Dindash 20 Napisano Februar 23 U prolazu, 48 postova Lokacija: BiH Motocikl: Suzuki GSF 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Mali update, skinuo sam ventile za ozraku, ispustio staro ulke, ocistio ventile od hrdje, ugradio, te ocistio glavni cilindar i nasuo novo ulje. Sutra ujutro cu da vidim hoce li opet pustati na ventilu. Prilikom odvrtanja i zavrtanja nisam primjetio nikakve poteskoce pa predpostavljam da je navoj dobar. Ako neko moze pogledati slike pa dati strucno pogled! Hvala! P. S. Nazvao sam sve moguce prodavnice moto dijelova, auto dijelova, cak i poljoprivrednih masina i nisam nasao ove ventile. Pise na netu da su M7x1mmx27. 5, tako dam i izmjerio sublerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8203 Napisano Februar 23 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje dobro,samo čeličnom četkom(ali sa mesinganim vlaknima)očetkaj navoj.Kakav je navoj na klještima?Proveri otvor na dnu gde zavijaš sisicu da nema nekih naslaga,ako ima,ne dozvoljava da sisica sa konusom zatvori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dindash 20 Napisano Februar 23 U prolazu, 48 postova Lokacija: BiH Motocikl: Suzuki GSF 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na savjetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Februar 23 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da je ovde problem u kleštima, jer šaraf izgleda sasvim ok, Ja bi ispustio ulje, skinuo klešta, komplet rastavio, dobro očistio, isprao, roknuo u ultrazvučnu kadicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17026 Napisano Februar 24 Integrisan, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu kad stignem da nemam ja viska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17026 Napisano Februar 24 Integrisan, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 24 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam druge migavce sa sijalicom, stvarno su ružni ovi fabrički, jbg za to vreme su bili odlični. Hvala @Vuleta za ovaj set. Pošto se ne uklapaju baš morao sam da napravim parčiće od metala da bi nekad mogli da se vrate fabrički, tako da ovo je po meni odlično rešenje. Ne kvare izgled, skoro da se i ne vide. Sutra rešavam zadnji deo.Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8203 Napisano Februar 24 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sad,drugi motor.Baš mu legli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 24 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Što kaže Markone, mladji 10 godina. Bilo gde da stanem uvek komentar, svaka čast majstoru koji ga je farbao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dindash 20 Napisano Februar 25 U prolazu, 48 postova Lokacija: BiH Motocikl: Suzuki GSF 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Lijep Bandit nema sta, gdje si nabavio nosac kofera i koliko kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 25 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nosač kofera sam dobio uz motor, veoma korisna stvar. Svidja mi se što je u odnosu na rep izbačen sa strane pa može da služi kao zaštita. Skida se i vraća za 5 min. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1605 Napisano Februar 25 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA da li su zmigavci fabricki honda ili su kinezeri? Da li imaju homologaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 25 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji migavci rešeni za 10 min, po jedna rupa više na postojeće držače.Veliko hvala onome ko je stavio led stop svetlo, definitivno ulepšava zadnji deo. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 25 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA da li su zmigavci fabricki honda ili su kinezeri? Da li imaju homologaciju? Ovi žuti su fabrički baš od ovog modela. Ovi novi su kineski sa nekim natpisom, da li je to homologacija ne znam, trebalo bi da jeste. Uglavnom nikada na tehničkom pregledu nisam imao problema (pričam za sve prošle motore), uvek kofer i nosač. Čak je Fazer kad sam ga kupio i prvi put registrovao imao napred fabričke a pozadi kineske male migavce skroz bezveze. Sve u svemu, sirena na sredini, migavci promenjeni, Hondini retrovizori, po meni dobitna kombinacija. Razmišljam o postavljanju ralice, mislim da bi to bio šlag na tortu. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10529 Napisano Februar 25 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ralica mi nekako nije za ovaj tip klasicnog naked-golać motora sa hromiranim satovima, farom itd.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 25 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se mom prijatelju @SkoMy na postavljanju njegovih slika. Ovo je bio Bandit koji mi se dopao još odavno. Cenim i poštujem umerenu modifikaciju motora po svom ukusu, ali da to ne odskače puno od fabrike. Naravno to podrazumeva da se sačuvaju svi fabrički delovi. Verujem da puno ljudi zna da je ovaj Bandit sa slike bio S varijanta. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12822 Napisano Februar 25 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je okej kad se modifikuje nešto ali mora da bude sa ukusom i u skladu sa stilom motocikla. Npr. na gore Banditu ovi retrovizori i sedište su katastrofa. Mnogo bi bilo lepše da ima okrugle retrovizore rađene na CNC-u i da sedište nema stepenik nego padajući prelaz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1605 Napisano Februar 25 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni takodje ralica nije lepa. Dok mi je zadnji blatobran potaman ali nisam nasao. Zmigavce sam i ja te razmisljao da uzmem, cak sam kupio i adaptere za suzuki sa univerzalnih prikljucaka na njegove fabricke, al nekako mi se ne da da ih zamenim. Nikako da nadjem kvalitetne a da mi se svidjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1605 Napisano Februar 25 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zlatko LA je napisao: Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Da li mozda znas kakvi su to umetci na satovima? Da li je imao problem da mu zuji plastika u voznji pa je ubacio umetke ili je to estetski zalepljeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 25 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Migavci moraju biti odvojeni od fara/stop svetla, tako da mali ne dolaze u obzir. Ovi što sad imam su skroz ok, imaju sijalicu pa ne treba nikakvo dodatno budženje. Ralica je stvar ukusa definitivno. Takođe mi se svidja crno kućište fara. Još jedna stvar, mislim da bi Nešini tegići uradili pravu stvar, na ovom motoru postoje male vibracije (ništa specijalno) koje bi bile 'utišane' njima. Kajem se što sam ih dao uz Fazera. @Zarkelamislim da je ovo traka, ne verujem da možeš da ubaciš umetke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 27 (promenjeno) Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sitnica ali vredi. 15 minuta posla i calki se. Rezervoar čist i bez trunke korozije. Promenio Februar 27 član Zlatko LA 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Februar 27 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Cuvaj mi tog bandita Zlajo, kad dodje vreme da menjas, da ga udomim Promenio Februar 27 član Markone88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 27 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko si spreman da čekaš, ovo mi je do sada best buy. Ti slobodno predloži kako da ga ulepšam/poboljšam, ipak si 'bandit master'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano Februar 27 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Taman 2026e kad bude bio 30g star ja da preuzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1949 Napisano Februar 27 Drug član, 1055 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jubilej je sledeće godine, ne 2026. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...