NIKOLA 1 837 Napisano Februar 26, 2015 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Extra putopis i slike Prosle godine me sprecila poplava da odvozam Rumuniju ali ove sam se ozbiljno nameracio, a i isplanirao sam istu rutu kao tvoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Februar 26, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Odličan tekst, i još bolje slike. Kojim si aparatom slikao, ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala svima na pohvalama i da odete sto pre na ovu turu Quasaar, javljamo se pred ovogodisnju posetu Fotkano je sa telefonom Samsung S2 i Nikon-om d3200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 26, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan slike su predivne odlicna foto voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Strom 1 Napisano Februar 26, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je ovo odlicna voznja i putovanje. Sve preporuke da se odvoza ova tura. @Milanezi Bato ako budes dobar vodim te i ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan @Milanezi Bato ako budes dobar vodim te i ove godine Važi bato,samo moraš da čipuješ stroma da bi mogao da me pratiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale...lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veža 6 Napisano Februar 27, 2015 U prolazu, 4 postova Motocikl: ADV 1190 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW Zoran&Verica 1 Napisano Februar 28, 2015 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Loznice, putopis Vam je lep samo bih dao jednu sugestiju vozeci kroz Rumuniju svi bajkeri obidju Transalpinu i Transfagaras ali mali broj je svratio do zamka u Pelesu 30-tak km od Brasova. Taj zamak rumunskog vladara je stvarno potrebno videti. Mene i moju suprugu Vericu je fascinirao i kada budemo ponovo vozili ponovo bi ga video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bing.com/maps/#Y3A9NDUuMTM1Nzk3fjI0LjY2ODk1MiZsdmw9MTQmc3R5PXImcnRwPXBvcy40NC41ODMwOTJfMjAuNzM2MTM2X1VtJUM0JThEYXJpJTJDJTIwU2VyYmlhX19fZV9+di40NC42NDI4MTRfMjEuODg4MjAwX00tMjUuMSUyMCUyRiUyMEdvbHViYWNraSUyMHB1dH52LjQ1LjE0MDYzOF8yNC42NzI5ODRfRE43M0MlMjAlMkYlMjBTdHJhZGElMjBSJUMzJUEybW5pY3UlMjBWJUMzJUEybGNlYX5wb3MuNDUuMTQ0Njk5XzI0LjY3MzcwMF9DdXJ0ZWElMjBkZSUyMEFyZ2UlQzglOTklMkMlMjBSb21hbmlhX19fZV9+cG9zLjQ1LjUxNDgxMF8yNS4zNjkyMDRfbmVhciUyMERONzMlMjAlMjYlMjBEQzUxJTJDJTIwQnJhbiUyQyUyMFJvbWFuaWFfX19lX352LjQ1LjI1MjMzMV8yNS4wMzIwMTBfU3RyYWRhJTIwR3JpZ29yZSUyMEFsZXhhbmRyZXNjdX52LjQ1LjA3MzgxNl8yNC4zNTc2NzZfRE42NyUyMCUyRiUyMFN0cmFkYSUyMCVDOCU5OHRyYW5kdWx1aX52LjQ1LjQ5MDI3MF8yNC41ODM1MDJfRE43QyUyMCUyRiUyMFRyYW5zZiVDNCU4M2clQzQlODNyJUM0JTgzJUM4JTk5YW5+cG9zLjQ1Ljc5MzA5OF8yNC4xMzI2MDFfU2liaXUlMkMlMjBSb21hbmlhX19fZV9+cG9zLjQ1Ljg0NDU5OV8yMy41NzUxMzJfbmVhciUyMFNhc2Npb3JpJTJDJTIwUm9tYW5pYV9fX2VffnYuNDUuNTc2NzI4XzIzLjYyMDYyMV9ETjY3Q352LjQ1LjI3MDgyMl8yMy42ODU3MjlfRE42N0N+cG9zLjQ1LjE4MTA5OV8yMy42ODMwMDFfTm92YWNpLVN0ciVDNCU4M2luaSUyQyUyMFJvbWFuaWFfX19lX35wb3MuNDQuNTgzMDkyXzIwLjczNjEzNl9VbSVDNCU4RGFyaSUyQyUyMFNlcmJpYV9fX2VfJm1vZGU9RCZydG9wPTB+MH4wfg== Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jel bi to trebalo ovako da izgleda? Ako ne, prepravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Druže,nije baš ovako kao kod tebe.Postavio sam u putopisu mape kako smo vozili po danima,evo ponovo ću postaviti. 1.dan (Lazarevac-Beograd-Požarevac-Kladovo-Drobeta Turnu Severin-Targu Jiu-Curtea de Arges) 2.dan(Curtea de Arges-Transfagarašan-Fagaraš-Brašov-Bran pa onda nazad Brašov-Fagaraš-Sibiu) 3.dan(Sibiu-Saliste-Dobra-Transalpina-Novaci-Targu Jiu-Baile Herculane-nac.park Semenik-Bela Crkva-Pančevo-Beograd-Lazarevac). Znači nismo vozili Transalpinu od Sebeša,nego smo se isključili u mestu Saliste i odatle vozili prema Transalpini i na nju smo se uključili u mestu Dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Loznice, putopis Vam je lep samo bih dao jednu sugestiju vozeci kroz Rumuniju svi bajkeri obidju Transalpinu i Transfagaras ali mali broj je svratio do zamka u Pelesu 30-tak km od Brasova. Taj zamak rumunskog vladara je stvarno potrebno videti. Mene i moju suprugu Vericu je fascinirao i kada budemo ponovo vozili ponovo bi ga video. Prvobitni plan je bio da vozimo 4 dana i u tom planu su bili rudnik soli Turda i taj zamak u Pelešu,medjutim pošto smo ostali na 3 dana ,a dnevno smo imali velike kilometraže,nismo mogli stići svuda.Prioritet su nam bili prevoji,a sve pored toga što zakačimo bonus. Vraćamo se ove godine da vidimo još nešto + Transalpinu opet da odvozamo. Pozdrav za vas i Vericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Februar 28, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvobitni plan je bio da vozimo 4 dana i u tom planu su bili rudnik soli Turda Steta sto ste to propustili,strava je tamo...Mada eto ti jos jedan razlog da se vratis u RO...Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Februar 28, 2015 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Prvobitni plan je bio da vozimo 4 dana i u tom planu su bili rudnik soli Turda Steta sto ste to propustili,strava je tamo...Mada eto ti jos jedan razlog da se vratis u RO...Pozzz Znam,video sam kod tebe to u putopisu,izgleda mnogo dobro.Čak smo i u isto vreme bili tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 1, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Druže,nije baš ovako kao kod tebe.Postavio sam u putopisu mape kako smo vozili po danima,evo ponovo ću postaviti. 1.dan (Lazarevac-Beograd-Požarevac-Kladovo-Drobeta Turnu Severin-Targu Jiu-Curtea de Arges) 2.dan(Curtea de Arges-Transfagarašan-Fagaraš-Brašov-Bran pa onda nazad Brašov-Fagaraš-Sibiu) 3.dan(Sibiu-Saliste-Dobra-Transalpina-Novaci-Targu Jiu-Baile Herculane-nac.park Semenik-Bela Crkva-Pančevo-Beograd-Lazarevac). Znači nismo vozili Transalpinu od Sebeša,nego smo se isključili u mestu Saliste i odatle vozili prema Transalpini i na nju smo se uključili u mestu Dobra. Jasno ko dan! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAMARO SS 57 Napisano Mart 1, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: nekad Honda NX500 sada Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis,i meni je u planu ove godine ako uspijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Mart 1, 2015 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! Bas ste imali srece sa vremenom. Imamo ovo u planu ove godine, vremenski bas ovako, tako da cemo traziti par sveta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Odlican slikopis. Nego, bilo bi dobro da nam objasnis malo bolje kako da pronadjemo pansion SARBESC Zorana Jankovica. Da nema neko njegov br. tel? Da ne lutamo ko vi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican slikopis. Nego, bilo bi dobro da nam objasnis malo bolje kako da pronadjemo pansion SARBESC Zorana Jankovica. Da nema neko njegov br. tel? Da ne lutamo ko vi. http://restaurantsarbesc.ro/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlična vožnja!!! Koliko ukupno km ste prešli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Mart 30, 2015 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bato! Prešli smo oko 1650 km za ta 3 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan U Ruminiji sam planirao da vozim TransAlpinu i jedva cekam da vidim tvoje utiske. U dvorac neka nijesi usao.Vlad tepeš ( tom smradu namjerno prezime pišem malom slovima ) je uzivao da gleda kako pred njim kolju djecake . Emisija na Discavery koja je bila negdje ljetos, potpomognuta istorijskim cinjenicama i podacima opisala je monstruma koji je sebe nazivao Drakula. Uzivao je dok su pred njim klali djecake, a u svojim memoarima je napisao da mu je najvece zadovoljstvo pricinjavalo kada bi klali djecake od 5 do 10 godina. Njegov sluga je kazao Turcima kada su ubili Drakulu i njegovu porodicu, da je manijak ubio preko hiljadu djecaka . I... sad ja treba da idem i divim se tom dvorcu i slusam o berojstvu ili monstruoznosti tog kretena, ili da obidjem logor Ausvic i slusam kako je Hitler ubijao logorase... Neka nijesi ostavljao pare ni u restoranima i to mi je drago. Jedva cekam nastavak voznje . Mikeli ja sam bio pre dve godine i sve to obišao možemo da se vidimo na kafu pa da toi ja svelepo ispričam šta te interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano April 4, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Limeni,vidimo se uskoro . Rumunija je vidim sve vise interesantna kao moto destinacija, i neka ... tako i treba. Gledajuci fotografije sa putopisa, i naravno ovog u kojem postujemo, sve vise me vuce zelja da odvojim godisnji odmor samo za ovu zemlju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Limeni,vidimo se uskoro . Rumunija je vidim sve vise interesantna kao moto destinacija, i neka ... tako i treba. Gledajuci fotografije sa putopisa, i naravno ovog u kojem postujemo, sve vise me vuce zelja da odvojim godisnji odmor samo za ovu zemlju. Nećeš se pokajati sigurno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...