Disko Nindža 10434 Napisano Januar 25, 2022 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Još pre nekog vremena mi pade na pamet ideja da se na fabričkoj slavini zapuši ona "PRI" opcija i da to služi kao "OFF" tj zatvoreno, i ostaju i rezerva i vakum u funkciji, šta kažete na ideju? Promenio Januar 25, 2022 član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21538 Napisano Januar 25, 2022 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam isratio temu ali zapusavanje/ nekoriscenje rezerve je spas za karburatore kod starijih motora. Talog i prljavstina/korozija ostanu na dnu, sve ono teze i sto se muckanjem ne "podigne". Na 1000F sam cak i cevcicu "PRI" (unutar rezervoara) produzio za 1cm, nekih 5-6L se nije moglo iskoristiti (21L rezervoar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3523 Napisano Januar 25, 2022 Malinar u pokusaju, 1690 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zamenio fabričku slavinu, jer je motor znao da guta knedle kada ostane manje od pola rezervoara, a pri velikoj brzini i visokim obrtajima. Eksperimentisao sam sa nekoliko vrsta slavina sa ebay-a i na kraju problem rešio sa ovom sa r6. Ne može svaka slavina da napoji 4 karburatora, iako pasuje na rezervoar idealno. Nema dovoljan protok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, milomir22 said: Ja sam zamenio fabričku slavinu, jer je motor znao da guta knedle kada ostane manje od pola rezervoara, a pri velikoj brzini i visokim obrtajima. Eksperimentisao sam sa nekoliko vrsta slavina sa ebay-a i na kraju problem rešio sa ovom sa r6. Ne može svaka slavina da napoji 4 karburatora, iako pasuje na rezervoar idealno. Nema dovoljan protok. Isti problem drugar imao, cim je ispod pola jos ako je uzbrdo, odma se ugasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10434 Napisano Januar 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A zanimljivo je da R6 ima el.pumpu goriva, znaci ne ide slobodnim padom kao kod Bandita, i pored toga zadovoljava protok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9408 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan I mene malo zeza slavinica. Primetio sam to kada sam ga palio, prošle nedelje. Upalio je na prvi zub, postepeno sam popuštao saug i posle minuta rada skroz popustio. Ubrzo sam primetio da nema ler-gas i da se gasi. Kada prebacim na "PRE" ili "RES" radi kao sat. Posle kada se mašina zagrejala, a moguće i slavinica sa membranom, radio je normalno. Rezervoar je pun do čepa... Stare su to membrane, ukruti se to po ovoj hladnoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10434 Napisano Januar 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I na mom je tako, kad ga upalim i ako posle samo minut vremena rada skroz skinem saug hoće da se ugasi, treba mu više vremena, ali ja ne čekam, već krenem i polako sa gasom, pre se zagreje na radnu temperaturu. Koliko ja kontam ta opcija "PRI" na slavini upravo za to i služi kada se motor pali posle duže pauze i po hladnom jer onda gorivo zaobilazi membranu i ide direkt. Mada retko koji motor ima taj tip slavine sa "PRI" opcijom, to sam samo na Suzukijima viđao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 25, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Kako su postavljene pozicije PRI, ON, RES kod suzuki bandita 600 i da li ima razlike izmedju godista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9408 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3523 Napisano Januar 25, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1690 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Disko Nindža said: A zanimljivo je da R6 ima el.pumpu goriva, znaci ne ide slobodnim padom kao kod Bandita, i pored toga zadovoljava protok Zadovoljava, motor ide normalno do poslednje kapi goriva u rezervoaru, vožen po autoputu sa 4-5 litra goriva, bez knedli bez ičeg. Pre toga sam probao 3 slavine, sa svakom je trokirao. Ovo mi je bila eureka. Ima samo on i off položaj. Promenio Januar 25, 2022 član milomir22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hendrix 15 Napisano Januar 25, 2022 U prolazu, 54 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan jer neko izmerio promer cevi na slavinici.. naso neku na kp sa fi8 sa off/on pa reko da montiram jer tesko bi nasao od r6 koja je msm najbolja opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10434 Napisano Januar 25, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni ova od R6 izgleda skroz isto kao na Thundercat yzf600r koji sam imao, on takođe ima el.pumpu goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3523 Napisano Januar 25, 2022 Malinar u pokusaju, 1690 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam i jedan bitan podatak, nemam nikakav filter za gorivo, hoće i oni dobro da smanje protok, naročito ako se malo zaprljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano Januar 26, 2022 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce. Vidjao sam naked varijantu sa ralicom i mnogo mi se svidja. Da li je to fabricka ralica ili je prepravljano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nije prepravljano,samo se doda ralica za taj model,nije izlazio sa fabričkom ugradnjom.Imaš kod Brke iz Mladenovca,on ih radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano Januar 26, 2022 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neka okvirna cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10434 Napisano Januar 26, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 25.1.2022. at 18:59, Hendrix je napisao: jer neko izmerio promer cevi na slavinici.. naso neku na kp sa fi8 sa off/on pa reko da montiram jer tesko bi nasao od r6 koja je msm najbolja opcija Jeste, fi8 je, bas sam menjao letos creva za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Januar 27, 2022 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, StrahinjaBNS said: Neka okvirna cena? Mislim da je bila oko 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10434 Napisano Februar 9, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dan, grehota ne provozat se Jbt koliko bolje izgleda bez nosača kofera al šta ću kad nemogu bez koferčeta, ću ga montiram na proleće. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Februar 9, 2022 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi se svidjao FZS toliko mi se svidjao i bas ovakav Bandit, crveni. Šteta što tad nije imao nikakav izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21538 Napisano Februar 9, 2022 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas je kao lutka ovaj crveni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10434 Napisano Februar 9, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Zlatko LA je napisao: Koliko mi se svidjao FZS toliko mi se svidjao i bas ovakav Bandit, crveni. Šteta što tad nije imao nikakav izbor. I meni se oba svidjaju, ali sam vise naginjao ka Fazeru, ali isto nije bio bas neki izbor, pa sam uzeo Bandita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Februar 11, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Privode se kraju radnje planirane za ovu godinu.Prednja viljuška odrađena,novo ulje u štapovima,stigli novi prašinari,ide provera ventila,rasturanje kočionih klešta,čišćenje i novo ulje.A spremio sam nešto što će baš da ga iznenadi.Na slikama dole. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21538 Napisano Februar 11, 2022 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim i cujem tvog bandita, mozda i das skuterasu jedan krug, da me zelja mine! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...