posle svega , da mi ljudi postavljaju pitanja u vezi prenosa.Ali ne vredi. Mene su uvrede zesce zabolele ali sam ih pretrpeo i kao sto sam i napisao - pruzio svima ruku. Vise necu. Pametnom dosta. SVAKO DOBRO SVIMA OD SRCA, PRVO U PRIVATNOM ZIVOTU . BEZ TRUNKE SARKAZMA. Sve ostalo je prolazno. Aleksandar Dzankic 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 10, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dobrim ljudima predlazem da odu na temu KOMENTATORI i da sami vide. Izdvajam - moroni,imbecili,majmuni,samaranje,idite na posmatranje i jos mnogo ruznih stvari. Aleksandar Dzankic I ja sam protiv ovih pogrdnih naziva u bilo kojoj temi, a kobasice su bas onako originalno poredjenje 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 11, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan . Mene su uvrede zesce zabolele ali sam ih pretrpeo i kao sto sam i napisao - pruzio svima ruku. Vise necu. Pametnom dosta. Naravno da čovek zasmeta kada ga neko ili njegov rad izvređa. Pre svega sva čast na trudu i činjenici da si se prijavio na forum i započeo komunikaciju. Kao čovek sa javnim zanimanjem trebao bi da napraviš razliku između mišljenja ljudi koji te niti poznaju/niti će te ikad upoznati, što njihovo mišljenje i percepciju svodi na nivo informacije i ničeg više, i ljudi koji te lično znaju. Nadam se da ovo iskustvo neće ostati dugo u sećanju zato što ima mnogo više ljudi koji su pozitivnije ocenju tvoj rad nego drugih.To što su ovde drugi glasniji ne menja statistiku... Svako dobro i nadam se da će cela sezona GPa biti kao prva trka 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano April 11, 2015 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim coveku (Dzankicu) sto opet nije hteo da nasedne na provokaciju za komentatorsku kletvu koju opet onaj drugi potencira do iznemoglosti 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 11, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo komentatorska kletva glupost, već svaka uopšte, ali komentatorska naročito zato što MotoGP za vreme trka komentariše na stotine ljudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...