papic 7 Napisano Octobar 14, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan nisam još, čovjek je na putu, vraća se u petak pa onda idem pogledati, a i kiša non stop pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Octobar 14, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan tu ih uopće nema, ne znam jel su ljudi jako zadovoljni pa ih ne prodaju ili ih jednostavno nema. Zato yamahi xt ima ko drva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Octobar 15, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan tu ih uopće nema, ne znam jel su ljudi jako zadovoljni pa ih ne prodaju ili ih jednostavno nema. Zato yamahi xt ima ko drva Nema ih, slabo ih je prodano dok se mogao kupiti nov, jako malo prodanih. Bio je malo skup u odnosu na XT600, pa je većina kupovala XT, a i uvoznik Suzukija u to doba je bio poprilično marginalan u odnosu na yamahinu prodajnu mrežu. Šteta, jer taj noviji model je super motor. Još se proizvodi ali zbog ekonormi nije više moguće ga nabaviti u europi. Nedavno sam bio kod zastupnika suze i baš smo o tome pričali, pokazivao mi je i njihove službene kataloge, unutra je ali samo za neka tržišta gdje ne pizde toliko oko ekonormi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Octobar 15, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan sve znaš a oko tih ekonormi, stvarno su ga pretjerali, evo im vw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 15, 2015 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao informaciju da se nije prodavao u Evropi (DR 650 SE od 1996-) pa su samo retki primerci zavrsili u Evropi. Nema ih ni na drugim evropskim trzistima. Prethodni model (do -1996) je bio prodat u mnogo primeraka pa ih ima koliko hoces, ali se nisu proslavili. I ja sam trazio bas taj model, pa sam u nedostatku istog kupio XT 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Octobar 15, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prodavao se u Evropi od 1996 do 2000, gde je ukinut zbog ekoloskih normi. A u Americi, Australiji se i dalje prodaje, zabole ih za norme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 15, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Kome se da sarafati, moze lijepo da uzme XF 650, koji je u osnovi DR 650. Masina je ista, samo sto XF ima glavu sa izlazom za dva karburatora umjesto jednog karburatora, pa je malo jaci od DR-a. Ram je u osnovi i na svim kljucnim tackama isti. Kupiti plastike i ogibljenje polovno sa ebay-a i presarafiti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Octobar 15, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao informaciju da se nije prodavao u Evropi (DR 650 SE od 1996-) pa su samo retki primerci zavrsili u Evropi. Nema ih ni na drugim evropskim trzistima. Prethodni model (do -1996) je bio prodat u mnogo primeraka pa ih ima koliko hoces, ali se nisu proslavili. I ja sam trazio bas taj model, pa sam u nedostatku istog kupio XT 600. Prodavao se tamo do 2000, možda koju godinu i kasnije. Gledao sam ga duuugo u salonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica va. 3 Napisano Octobar 15, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: valjevo Motocikl: suzuki dr big.honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Cudno je to sa eko normama..XF 650 nije nista znacajno unapredjen po tom pitanju a prodavan je dosta u tim godinama..i KTM LC4 takodje ista prica a evropa ih puna..a sto se tice nepouzdanosti 650-ice u glavnom je problem u glavi rukovaoca a ne motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Octobar 15, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ma, te eko norme su čini mi se pusto prodavanje magle, da ovi štakori u Briselu imaju što radit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Octobar 15, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan sve znaš a oko tih ekonormi, stvarno su ga pretjerali, evo im vw ima ih po švabiji, gledao sam njihove oglasnike i bome drže cijenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 77 5 Napisano Jul 27, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd,Karaburma Motocikl: Husqarna te250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci ,hteo bih da kupim DR 650 SE,bas su retki kod nas,jel znate nekoga da hoce da proda? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 1925 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da dignem ovu temu - isto pitanje kao i poslednji post: dakle znate li za neki DR 650 SE koji bi mogao da bude na prodaju ? Takođe - kako im se kreću cene ? Znam da je skoro bio jedan na oglasima za 5000 evra, a sada ima jedan za 2900. Čini mi se da je to previše u oba slučaja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1031 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Šapcu dobar ali je to verovatno taj od 2900. Retki su, zato je i ta cena. Na zapadu su isto skupi kao i drz 400 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Suzana 25 Napisano Januar 2, 2022 U prolazu, 20 postova Lokacija: Užice Motocikl: Suzuki DR650 RSE 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Bezobrazno skup, i bez razloga skup. Vozio sam ga, rasklapao do zadnjeg šrafa, bukvalno. Nema ništa čime može da se istakne.Послато са Mi Note 10 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Januar 2, 2022 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bolji je XT600 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, srbac je napisao: Bolji je XT600 Velika je razlika kod DRa 650 modeli do 1995 i ovi noviji od 1996. Ovi noviji su bitno bolji i izdržljiviji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Januar 3, 2022 (promenjeno) Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bolji taj noviji, ali nije bas toliko puno bolji, da bi kostao duplo skuplje. U putanju su nijanse.... Promenio Januar 4, 2022 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan na PA 650 ts 1996 to 1000 evra, ne znam čoveka ni stanje motora, al kao info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 1925 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala - ali naravno da pratim PA. I to nije SE verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Januar 5, 2022 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan To su potpuno razliciti motori, ram, suspenzija, agregat, menjac, kocnice... SE je odlican donor za prepravke, jednostavan do izbezumnjenosti a prelak za odrzavanje. Mana je sto je zbog tolike pouzdanosti dovoljno dobar u svemu ali nizasta odlican, nema X factor:) Zato mu je takva publika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Januar 5, 2022 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan I frajlauf koji traje do podne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Januar 5, 2022 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ,sta to znaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Januar 6, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi menjao Teneru za Dr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Januar 6, 2022 Drug član, 1925 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82 Nije za mene, Suzanu tražimo za druga, pa da napravimo neku lepu akciju ove godine zdravlje bože. A Tenere nemam nameru da menjam u skorije vreme. Možda nekada za T7, ali svakako ne još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...